reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja zmykam bo jeszcze nic nie zrobiłam tylko na BB siedze.... Odezwe sie od mamy.
Miłego dnia!
Też tak mam :-D ale tylko czasami ;-). Więc miłego dnia!
Aguska, no tak brat taki stary, że nie trzeba niańczyć :-D grunt, że Bartuś będzie zadowolony z niańki :-):tak:.
Justa, grunt to pomysłowość jak nie ma funduszy :tak:. Widzisz zdolna jesteś to i torcika zrobisz :-), balony, muzyczka, trochę zabaw powymślać i dziewczynki zadowolone :tak:. A jak chcesz mieć spokój to daj im swoje kosmetyki ;-):-D. Co do obiadu to ja się tak ok 13 może 14 wezmę... zależy od mojej weny :dry:

reklama
Mały śpi więc dosiadłam się do kompa:tak:. Chyba kawusię sobie zrobię.

Dziewczyny aparaty pierwsza klasa:szok::tak:! My mamy sony dla idiotów. Mój m uważa, że sony to najlepsze we wszystkim:dry:(ehe:dry:). Chciałam go namówić na nikona albo chociaż na olympusa, ale nieeee sony:crazy::dry:.

Aguska to będzie się w domu działo pewnie he he.

Różyczka matko wszystkie trójki na raz? To się biedny umęczy.:no:

Ja dziś na obiadek leniwe mam zamiar zrobić. Z cukrem i podsmażoną bułeczką mmmm

Witajcie dziewczynki.
Justa mnie zmobilizowała by do Was zajrzeć ...
;-):-):-)
Teraz jestem głównie na majówkach ,a tu tylko sporadycznie zaglądam .
Wybaczcie ale wypadłam z wątku i nie wiem kto i co pisze ...
Jakoś też weny brak...
Leżenie mnie dobija na maxa ,a w perspektywie jeszcze conajmniej 10 tygodni takiego leżakowania :sorry::sorry::sorry:
Mam jakieś czarne wizje przez to wszystko.
Mam wrażenie ,że urodzę skrajnego wcześniaka ,że się nie uda donosić ,że pomimo moich starań i tak sytuacja się powtórzy jak z Kubusiem ...
Chyba jakaś depresja mnie dopada ...
Nie wiem co robię ,nie wiem co myślę ,bez przerwy się czegoś boję ...
Dobra spadam ,bo znów narzekam i marudzę ...:sorry::sorry:
Miłego dnia dziewczynki.

Dzień dobry...
Dobry, dobry. :-)
Dziewczyny aparaty pierwsza klasa:szok::tak:! My mamy sony dla idiotów. Mój m uważa, że sony to najlepsze we wszystkim:dry:(ehe:dry:). Chciałam go namówić na nikona albo chociaż na olympusa, ale nieeee sony:crazy::dry:.

Ja dziś na obiadek leniwe mam zamiar zrobić. Z cukrem i podsmażoną bułeczką mmmm
krolcia tyle co my się opini obczytaliśmy, wysłuchaliśmy o różnych markach... zdecydowaliśmy się na Nikona. Służy nam już bardzo długo.:tak:
Jaki ty masz dziś dobry obiadek. :eek: To ja się wpraszać nie będę , ale ściągnę z ciebie i jutro też zrobię kopytka na słodko. :tak::-)
Witajcie dziewczynki.
Justa mnie zmobilizowała by do Was zajrzeć ...
;-):-):-)
Teraz jestem głównie na majówkach ,a tu tylko sporadycznie zaglądam .
Wybaczcie ale wypadłam z wątku i nie wiem kto i co pisze ...
Jakoś też weny brak...
Leżenie mnie dobija na maxa ,a w perspektywie jeszcze conajmniej 10 tygodni takiego leżakowania :sorry::sorry::sorry:
Mam jakieś czarne wizje przez to wszystko.
Mam wrażenie ,że urodzę skrajnego wcześniaka ,że się nie uda donosić ,że pomimo moich starań i tak sytuacja się powtórzy jak z Kubusiem ...
Chyba jakaś depresja mnie dopada ...
Nie wiem co robię ,nie wiem co myślę ,bez przerwy się czegoś boję ...
Dobra spadam ,bo znów narzekam i marudzę ...:sorry::sorry:
Miłego dnia dziewczynki.
Wcale nie nudzisz i nie marudzisz. :no:;-) Twoje obawy i lęki są usprawiedliwione problemami z poprzednią ciążą. Głowa do góry, będzie dobrze! :tak: Kruszynka jest silna , zdrowa ... Zobaczysz, jeszcze po terminie urodzisz. ;-):-)

