reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Chyba wszystkie mamy zajete teraz ,a ja już spadam

dobrej nocki życze:tak: szczególnie tym którym dzieciaczki spać nie dają,ładnie spac moje skarbuie ,bo mamusie ledwo na oczęta patrza :-D :eek: :dry:

reklama
Pycha widzisz jak niewiele dziecku do szczęścia potrzeba ;-) Aga też najbardziej lubi zabawy garnkami, sitkiem, lejkami i chochlą. Jak mam kupić drogą zabawkę, to zawsze mi się wydaje, że to się nie opłaca.:-D

Agnieszka znowu dzisiaj w ciągu dnia spała w swoim łóżeczku. Normalnie jestem w szoku. Ciocia ją troche polulała na rękach i myk do łóżka. Bez protestów poszła spać. A jak wczoraj wieczorem próbowałam Agę (już śpiącą) przenieść do łóżeczka, to od razu się obudziła i ryk.

Witajcie:-)
Ja też uważam, że najciekawsze zabawki dla dzieci znajdują się w szufladach i szafkach kuchennych;-):-D.
Magda - widać, że ciocia ma dobre podejście do dzieci, fajnie Ci się trafiło:tak:
Noelia - nie pomyslałabym, że jeszcze grzyby rosną:confused: To chyba jakaś zimowa odmiana;-):-D.
Julia - może kupcie małemu normalne łóżko, tylko jakoś je zabezpieczcie, żeby nie spadł. Niektóre starsze dzieci nie lubią spać w łóżeczkach.
Aga - też chętnie się dowiem co pomaga na bóle w krzyżu, bo niestety u mnie ten sam problem:-(
Wczoraj kupiliśmy dywan do pokoju, bo mamy panele, a na dywanie małemu będzie się lepiej raczkowało:-), dzisiaj mają przywieźć. U nas dziś świeci w końcu słonko, więc pójdziemy na spacer. Przez ostatnie dni spacery były tylko po sklepach;-), ale tak to jest jak moja połowa ma wolne - zawsze musimy odrobić zaległości:-D.

melduje sie i ja
tak faktycznie,my mamy kupujemy zabawki naszym dzieciaczkom,kolorowe i ładne ......a u mnie jest to samo wszystko lezy w kacie :-) a niema to jak zabawa garnkiem,słoikiem,pudełkiem ,a najlepsza to otwieranie szuwlad i wyciaganie wszystkiego co tam jest
u mnie słonka niema.......ale niema tez wiatru:laugh2: wiec spacerek dzis zaliczamy długi
a teraz moje dziecko drzemie a ja musze isc do piwnicy

Witam!!! Dzis mam dobry chumor bo swieci sloneczko i trzeba sie nim na cieszyc!!!! Wstalismy 08;30.zaraz jede do swojego domku remontowanego.
Moja corka ma w kuchni jedna szfke na dole do ktorej ma dostep i w niej sa rozne miseczki plastikowe i blaszane jak i pojemniczki na zywnosc.Kiedy chce to tam idzie i sobie wyciaga i uklada jedno na drugie i rozne tam... A drugim miejscem tez w kuchni jest lodowka bo sa na niej magnesy kolorowe i to tez jest ulubiona zabawa sciagac je i z powrotem przyczepiac.A w lazience jak za mna pojdzie to w zasiegu reki ma moje podpaski i wkladki i to tez jest zabawa dla niej wyciaganie ich i wkladanie z powrotem do pudelka.Milego dnia zycze wszystkim mama!!!!

Kurczę, niedługo chyba nie będę miała czasu z Wami pisać - mój mały zaczyna tak rozrabiać, że ciągle muszę mieć go na oku:wściekła/y:. Właśnie przed chwilą odwróciłam się, a on obgryzał blat szklanego stolika:wściekła/y:. Najgorsze jest to, że troszkę jeszcze jest niezdarny, boję się, że poślizgnie się na panelach i sobie krzywdę zrobi:-(. A w kojcu za długo nie chce siedzieć, woli zdobywać świat:-D.

Witam i ja:-)
U nas z usypianiem to jest roznie ale bardzo zadko usypia przy butli, zje i jeszcze chwile musi pobiegac i sie pobawic a usypia na fotelu przy telewizji albo przytulony do nas potem dopiero da sie go przeniesc do łozeczka a i tak w nocy sie budzi i woła aby spac z nami:-)

U nas najlepsza zabawa jest klawiatura i rzucanie wszystkiego do wanny, n o i miski psa:-)

Właśnie wróciliśmy ze spacerku. Mały się przespał, a mnie troszkę już zimno było. Teraz Kubula bawi się kubkiem niekapkiem, zamiast z niego pić, a ja robię sobie gorącą herbatkę z cytryną i miodem na rozgrzewkę:-).

reklama
Do góry