reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witajcie kochane. As oczywiście kciuki trzymam, żeby Cię puściło i żebyś nie musiała nigdzie jechać. Moim zdaniem powinnar więcej odpoczywać. Życzę Wam miłego weekendu kobietki. U mnie oczywiscie weekend pod psem i z dołem jak zawsze. Nie mogę często zbyt zaglądać ponieważ kupę kasy je ten internet tu w niemczech. Buziaki wszystkim. Pa.

reklama
Witam;)
Asienka u mnie 2 dni sprzatania, wczoraj pralam firanki ale na mycie okien za zimno a cholerka mialam ochote, u nas -12 ale za to wyczyscilam dywan i poukladalam w szafkach;-)
Aguska, wazne ze zdrowy;-)mpja siostra ur w 37 tyg a wazyla 1900;-)teraz wieksza ode mnie a ja wazylam 2900, moj maly 3500 lekarz mowil ze srednie dziecko bo ja mala:-Da polozna ze zwykle tak wazy pierwsze dziecko;-)
As mam nadzieje ze pusci, trzymam &&&&&&&&&&

As - trzymam kciuki, aby skurcze odpusciły!:-)
My już po wypadzie w miasto. Jutro rano na lumpki jedziemy, moze cos tam wahacze. Ostatnio jakos szczerze to szkoda mi kasy na nowe ciuchy. na wyprzedazach tylko zimowe, a ja mysle juz o wiosnie!:-D:tak:

Asienka to u was w niedziele ciuchy otwarte?kurcze u mnie nie
ja też często po lumpkach chodze;-) a teraz to w sumie nawet tam nie chodze:-(
Mały mi sie tak brudzi że gdybym ubrała mu świetna koszulke a on po chwili upaskudziłby mi ja np sokiem chyba bym szału dostała:-D a tak ja ma z używanych to za grosze mi nie szkoda:tak: tylko jak gdzieś wychodzimy to lepsze mu ubieram:-p a czasem w ciuchach można znaleźć świetne nie noszone ciuchy;-)
mały powinien już spać ale coś nie chce
as &&&&&&&&&&&&&&

As za dużo wrażeń miałaś ostatnio. Kruszynka daje znać , byś odpoczęła. Oby to nic poważnego. Jedź czym prędzej , nie czekaj . Od Twojego posta minęło już 3 h. , proszę daj znać co i jak , martwię się. :-(

Ale wieści. :-(A wpadłam tylko po to , by w sobotni wieczór was rozweselić. : Radar (Rémi Gaillard) - YouTube

Dziewczynki wstałam do łazienki to i do Was zaglądam.
Jest nieco lepiej .
Po maksymalnej dawce Nospy i Neomagu ,przy kompletnym leżeniu jest oki.
Jak tylko zmieniam pozycje lub wstaję natychmiast łapią skurcze.
Tendecja i nasilenie skurczy jest spadkowe .:tak:
Są lżejsze ,mniej bolesne i już nie 5-6 na godzinę tylko 3-4 .
Damy radę .
Na razie zostaję w domu .
Za godzinkę mogę wziąć kolejną dawkę Nospy ,więc znów będzie lepiej .
Wierzę ,że tym razem się uda :tak::tak:
Musi być dobrze .

Lenka wszystkiego "naj" dla taty . :tak:
As trochę się uspokoiłam, co nie znaczy, że po Twoim głosie nie wyczułam zmęczenia i masy problemów na Twojej głowie. Wiem co przechodzisz, rozumiem Cię... Ale teraz musi być już wszystko ok, musi!Spokojnej nocy.

reklama
Do góry