reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Cześć dziewczyny!
Normalnie od dwóch dni spać nie mogę, oglądam wiadomości i śledzę...
Widzę, że Wy też nie w nastrojach na BB.
U mnie za oknem zima. Na termometrze -11, dużo śniegu i ciągle sypie.
Spokojnej niedzieli :tak:

reklama
Hejka;-)
Faktycznie nastroju jakoś brak w obecnej sytuacji....:no:

U nas ziiiimno. W pokoju zrobiło się 19 stopni:szok:. Sobie myślę skąd? Przecież śnieg padał, są chmury, więc nie jest tak zimno a tu zonk! -22 stopnie za oknem!!!!!! To najzimniejsza noc jak dotąd u nas. Mały zaczął pokasływać, starszy też bez rewelacji...

Gorąca kawka już zalana, zaraz się do niej dorwę!

Spokojnej niedzieli dziewczyny

ja też taka w złym humorze:sorry2:
mnie też chyba coś bierze ale sie nie daje witaminki już sobie wzięłam.
u nas nadal zimno -20:dry:
dziś to z domu nie wychodzimy na pewno
ja czekam na kawke bo m poszedł do sklepu bo zbrakło:shocked2:
a Bartuś jak to Bartuś bawi sie samochodami:-D

krolcia zdążyli pewnie po ostatnim choróbsku wyzdrowieć. Oby ich nic nie dopadło. Zdrówka dużo!:tak:
Ja swoją panienkę wysmarowałam, wygrzałam , poiłam sokiem i herbatą żurawinową i dziś już jest ok, tylko lekki katar.:tak:
Fanta dzięki , jutro wyślę Ł. do apteki. :tak:Drogi ten Teraflu? :sorry2:
Aguśka i Tobie dużo zdrówka życzę! :tak:

Najadłam się czosnku , popiłam mlekiem z miodem i masłem. Zastanawiam się czy jechać do mamy na obiad jak tak cuchnę. :sorry2: Nie chce mi się dziś przy garach stać.:sorry2:

Dobry
Mnie się Madzia już druga noc śni...
A oprócz tego czuje straszny niesmak co do zachowania niektórych internautów. Tłumaczy ich chyba tylko maloletność.

Justa i dla ciebie dużo zdrówka;-)
ja rano wzięłam rutinoscorbin 2 tabletki wypiłam ciepła herbatke z cytryna i póki co ok:tak:
zobaczymy jak na wieczór będzie

Bodzinko zgadzam się. Ta tragedia wywołała wiele dyskusji , czasami bezsensownych.
Aguś ja wczoraj na noc łyknęłam 5 rutinoscorbinów. :sorry2:

Pora się ubrać.:sorry2:

reklama
Do góry