reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam.;-)
Noc nie fajna. Pobudki i ostatecznie lądowanie małego przy mnie....:confused2:
Jak nic lekarz dzisiaj wita. Brzydki ten kaszel. Dobrze, ze gorączki nie ma. Mam w związku z tym nadzieję, że obędzie się bez antybiotyku.

Asiulka pewnie w domu odsypia juz pracę.

Zdrówka wszystkim

Asienka nie wiem jak to jest ale ja nadal nie dostałam maila do tego głosowania.

Hello
Się witam.
Ja po pracy,wyszykowałam Maciusia do szkoły i właśnie poszedł.
Trochę mi kaszle,zmarzł w środę na pogrzebie,mimo że tylko był w kościele.
Mam nadzieje że nic się z tego nie wykluje.
Jak mu dziś kazałam zostać w domu,to się oburzył,i powiedział
"no wiesz co dziś mam klasówkę z matematyki nie zapominaj po południu idę na trening"

Witam.;-)
Noc nie fajna. Pobudki i ostatecznie lądowanie małego przy mnie....:confused2:
Jak nic lekarz dzisiaj wita. Brzydki ten kaszel. Dobrze, ze gorączki nie ma. Mam w związku z tym nadzieję, że obędzie się bez antybiotyku.

Asiulka pewnie w domu odsypia juz pracę.

Asiulka wlazła się z Wami przywitać.
procuję do 6.30,w domu jestem koło 7,i muszę wyszykować Maćka do szkoły.
Kładę się koło 8 zazwyczaj.
Nocka spokojna,pośmiałyśmy się i zleciało.
A teraz udam się w kimonko.
Odezwę się jak wstanę,a muszę wstać najpóźniej o 13,bo m.idzie na drugą zmianę.
Zdrówka dla małego.

Ostatnia edycja:
Dobry
U nas dzisiaj z rana - 17 więc ciepło :-p
Lolo w przedszkolu, mieszkanie ogarnięte . Pora odpocząć po weekendzie ;-)

Aguska, bo to zimno teraz do mnie przyszło :eek:. No i mam -25 :cool:
Krolcia, już sobie po załatwiałaś z tą przychodnią?
Asiulka, dobranoc ;-)
Bodzinka, ciepło :-D. Ja też wczoraj sprzątanie, a dziś leniuchowanie ;-)

fanta a u mnie już -17:-D więc coraz cieplej:-D
ja mam obiad z wczoraj chyba że coś dorobie ale to sie zobaczy
mały sie bawi samochodzikami a m wyszedł
to mam chwile na neta:-D

reklama
hej hej ale u nas mrożno -17 w tej chwili brrrrrrrrr;)
ja wstawiłam zupkę dzisiaj pomidorowa z ryżem zaraz Gaje kłade na drzemke i sama sobie zrobie kawke z ekspresu i wypije:)
Smutno bo męża pozegnałam bedzie za 3 tyg:(

Dziewczynki mam pytanko jak kobiete karmiaca boli ząb który jest do wyrwania moze wyrwac??

Do góry