Fanta polecasz zabawę w make -up? :-D O nie nie, szkoda mi moich czarnych kredek do oczu. :-D

justa ale dziewczynki kochaja sie malować więc może małe poświęcenie dla córki:-D:-D:-D
As to normalne że sie boisz ale nie wpadaj w paranoje przecież jesteś pod opieka na pewno dobrego lekarza i wszystko gra.co do wcześniaka to bez paniki przecież jesteś już w 25 tygodniu czyli coraz dalej i niunia rośnie i dobrze sie rozwija.czasem wcześniaki wcale nie maja takich problemów jak dzieci urodzone nawet w terminie:sorry:a z reguły dziewczynki są silniejsze więc głowa do góry ;-)

ale wy macie sprzeciorki a ja mam zwykły malutki aparacik :-D ale robi nawet ladne zdjęcia więc to najważniejsze:-D

As leż i odpoczywaj, a złe myśli odpędź precz zobaczysz będzie wszystko dobrze :-)
Różyczka zdjęcia z tymi samochodami powalające :szok:
Justa to ja też mogę na weekend wpaść na urodziny? Mam w ten sam dzień :-D

Witam, ale dzisiaj zimno brrr :confused2: musiałam z rana lecieć z Kubą do sklepu bo M nie powiedział wczoraj że chleba nie ma :confused2: ja dzisiaj mam wolne, nic mi się nie chce, z miłą chęcią weszła bym pod kołdrę i poszła spać :tak: zaraz zjemy zupkę z Kubą i będziemy dalej siedzieć :-) M na służbie, więc do jutra spokój hehe :-) wczoraj mi staw barkowy wypadł :eek: rękę tylko do góry podniosłam i wypadł, dałam rękę na dół szybko i wskoczył z powrotem maskara :eek: teraz cała ręka mnie boli i na dodatek prawa :no: jak tak dalej będzie się przejdę jutro do lekarza, ale tutaj nie ma specjalisty więc zapewne dostanę skierowanie na prześwietlenie i będzie trzeba jeździć a mi się nie chce :sorry:

Bea heheh, jasne, będzie super kinder bal. :-D Zrobimy sobie kolorowy make-up i wtopimy się w tłum. :-D
O matko, aż mnie ciarki przeszły jak przeczytałam o tym barku. :baffled: Może to rozmasować jakoś trzeba?
Dobrze, że istnieje internet. :tak:Jula ma zadane z polskiego zrobić karty Piotrusia z wyrazami , które tak samo brzmią, ale mają inną pisownię i inne znaczenie. Wymyśliłam tylko kilka a potrzeba było kilkanaście do zrobienia kart. :rofl2: Jak będziecie mieli dzieci w szkole to polecam stronkę Zadane.pl. :tak: Zadane.pl - Polski - Wypisz pary wyrazów, które brzmią tak samo, co...

reklama
Nikon..Mmm moje marzenie...Ja mam Sony i nie narzekam....Jak kupowaliśmy to, zreszta caly czas :-p, te Nikony, które mi sie podobają ceny powalające....Wieć wiielismy Sony Taka bardziej krowe ale ja tam zadowolona jestem.

Do góry