reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

As ja tam krzyczeć nie będę, ja tak czasem chadzam spać.

Teraz podniosłam się z podłogi po tym jak tarzałam się po rozmowie młodego z tatusiem XD

A tutaj filmik z turlania, aż nie nadążyłam nagrywać. Jestem tak piekielnie dumna.

[video=youtube;wW8la4ITqyQ]http://www.youtube.com/watch?v=wW8la4ITqyQ&feature=youtu.be[/video]

Ostatnia edycja:
reklama
As ja tam krzyczeć nie będę, ja tak czasem chadzam spać.

Teraz podniosłam się z podłogi po tym jak tarzałam się po rozmowie młodego z tatusiem XD

A tutaj filmik z turlania, aż nie nadążyłam nagrywać. Jestem tak piekielnie dumna.

[video=youtube;wW8la4ITqyQ]http://www.youtube.com/watch?v=wW8la4ITqyQ&feature=youtu.be[/video]
Slicznie ale super !!!! .
A ja musiałam edytować posta ,bo mi żadne linki nie weszły .:szok::szok::sorry::sorry::sorry::sorry:

hej mamuśki.....ja juz od 7 w kuchni:)pranie nastawione pierś odmrożona....tylko szukam pomysłu na ciasto:)Co byście zjadły???

Dziewczyny miałyście u swoich pociech cos takiego, ze nie mieli kataru a maja jedna dziurke zapchana??ewidentnie słychca ze jedna dziurka zapchana:(nie pomaga woda morska ani krople!

a co do ciasta to raczej coś z bita smietana zrobie i jagodami:0

Hejka.
U nas wieczorem popruszyło! Zapowiadają, ze jednak zima przyjdzie. Jupi!

Ael jaki pocieszny ten Twój malec.

As! 4.30!!!:szok: Nie ładnie:crazy:

Lena bita śmietana i jagody? To ja widzę takie fajne babeczki z kruchego ciasta, takie fajne u nas w cukierni mają..:sorry:

hej dziewczyny bialutko za oknem :-D i mimo że nie wyjdę na ten śnieg cieszę się!
tak z samego rana rozmowy o cieście ciastkach babeczkach? już gonię męża, by coś kupił bo kawę mam już zrobioną
miłego dzionka!!!

reklama
Lena wbijam się nie ciasto :-)
As spać Kobito ;-)
Ael super się mały przewraca :-)

Witam, pogoda okropna, wieje cały czas ale na szczęście na razie nie pada :tak: Kuba się bawi i rysuje, M na służbie a ja siedzę :-) posprzątałam sobie wczoraj w mieszkaniu, dzisiaj tylko kuchnie sprzątnęłam, obiad mam ze wczoraj więc wolne dzisiaj ;-) Kuba trochę kaszle, mam nadzieję że mu przejdzie do poniedziałku :tak: głowa mnie boli przez tą pogodę, już mam dosyć :confused2:

Do góry