reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Aguśka. :-D Gdyby nie to, że mamuśka po mszy wpadła do nas zajrzeć i zapowiedzieć, że dziś obiad na 12 i mamy być (!) , to pewnie zadzwoniłabym , odwołałabym i cały dzień przesiedziała w piżamie. :-D

Czy wam włosy też stają dęba? Tzn. bardzo elektryzują się? :confused: Zrobiłam aż fotkę Amelce jak siedziała na kanapie z włosami unoszącymi się w górę. :-D Co tu zrobić, by się nie elektryzowały? :confused:

reklama
Hej mamusie :-)

U nas ślicznie słonecznie, tylko -3 stopnie :-)
A na elektryzowanie to pozakładajcie na grzejnikach mokre ręczniki. Elektryzujecie się bo po pierwsze mroźno za oknem, śniegu brak i wilgoci dużej nie ma, w domu się grzeje i wysusza powietrze a temu buźka suchsza, łuszcząca się no i elektryzowanie się. Zmoczcie ręcznik powieście i za parę godzin zdejmijcie, powinno wystarczyć :-)

A włoski sobie umyłam nałożyłam dużo maski, potem wysuszyły się przez noc i sobie wyprostowałam, dzięki temu tak mi nie wypadają.

Młody ogląda sobie na hbo Masteczko Halloween :-D

Witajcie!:-)
Dużo zdrówka chorowitkom!:tak:
No i kolejny dzień w domku, ale slonce chociaz pozytywnie mnie nastraja.
Juz sie maja doczekac nie moge, kiedy bedzie pięknie i cieplo.:-D
Nasze coniedzielne wypady w teren.:-)
Lubię To!:-D:-D
Miłego dzionka!
Cwicze sobie Photoscape kolaże i inne przeróbki, bo mama zadanko domowe.:-)

Ale mnie blizna boli...Mam ndzieje, że to oznacza cieplej, ze będzie...
Ogladam bielizne na intymna.pl i apetyt mi się wzmaga :-p A tu dzieci nie spia...Ach szalona mlodość :-p

Hejka!
Wpadłam zobaczyć co robicie :-p, małż pojechał do sklepu po jakieś ciasteczka do kawki, bo o 18 teściowie się zapowiedzieli :shocked2::-D. T mój dziś na śniadanko zrobił naleśniki i ciągle je podjadam :-D więc raczej obiadu jeść nie będę. Kawa coś mi dziś nie wchodzi i najchętniej do południa bym spała. Mały mi na szczęście ładne poszedł spać po 13 i w dalszym ciągu śpi :baffled:.
Justa, teraflu kosztuje ok 18 zł.
Aguska, jutro powinno być lepiej, na wieczór jest zawsze gorzej :dry::sorry2:.
Bodzinka, co niektórzy mogą tylko sobie po spekulować, wydaje mi się, że ich życie osobiste musi być bardzo nudne i po prostu nie mają co robić :dry:. Mówisz, że pogoda na być ładna :-), no to daj znać tylko kiedy ;-)
Aelreda, w Sz-n tylko -12 :szok: i słonka nie ma.
Asienka, oj tak ja też kocham wiosnę i spacerki :tak:.

U nas nadal zimno. Nie ruszymy się dzisiaj na spacer:no:. Jeszcze te brzydkie kaszelki brrrr.
Pojechałam zakupy w biedronie zrobić, jakie puuustki!!! Jeszcze nigdy tak pusto nie było o tej porze dnia! Pewnie samochody nie odpaliły he he. Miałam w aucie przez noc chusteczki do pupy, skute na kamień!:-D

Jeny, ZDROWIA wszystkim! Ile choróbsk na forum!:szok:

I pytanie. Tak oglądałam ten odplamiacz biedronkowy (a'la vanish) ktoś używał? Może coś o tym powiedzieć? Pewnie nie tak skuteczny jak vanish ale na słabsze plamy da radę? Czy w ogóle sobie głowy nie zawracać?:confused:

Aguśka aż strach przechodzić obok siebie.:-D
Bodzinko wklej linka, pooglądam, pozachwycam się i ja.:tak: Może pomogę ci w wyborze.:-D
krolcia dobre z tymi chusteczkami.:-D Ja myślałam , że dziś nie dojadę do mamuśki. Skrzynia biegow zamarzła.:baffled: No i cos trepocze przy skrecie w lewo, chyba przegub poszedł.:baffled::baffled:

My już po obiadku, Ł. z tatą i z 0,5 walczą :dry:

Ael dziękuję, skorzystam z rady.:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Może osłony przegubów tylko poszły. U nas trajkocze przy skrętach. Do tego obrotów nie trzyma dopóki się porządnie nie rozgrzeje i trzeba mu przygazowywać. Wygląda to tak jakbym się rozpędzała do wyścigów he he

Idę sobie kawkę zrobić. Ktoś dołączy?

Do góry