reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

O matko! Ja chrzciny wspominam jak najgorszy koszmar. Nie dość, że Aga dała nam koszmarny koncert w kościele, to jeszcze zadyma w domu z obiadem dla 20 osób.:szok:

reklama
Też uciekam do łóżka. Rano muszę jechać do Gdańska z Agą na wizytę u kardiologa. Mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze i nie będę musiała tam więcej chodzić. Zastanawiam się tylko jak moje dziecko przeżyje EKG, bo ostatnie miała robione pół roku temu i wtedy jeszcze leżała spokojnie.

witam serdecznie!
Iwonka2006-dzieki wielkie za linki!!!w koncu mam suwaczek z moim szkrabem:-D :-) skorzystalam z tego twojego bo jest sliczniutki:-) jeszcze postaram sie nauczyc jakies fotosy wrzucac i zanudze was do cna:-D :-D :-D :-D
Noelia-swietny pomysl z kartkami,zawsze to fajna pamiatka :tak:

u nas bylo jakos tak nie pewnie,jakby mialo padac i w sumie nigdzie sie nie wybralysmy,ale nadrobimy jutro.i tak idziemy sie zwazyc wiec przy ojkazji zazyjemy troszke swiezego powietrza:tak: dzis wogole niunka spi i spi i jakos tak cicho,ciekawe jak mi nocke da przezyc:eek: :baffled: cos mi sie wydaje ze to cisza przed burza;-) :sick: :baffled:
ide spac bo pozno sie zrobilo,a pobudek wiele w nocy mnie czeka na pewno,milych (nieprzerywanych placzem:))snow Wam zycze!!!!!

Witam z ranka, czyzbym była pierwsza:-)
My narazie siedzimy w domku bo Macio sie kuruje musi mu przejsc do nastepnego tyg bo wtedy juz trzeba jechac na cwiczenia i na usg bioderek. A dzis mam spotkanie z geodeta wiec Maciejka zostaje z dziadkami:-)

hey
ja juz na nozkach i popijam kawke,moje dziecie jeszcze spi
w nocy padalo a teraz wieje strasznie wiatr:dry: a tez musze wyjsc na miasto zamowic torta:-D dla mojego synusia
ja mam nadzieje ze placzu nie bedzie w kosciele,szybciej bedzie chcial spacerowac i wszystko ogladac
a obiad ........jak my pojdziemy do kosciola to moja mama zostanie i wszystko przygotuje tzn ziemniaczki ugotuje i podgrzeje rosolek bo reszta wczesniej zrobione bedzie

PoBuDkA sPiOcHy

Załączniki

• bublebob[1].gif
    bublebob[1].gif
    4,5 KB · Wyświetleń: 55
Ja już jestem ,ale na chwilke ,jadę sobie zaraz spodnie kupić ,i butów jeszcze nie mam :no: :baffled: a zima już nadchodzi ,

Unas tez strasznie wieje ,ale już na zakupach z Emi byłam ,w pewnym momencie tak zawiało że Emi cofneło ciut i musiałam ją prowadzić ,żeby jej nie porwało:baffled: :happy: :eek:

Kunda a poco geodeta Ci?:confused:

Magda trzymamy kciuki za Age

Brenda w sumie fajnie że wszystko za jednym zamachem ,tylko jak zareaguje na polewanie wodą,czy może go tylko pomoczą reką tak delikatnie:confused:

witam!widze ze wszystkie panie zajete swoimi skarbeczkami:tak: ja wlasnie uspilam Weroniczke i lezy sobie grzecznie w lozeczku:-) ciekawe jak dlugo potrwa sielanka;-) :baffled: a teraz pojde ugotowac sobie ryzyk na mleczku:tak: :tak: :tak: idziemy niedlugo na wazenie....ciekawe ile ten moj glodomorek przytyl...:szok: :szok: :szok:

reklama
Katarzyna twoja niunia wygląda dorodnie to napewno wage ma tez ładną.

tu moje dziewcze układa ,nauczyła się już jak to robić dobrze :tak: :-D

Do góry