reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dokładnie 3 lata temu , mniej więcej o tej godzinie przyszła na świat Amelka. :-)Częstujcie się torcikiem. :-)
attachment.php

reklama
Beatko

Mało zmartwień i agresji,
żadnych stresów i depresji,

dużo śmiechu i radości,
wiele szczęścia i miłości.

noah_birthday_kitten.jpg

Wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek !

Wpadłam życzenia złożyć dla Amelki:
Zobacz załącznik 435645
Idzie misio, idzie słonik,idzie lalka no i konik,
wszyscy razem z balonami,
z najlepszymi życzeniami,
bo to dzień radosny wielce,
masz już jeden roczek więcej.
Wszystkiego najlepszego Amelko!

Oraz życzenia urodzinowe dla Beaty :-)
Zobacz załącznik 435646 torcik na szczęście ;-):-)

Urodziny dzień radosny,
Pełen kwiatów zapach wiosny.

Dziś chcę złożyć Ci życzenia,
Szczęścia, zdrowia, powodzenia.
Niech Ci słońce jasno świeci,
I w radości dzień przeleci.
Niech odejdą smutki troski,
By nastąpił dzień radości.
Te życzenia choć z daleka,
Płyną niby wielka rzeka.
I choć skromnie ułożone,
Są dla Ciebie przeznaczone.

Ostatnia edycja:
Czy wy też macie takie '''śpiące" popołudnie? Walnęłam mocną kawę , ale chyba nie działa. :baffled: Głowa mi się sama pokłada na klawiaturę. :dry:

Nie miałam wcześniej czasu wpaść do was i odpisać. :sorry2:
Lenka gratulacje matko chrzestna. :tak:
Fanta :ninja2: mam nadzieję, że przetrwasz jakoś te 2 tygodnie. ;-)
As śliczny ten sweterek . I w takich cieplutkim kolorku. :tak: Maluszkowi wcześniaczkowi na pewno będzie w nim ciepło. :tak:
Asieńka gołąbkiem nie pogardzę. Uwielbiam. :tak:A co sobie wypożyczyłaś? Ja polecić ci mogę książki Katarzyny Grocholi. :tak: Mój mąż czytał "Kryształowy Anioł" i był zachwycony. :tak:
krolcia, Bodzinko u mnie tak samo jak u was. Gdy siedzę w domu z dziećmi to mam na czas wszystko zrobione, posprzątane itp.:tak: Jak tylko męża mam w domu , tak w chałupie sodoma i gomora. :crazy:

Pora ruszyć zadek, bo na 16 gości mamy. :dry:

Justa - po pierwsze
Wszystkiego Dobrego dla Amelki!
Sto lat!
Co najwazniejsze zdrówka i pociechy z rodziców oraz rodzeństwa!

Co do ksiazek to mama juz kolejke wlasnych do przeczytania!
aguska - moj zawsze przed pojsciem spac musi cos tam posluchac i poogladac obrazki.
Zawsze przychodzi do lozko z 5 kiligramamy ksiazek i pokazuje co mu czytac!
Mam nadzieje, ze mu to nie przejdzie! Bo malz nie znosi ksiazek i ma na nie alergie!

Dziękuję Kochane za życzonka :-D
Justa najlepsze życzonka dla Amelki :-)

Witam, wybaczcie że nie zaglądam ostatnio ale M w domu siedzi ;-) Kuba gra na organkach, M się biedny nudzi nie ma co robić a ja zasiadłam na chwilkę :tak: zaraz muszę iść obiad szykować do końca :tak: dzisiaj piękna pogoda, śniegu więcej spadło więc się zapewne na sanki w końcu wybierzemy :-) ale najpierw muszę iść włoski wysuszyć dobrze bo ja bez czapek chodzę :tak: jutro czeka mnie sprzątanie i gotowanie a w niedzielę rodzinka od rana więc zapewne zajrzę wieczorem w niedzielę albo w poniedziałek :tak: Kuba nadal w domu będzie siedzieć bo koleżanka mi powiedziała że jelitówka panuje w przedszkolu :sorry2: no masakra jakaś :dry: idę włoski wysuszyć i idziemy na dwór póki słoneczko pięknie świeci :tak:

reklama
Zaglądam, bo mam kawkę do wypicia, a samej to tak smutno ;-):-).
Mały mi przysypia :-), obiad dziś szybki i prosty bo mrożone pyzy :-p, mały lubi, ja też sobie zjem...
Normalnie dziś nie mam weny na nic :dry:.
Przydała by się wiosna...

Ostatnia edycja:
Do góry