reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

wrublik - zdroweczka!:-)
Lece za niedlugo paciu!
Dobranoc Babeczki!
Jutro do was wieczorkiem zajrze, bo mama latanego!
Lena - ja przedwczoraj pazury doprowadzalam do porządku!
Bodzinka - :laugh2::-D:laugh2:
Ja tez nie wiem, na jakies stronie ostatnio mozna coś obejrzec! Wiecie może!?:sorry:

reklama
Hej mamusie!

Jestem jestem, tylko nie mam kiedy zajrzeć. Wczoraj ganiałam pół dnia po mieście obskakując sklepy dziecięce i patrzyłam co kupić na dwie zbiorowe paczki dla świeżych mamusiek i normalnie masakra już nie mam pomysłu co fajnego a jednocześnie pożytecznego kupić mamusiom i dzieciaczkom eehh...
Poza tym w nocy obudziłam się z bólem żołądka, wstałam i wręcz pobiegłam do wucetu bo myślałam, że pawik będzie tęczowy, a tam cisza. Jeszcze na dodatek tak piździ w naszej łazience od komina, ziąb totalny a ja w koszulince siedzę na kibelku i nie dość, że telepię się bólu żołądka to jeszcze z zimna szczękam zębami. Załączyłam farelkę, narzuciłam na siebie ręcznik, lektura kiblowa w ręce a obok stała jak coś miska. I tak przebimbałam od 3 w nocy do 8 nad ranem, poleżałam tylko pół godziny bo mały zaraz się budził. P zrobiłam przymusowy wolny bo nie dałabym rady zając się Wiktorem sama jeszcze z bólem i kompletnie niewyspana. Było tak źle, że nie miałam kompletnie siły by małego trzymać na rękach. Ogólnie dupa. Położyliśmy się w trójkę do łóżka, przysnęliśmy po czym obudził mnie mały tarzający się po nas, chciałam go ułożyć ale jak go przysunęłam to niestety walnął nam kinder niespodziankę w pampersa i ogólnie w śpiocha...
No to sru jedziemy z koksem. No i tak zamiast się wyspać w dzień jak małym opiekował się P tak bimbałam, bo Wiktor coś dziś nadaktywny był.

Nas na szczęście choroby omijają, więc wszystkim chorującym kochanym życzę szybkiego powrotu do zdrowia! :*

Ahh widzę temat aparatowy my mamy lustrzankę Olympus E510, zwykłą cyfrówkę Samsunga (nawiasem bardzo dobry jak na zwykłą cyfrówkę), a za parę miesięcy będziemy się przymierzać do kupna Fijifilma jakiegoś lepszego.

As kochana kciuki byś jednak dotrwała do końca a przynajmniej do 38 tygodnia :*

Bodzinka haaha niezły jest Filipek, ale jaka zabawa :-D

Co ja jeszcze miałam pisać...hmmm....skleroza...
No to życzę miłej nocki, jutrzejszego udanego dnia, szybko mijającej pracy i grzecznych dzieciaczków :-)

Idę bo dziabąg marudzi przeokropnie.

Spokojnej nocki :*

Witam się z rana!
Z kubkiem kawy jak to mam w zwyczaju :tak: :-).
Mogę powiedzieć, że w końcu się dziś wyspałam, tylko wczoraj usnęłam już o 22 i małż mnie budził, bo chciał łóżko zrobić.
Grunt, że jestem wyspana i mogę funkcjonować :-p. Dziś zapowiada się dzień gospodarczy ;-). Szkoda tylko, że pogoda nie nastraja...

a skad masz ten film???chętnie bym go obejrzała:)
Zachomikuje go dzis po południem bo kopia jest naprawde dobra :-)
Dobry
Zaraz ide zrobić sobie kakao :-) I bułeczki biedronkowe...Mmmmmm.
Jakos mnie tak dopadlo ;-)
Głowizna mnie pobolewa....Cierpie ostatnio na skleroze zaawansowaną....:dry:

wrublik zdrowka
Ael współczuje i także zdrówka życzę

a mnie jakoś ta choroba bierze jakby chciała a nie mogła:-D nie wiem czemu ale tak rano czuje sie chora ale po godzinie czuje sie ok kataru nie mam tylko wczoraj po południu coś sie tam soe odezwało a na noc już zapomniaam że miałam katar:eek:
za to m rozkłada choroba źle sie czuje.
A Bartuś nad ranem miał gorączke ale wydaje mi sie że to przez zabki bo zero innych oznak a teraz świetnie sie czuje

Witam i ja;-)
Głodomór nie dał wcześniej nic napisać matce.:crazy:
Nosz ten dzieciak to nas z kopytami wciągnie!
Kawka już wypita.
Mały coraz lepiej widzę. Dziś na pewno na spacerek się udamy. Słonko ładnie świeci i wiatru brak. Dodatkowo puścimy się na miasto, bo starszak ze wszystkich piżamek wyrósł.

Ael
to faaajną noc i dzień miałaś nie ma co.

Aguś chłopa Ci rozkłada? To przekichane! Chłop chory..uuu
Szybkiego powrotu do zdrowia wszystkim i sobie:-p też życzę.

Dzień dobry. :-)
Na sam początek coś na poprawę humoru ;-) :HOMO SAPIENS 01 04 11 sonda uliczna Tv Morąg - YouTube

Bodzinko :-D Domyłaś Filipka? :-D
Lena a na kogo ty tak pazurki ostrzyż? :-D
wrublik czyli jednym słowem szpital w domu:baffled: I dla Twojej rodzinki dużo zdrówka! :tak: Wpadnij w wolnym czasie.:tak:
Ael dziś już lepiej? Jak nocka?
Fanta na czym polega "dzień gospodarczy"?:confused:
Aguśka i dla was dużo zdrówka. :tak:

Co to z tymi choróbskami. :baffled:
Oddalam się do kuchni w celu zrobienia kopytek na słodko. :tak:

Kopytka na słodko?

Mały zasnął a dziś strasznie marudny jest:baffled:. Znalazłam tego przyczynę. Igiełki dwóch kolejnych czwórek, czyli można odfajkować, że dwa kolejne zęby są.

reklama
Do góry