reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Zuzia długie :-) dlanas to standard,latem całymi dniami siedziałam z małym na dworzu,wiec jest przyzwyczajony ze na dworzun to poł dnia siedzi:-D no chyba ze bardzo wieje albo pada to krocej jestesmy ale dzis było ciepło

reklama
Brenda cierpliwości w końcu muszą wyjść,ja czekałam 10 miesięcy:tak: :-) ,ale napomknij o tym pediatrze ,ale pewnie powie że to nic takiego.
Widze brena że ty też wietrzysz ostro synka ;-) ja z moją te też staram się dużo na dworzu przebywać,a ja się tak już do tego przyzwyczaiłam ,że musze na spacer wyjść i juz

Emi mi dziś jak z drzemki wstała nic nie chciała jejść ,nie wiem czemu ,mam nadzieje że to nie jest żaden zwiastun:no: :baffled: .Mleko wypiła i teraz śpi ,i jak znam życie obudzi się w nocy i bedzie głośne MNIAM MNIAM:rolleyes2: :yes:

Cześć dziewczyny!

My też zaliczyłyśmy dzisiaj dłuższy spacerek. Nareszcie przestało tak okropnie wiać. Latałam z Agą po mieście i kupowałam różne duperele na urodzinki, które już w niedziele. Będe nas (razem z dziećmi) 20 osób. Normalnie małe wesele.:baffled:

Ale nam dzieciaczki rosną :tak: znów roczek :tak: :-D

Kiedys czytałam w gazecie o forum tez takiem o dzieciach i tam dziewczyny ,jak dziecko jakieś urodzinki obchodziło to wysyłał sobie nawzajem ,dla dziecka kartki ,także dziecko dostawało nawet 20 kartek z zyczeniami ,strasznie mi się ten pomysł spodobał:-) :-D

Noelia no spacerek musi byc:-) ja sama tez nie bardzo lubie siedziec w domu.......a to z karteczkami takie sympatyczne jest super:tak:

u mnie tez impra podwojna w niedziele- roczek i chrzciny,ale osob z dziecmi 15:happy:

Noelia zrob cos z tym suwaczkiem;-)

moje dziecko mnie zadziwia jak niechciał jesc tak teraz nadrabia:-D dzis cały dzien mielił buzka 3 posiłki +2 butle mleka i przekaski

reklama
Do góry