reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

As ja tam krzyczeć nie będę, ja tak czasem chadzam spać.

Teraz podniosłam się z podłogi po tym jak tarzałam się po rozmowie młodego z tatusiem XD

A tutaj filmik z turlania, aż nie nadążyłam nagrywać. Jestem tak piekielnie dumna.

[video=youtube;wW8la4ITqyQ]http://www.youtube.com/watch?v=wW8la4ITqyQ&feature=youtu.be[/video]

Ostatnia edycja:
reklama
As ja tam krzyczeć nie będę, ja tak czasem chadzam spać.

Teraz podniosłam się z podłogi po tym jak tarzałam się po rozmowie młodego z tatusiem XD

A tutaj filmik z turlania, aż nie nadążyłam nagrywać. Jestem tak piekielnie dumna.

[video=youtube;wW8la4ITqyQ]http://www.youtube.com/watch?v=wW8la4ITqyQ&feature=youtu.be[/video]
Slicznie ale super !!!! .
A ja musiałam edytować posta ,bo mi żadne linki nie weszły .:szok::szok::sorry::sorry::sorry::sorry:

hej mamuśki.....ja juz od 7 w kuchni:)pranie nastawione pierś odmrożona....tylko szukam pomysłu na ciasto:)Co byście zjadły???

Dziewczyny miałyście u swoich pociech cos takiego, ze nie mieli kataru a maja jedna dziurke zapchana??ewidentnie słychca ze jedna dziurka zapchana:(nie pomaga woda morska ani krople!

a co do ciasta to raczej coś z bita smietana zrobie i jagodami:0

Hejka.
U nas wieczorem popruszyło! Zapowiadają, ze jednak zima przyjdzie. Jupi!

Ael jaki pocieszny ten Twój malec.

As! 4.30!!!:szok: Nie ładnie:crazy:

Lena bita śmietana i jagody? To ja widzę takie fajne babeczki z kruchego ciasta, takie fajne u nas w cukierni mają..:sorry:

hej dziewczyny bialutko za oknem :-D i mimo że nie wyjdę na ten śnieg cieszę się!
tak z samego rana rozmowy o cieście ciastkach babeczkach? już gonię męża, by coś kupił bo kawę mam już zrobioną
miłego dzionka!!!

reklama
Lena wbijam się nie ciasto :-)
As spać Kobito ;-)
Ael super się mały przewraca :-)

Witam, pogoda okropna, wieje cały czas ale na szczęście na razie nie pada :tak: Kuba się bawi i rysuje, M na służbie a ja siedzę :-) posprzątałam sobie wczoraj w mieszkaniu, dzisiaj tylko kuchnie sprzątnęłam, obiad mam ze wczoraj więc wolne dzisiaj ;-) Kuba trochę kaszle, mam nadzieję że mu przejdzie do poniedziałku :tak: głowa mnie boli przez tą pogodę, już mam dosyć :confused2:

Do góry