reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam! :-) My spalismy do 8;00.Na spacerek nie wiem czy wyjdziemy .Moze pozniej bo teraz to jest wiatr i deszcz czasem pada ale i slonce sie przebija wiec nadzieja jest.:tak:
katarzyna_s to jest link do strony na ktorej mozesz pomniejszac zdjecia
ImageShack? - Hosting

reklama
moj maly tez spi:-) u mnie pogoda straszna wieje ze az drzewa sie wyginaja a do tego leje deszcz:wściekła/y: i jestem wko......ona bo niemam jak wyjsc tora zamowic a kawałek mam i to spory

Witam wszystkie mamusie siedzące z maluszkami w domu.:-)
Ja dziś dosłownie siedzę w domu i nie chce mi się nigdzie wychodzić, bo leje i leje. Jak tylko pomyślę o ubieraniu tabunów ubrań z protestami maluszka, to wolę posiedzieć w domku.
Niestety:baffled: mój synek wcale nie ma zamiaru spać.

Moje dziecko tez probuje zasnac ale jest w lozeczku i ciekawa jestem czy sama zasnie czy skonczy sie placzem.....i mamusia bedzie musiala wziasc ja do swojego lozka i dac cycusia

Marlenka Witaj!
U mnie jest taki wiatr ze firanki mi sie ruszaja a okna mam zamkniete i to nowe dwu letnie! Cos tu nie gra!

Macka ksiadz polewał woda na mszy z okazji roczku i nawet nie popatrzył na ksiadza tak był zajety ogladaniem ludzi a pomoczył go dobrze...no coz diabełka trzeba był wyzucic:-)

Naelia geodeta był potrzebny bo mamy dom i plac po babci a poniewaz jest to wspołwłasnosc to trzeba podzielic i pomierzyc, ale nawet nie wiecie jaki przystojny był pomocnik geodety, niezłe ciacho...och gdyby sie miało kilka latek mniej:-D :-D :-D

Moje dziecie włsnie zrzuciło budzik

Kunda trzeba było też się dać święconą wodą pokropić, bo widzę że kosmate myśli masz. Z kogo tu trzeba diabełka wypędzać? Może z mamusi?:-D :-D :-D

reklama
Iwonka my też trenujemy spanie w łóżeczku. OD poniedziałku Agnieszka śpi sama w ciągu dnia. Dzisiaj w południe udało się bez problemu. Dałam jej tradycyjnie pocycać. Potem chwilę polulałam na rękach i włożyłam do łóżeczka taką pół-śpiącą. Odjechała od razu.
Wczoraj wieczorem też odłożyłam Agę po karmieniu piersią do łóżeczka. Po 1,5 godziny pierwsza pobudka (ale normalnie też się budzi). Potem obudziła się jeszcze o 1.00 i już ją wzięłam do nas do łóżka, bo bałam się że zupełnie się rozbudzi tak zaczęła płakać.

Do góry