reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja tylko wpadłam na wieczór życzyć Wam spokojnej nocki :-D trzeba tyłek ruszyć i kolację jakąś wyczarować ;-) do jutra Laseczki :-)

reklama
Widzę, że ruch na wątku nie wielki ale to dobrze, bo nie muszę dużo nadrabiać :-D;-).
Dziś żyję z przyśpieszonym adha :-D:-D:-D ale jestem mega dumna bo wsio porobiłam, nawet okna ob-trzaskałam :-D. Wieczór zapowiada się leniwie <z mężem lodami i dobrą komedią :-)>.
Wpadłam życzyć Wam kochane równie spokojnego wieczoru ;-)

Lena no właśnie dzieci sie różne rodza;-) mój urodził sie z niska waga urodzeniowa bo..... któż to wie ważne że zdrowy:-D ale po nas tak ma bo Ł był wcześniakiem a ja też mikrusik sie urodziłam:-D no i chyba u nas nadciśnienie moje jakoś na to także wpłynęło:eek:
nie ważne
znajoma urodziła na początku stycznia córeczke 2700kg i to w 40 tc i też zdrowiutka a synków rodziła też po 4kg więc to zależy chyba od dziecka:tak:;-)
a ja wiecie co zaczęłam oglądać?ekipe z New Jersey jak to oglądam to sie tak śmieje że szok:-D:-D:-D

Aguśka oglądałam kilka odcinków. :tak: Ale wariaty. :sorry:
Lena no to sobie pogadamy :-D

hehe chyba nie:-(musze wstac o 4,30:-(
ale jestem szczesliwa bo nasza lokatrorka tzn mojej mamy co mieszka pod nami kupiła sobie laptopa i była u mnie si eugadac czy moze korzystac z neta w zamian za połowe abonamentu...wiec sie zgodziłam:)zawsze to mniej do płacenia):-D

reklama
Lena a widzisz jak fanie można sobie poradzić;-):-D
ja obejrzałam i sie tak chichrałam że szok:-D od nie dawna to oglądam bo kiedyś jak m to puścił to kazałam mu to wyłączyć a teraz sie wciągnęłam:-D
zaraz ide lulu

Do góry