reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Justa no pisałam o aparacie :-)
Ogladam Listy do M i rycze....I zdecydowanie dawno nie ogladalam tak cudownego filmu...I dawno nie płakałam na polskim filmie..Rozczulił mnie do łez....
Fifi zasnął..Dzisiaj odłozyłam mu klejne dwie bluzki i spodenki :-) skok zaliczył wzrostowy moj Kruszek...Musze męża pogonic po ciuchy po Lolku bo zaraz z nich smignie...

reklama
A ja ze wzruszeniem obejrzałam właśnie "Dom nad rozlewiskiem". :tak:
Bodzinko rosną te nasze dzieci jak na drożdżach.:tak: Na Kacpra nie nadążam ostatnio ubrań kupować, przeważnie spodni.:cool2:
Skręciłaś rureczki?

hej ja na chwile Bartek przed chwileczka zasnął ale płakał chyba go brzuszek bolał po tej paście jajecznej:eek:
chłopy żądza :-D
ja uciekam może jeszcze zajrze;-)

Justa siostra przyjedzie z rodzinką i z rodzicami, jeszcze muszę do drugiej siostry napisać z zapytaniem czy przyjedzie, ale nie wiem bo ma miesięcznego synka i za bardzo nie chce wychodzić z domu w taką pogodę a to jest kawałek drogi jeszcze na dodatek :sorry: będę robiła ciasto sernik na zimno albo ten tort brzoskwiniowy od Anetki jeszcze nie wiem :tak: bo nie wiem nawet czy ciotka z rodzinką nie przyjedzie i jestem jak na razie w kropce :sorry:
Bodzinka i co dobry film? Miałam już wcześniej obejrzeć ale jakoś nie miałam kiedy i zapomniałam :sorry:

Witam wieczorem :-) właśnie Kubę wykąpałam i je kolację :tak: zaraz ja idę się wykąpać coś zjeść i włączę ruchomy zamek hauru :tak: uwielbią tą bajkę polecam tak samo jak w krainie bogów i księżniczka mononoke :tak: to dla kogoś kto lubi anime czyli chińskie bajki :-) ależ mam lenia, dobrze że rano posprzątałam sobie w kuchni :sorry: trzeba iść do solarium bom blada jak nie wiem ;-) spokojnej nocki życzę, zajrzę jutro jak dam radę :-)

Justa no pisałam o aparacie :-)
Ogladam Listy do M i rycze....I zdecydowanie dawno nie ogladalam tak cudownego filmu...I dawno nie płakałam na polskim filmie..Rozczulił mnie do łez....
Fifi zasnął..Dzisiaj odłozyłam mu klejne dwie bluzki i spodenki :-) skok zaliczył wzrostowy moj Kruszek...Musze męża pogonic po ciuchy po Lolku bo zaraz z nich smignie...

a skad masz ten film???chętnie bym go obejrzała:)

reklama
hejka dziewczynki, moja rodzinka już śpi ja po łebkach trochę nadrobiłam, widzę że też macie nie jedna to paskudne choróbsko w domkach, u nas wyłożyło całą rodzinkę, ja jeszcze jakoś się trzymam, mąż zmasakrowany przez gorączkę, starszej już najgorsze chyba przeszło, został paskudny kaszel więc kolejny tyzień siedzi w domu bez przedszkola, szkoda tylko malusi, bo już który dzień gorączkuje noce i prawie całe dnie przesypia... ale ona tak zawsze przy gorączkach, do tego ten ósmy ząbek nijak nie chce wyleźć...
a ja dziś zrobiłam pulpety z ryżu, marchwi i... garstki mięsa na obiad, by było coś jadalnego bez wychodzenia z domu po zakupy, na kolację placki drożdżowe, no i nogi mi w tyłek wchodzą, więc już chyba zmykam spać
dobrej nocki, jak się opędzę z choróbska wrócę a i wam wszystkim życzę zdrówka!!!

Do góry