reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witajcie weekendowo juz prawie!:-)

Ja rowniez zastanawialam sie nad wakacjami i kurcze chyba pojedziemy w okolice Ustronia Morskiego. :-)Odwiedzimy Kolobrzeg w którym sie zareczalismy, cudny i magiczny byl to czas. :tak:O zachodzie slonca na latarni morskiej. teraz to zdechlego kwiatka nie dostane! Takie uroki malzenstwa!:-D

fanta - ja rowniez szczekam na bialy puch! U nas rano bylo minus 11!:szok::-)
aguska - moj to wytrawny niejadek!:-D

Cioteczki Moje Kochane prosimy!:-D
Fotokonkurs - MiniMini+

reklama
As ty zaraz całą wyprawkę zrobisz! ale nocki masz spać! jak nie pośpisz teraz to potem już na pewno będzie o wiele mniej czasu!

Witaj Anetko. Wdzianko dla Karolinki boskie:-). Beata Ciebie również witam kochana. My już po obiedzie. Gary złożyłam do zmywarki. Pani ucina drzemkę a ja siedzę u siebie na górze w pokoju. U nas w polsce dziś mi igor mówił ze jest bardzo dużo śniegu i jest - 15 to brr zimno jak niewiem. Jutro Igor ma bal choinkowy w szkole:-( szkoda ze bez mamy. Tu gdzie jestem jest w miarę ciepło i trochę śniegiem sypnelo. Ja jestem jakaś taka niedolezna ostatnio. As pamiętam.

Strasznie szybko mi zleciał dzień od rana :confused2:. Mały mi przed chwilką przysnął :-), obiadek zrobiony x2, poprasowane, wyprane nawet ogarnięte wszędzie i zasiadam z kawką :tak:.
As, szczerze mogę napisać, że śliczny sweterek <wybacz, że o poprzednich nie pisałam ale ja nie znoszę różu:sorry::zawstydzona/y:>, a ten jest piękny i niebieski :-). Cuuudo!
Asienka, zagłosowanie :tak:.
Aguska, a mi został 1 kg :cool2:, po rzuceniu fajek jeszcze 2 przybrałam ale już je zgubiłam i dalej mam kilogram do przodu <to chyba te boczki :-D:-D:-D:-D:rofl2:>.
Beata, ja też dziś <w końcu> załapałam wenę na sprzątanie, bo jutro zaplanowałam sobie weekend ;-). 3mam kciukasy za przegląd :tak:.

As piękny sweterek :-D Ty kobito śpij w nocy, a jak już to chociaż poleż a nie na drutach szalejesz ;-)

Witam po południu :tak: Kuba kończy jeść obiad i zaraz do sklepu idziemy :tak: zachciało mi się na jutro pierogów więc trzeba po ser skoczyć i będzie obiad na dwa dni :-) syn mnie męczy ciekawskim georgem, ma 10 odcinków po dwa odcinki więc 20 odcinków i jesteśmy w połowie :sorry: no ale przynajmniej spokój mam na chwilę ;-) jutro do siostry jednak nie pojedziemy, bo zapomniałam że bak pusty w aucie a ode mnie do siostry dobre 70km w jedną stronę więc poczekamy na wypłatę :tak: jakoś ten styczeń mi się ciągnie i jakoś się skończyć nie chce :confused2:

Ael gratulacje zostania ciocią:)
ale strasznie malutkie to wczesniak??

A dziękuję :-)
Znaczy urodziła go dokładnie w 37 tygodniu i 3 dniu, więc no 2,5 tygodnia przed terminem. A o tej dziewczynie pisałam w tamtym tygodniu. To był jej już ostateczny 5ty raz na porodówce. Śmiałam się z nią, że ma ciążę eksternistyczną, bo i ruchy poczuła w 15 tygodniu i szybciej urodziła i mały rozwinięty prawidłowo. Ale zdrowiutki no a ona zakochana i szczęśliwa, że wszystko już po :-)

reklama
A dziękuję :-)
Znaczy urodziła go dokładnie w 37 tygodniu i 3 dniu, więc no 2,5 tygodnia przed terminem. A o tej dziewczynie pisałam w tamtym tygodniu. To był jej już ostateczny 5ty raz na porodówce. Śmiałam się z nią, że ma ciążę eksternistyczną, bo i ruchy poczuła w 15 tygodniu i szybciej urodziła i mały rozwinięty prawidłowo. Ale zdrowiutki no a ona zakochana i szczęśliwa, że wszystko już po :-)

zmartwiłam się tak niska wagą;)
ale dobrze ze wszystko ok:-)

Do góry