reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

U nas nadal zimno. Nie ruszymy się dzisiaj na spacer:no:. Jeszcze te brzydkie kaszelki brrrr.
Pojechałam zakupy w biedronie zrobić, jakie puuustki!!! Jeszcze nigdy tak pusto nie było o tej porze dnia! Pewnie samochody nie odpaliły he he. Miałam w aucie przez noc chusteczki do pupy, skute na kamień!:-D

Jeny, ZDROWIA wszystkim! Ile choróbsk na forum!:szok:

I pytanie. Tak oglądałam ten odplamiacz biedronkowy (a'la vanish) ktoś używał? Może coś o tym powiedzieć? Pewnie nie tak skuteczny jak vanish ale na słabsze plamy da radę? Czy w ogóle sobie głowy nie zawracać?:confused:
Ten doplamiacz jest w takim fioletawym okrągłym pudełku, zaraz jak się on nazywa
<edit> OXY <spotless> i jest dobry, a po za tym nie drogi ;-).
Ot i mój maluch wstał. Dobra kochane uciekam ;-).
Do jutra :happy2:

reklama
Witam poobiednie!:-)

ja tam nie niedzielna, bo zaraz lece sprzatac.:dry: Podzielilismy sie z malzem kto i gdzie sprzata. teraz biore sie za gorę!:sorry2:
Dzieki za rady co do odplamiacza, musze sprobowac!:tak:
krolcia - my tez siedzimy i grzejemy sie w domku przy herbatce!:-):-D
Milego popoludnia!:-)

Witam, ja tylko na chwilę :tak: coś się dzisiaj źle czuje i nie mam siły na nic :dry: zaraz muszę iść posprzątać w kuchni po obiedzie bo kopytka robiłam i wszystko w mące :sorry2: Kuba śpi, zjadł trochę obiadu i padł :tak: pogoda taka sama, dzisiaj trochę wiało i padł śnieg :tak: Kuba nadal do przedszkola nie pójdzie bo coś jeszcze kaszle ale na przyszły tydzień już pójdzie :tak: no to uciekam, trzeba posprzątać, kolację zrobić, wykąpać się bo film dzisiaj na jedynce :-) spokojnej nocki życzę, jutro zajrzę :tak:

Hmmm Lolo śpi juz 3 godzine...Wczoraj tez spał, potem zasnąć do 22 nie mógł...Mam nadzieje, że to przez pogode i ciepełko w domu bo i mąż śpi i ja po obiedzie się śpiąca zrobiłam i to tak bardzo jak nigdy...Ale mógłby wstac bo mi do 1 szalec będzie a obudzić się go nie da noooo...Fifi tyz padl....Ja nie moge...

hej dziewczynki ja dalej jestem wstrzasnieta wydaarzeniem z Sosnowca...ale miałam nosa co do matki!jednak studia z reso i dodatkowe zaimetersowanie kryminalistyka i kryminologia robią swoje:)mąż się smieje ze jestem lepsza niz Rutkowski:)
nie chce osądzać tej matki BÓG ją osądzi....ale zobaczcie to: zachowanie jej teściowej...
Uwaga! TVN - Reportaże - "Wiem, że kłamiesz"

Ostatnia edycja:
Myśle, że większośc ludzi czuła "pod skórą", że cos jest nie tak...Ale teraz to już nie ma znaczenia...Teraz to ja widze cyrk medialny...
No i mówiłam????
Wyspali sie i latają...Ech czasami juz nie mam sił... :-(

reklama
Hej
witam się i zmykam....do pracy.Tak,tak od dziś zaczynam nocne zmiany.Pracuję w systemie 3-zmianowym:wściekła/y:
Wczoraj zajrzałam,chciałam popisać z wami,i mi neta brakło, :lool:
Coś mi wczoraj wariował strasznie,najpierw nie chciało mnie zalogować,
a potem jak się udało to mnie wywalało z forum.
Wczoraj i dziś dzień leniwca.
A zaraz trzeba zebrać się i iść do arbaita,nie chce mi się.
Maciek z rana poleciał do moich rodziców,a bardziej do mojego brata,obaj zapaleni piłkarze,siedzieli i mecze oglądali.
Po południu Emil szalał,szalał i wyszalał,miał czołówkę z futryną,
guzior na pół czoła:szok:

Jeszcze dziś @ przyszła,i brzuch mnie nawala.
Moi panowie już śpią po kąpieli smacznie,mężuś poszedł z psem,a ja cóż pomału się szykuję.

Miłego wieczoru,i spokojnych nocek.

Do góry