reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ino pochwal się. Ja to lubię pooglądać takie robótki ręczne :-)
Link do mojego bloga znajdziesz w sygnaturce obok suwaczków .:tak:
Jasminy rękodzieło

Ależ masz ślicznego maluszka w domu:-) . Aż mi się zatęskniło za takim bobaskiem. :sorry: Brawa da niego za taki wielki wyczyn. :tak: :-)

Dziewczyny miałyście u swoich pociech cos takiego, ze nie mieli kataru a maja jedna dziurke zapchana??ewidentnie słychca ze jedna dziurka zapchana:(nie pomaga woda morska ani krople!
Nie mam pojęcia.:no: Może mokrą pieluchę powieś na grzejniku?

Kawkę wypiję i trzeba się brać za obiad i sprzątanie. :confused2:

reklama
Witajcie!
Planów na weekend brak, wiec nudy jak nic.:sorry: Dobrze, ze w srode Foto Matki. Tym razem idziemy na wystawę.:-D
Ael. - Brawo dla Wiktorka!:-D
Beata - zdrowka dla latorośli! :-)
Lena - to ja poprosze o serniczek!:-D:-D

As :szok: ale Ty pięknie .... malujesz tą igłą... ja mam na koncie 1 obrazek haftem krzyżykowym i chodzę dumna, ale teraz też mnie baaardzo kusi zasiąść do tego, tylko mi Wiktoria zbyt mała, muszę trochę odchować to głupiutkie, by nie wiązało mi nitek :-D
Justa Twoją galerię prac też przejrzałam, jejku nie miałam pojęcia że z tej papierowej wikliny można takie piękności porobić!!!

Ael gratki za przewrotki synka - super, szybko tą umiejętność posiadł...

zdrówka życzę choraczkom, a robiącym ciasta i obiady - pyszności na talerzu

U nas słoneczko to nieźle daje, popadał w nocy śnieg, sporo zresztą. Białe fajnie i takie mocne słońce.
Za mną to w ogóle od kilku chodzi zakalec i chyba muszę się za niego zabrać :-)

A małego co położę na łóżko to już się turla...ehh XD

Ael gratki słodziutki jest twój Wiktorek:tak:;-) i szyciutko posiadł tę umięjętność duże gratki;-)
Lena mój jakiś czas temu miał i to chyba przez suche powietrze ja właśnie wieszałam na grzejnik coś mokrego z czasem samo mu przeszło

a no zdolne mamy kobitki na forum:tak:
wrublik u ciebie biało? a u mnie nic chwile popruszyło i tyle widzieliśmy śniegu:confused2: a wieje i zimno masakra

Ael gratki słodziutki jest twój Wiktorek:tak:;-) i szyciutko posiadł tę umięjętność duże gratki;-)
Lena mój jakiś czas temu miał i to chyba przez suche powietrze ja właśnie wieszałam na grzejnik coś mokrego z czasem samo mu przeszło

a no zdolne mamy kobitki na forum:tak:
wrublik u ciebie biało? a u mnie nic chwile popruszyło i tyle widzieliśmy śniegu:confused2: a wieje i zimno masakra

a wiesz chyba ze masz racje!!!kurde to musze kupic nawilzacz!

Lena a ciasto marchewkowe?

lubie marchewke ale sie jeszcze nie odwazyłąm:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
lubie marchewke ale sie jeszcze nie odwazyłąm:)

Jak robię babeczki marchewkowe taką dużą podwójną partię to znikają raz dwa. Raz dodałam do ciasta jak wlewałam do foremek po kostce białej czekolady. Po upieczeniu czekolada się rozpłynęła. Samo ciasto nie jest aż takie słodkie, jest idealne, także naprawdę Ci polecam. Można upiec samo ciasto bez żadnej masy i tak sobie dziabać po kawałku. Ale z orzechami i pestkami dyni jest najlepsze :-)

reklama
Do góry