reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Cześć
pogoda pod psem ale spacer i tak bedzie ,
Moja Emi to po obudzeniu dostaje butle z mlekiem obowiazkowo ,kiedys zapomniałam i był wielki płacz i dopiero po jakiejs chwili mi sie przypomniało o co chodzi:-D
potem po ok półtorej godzinki dostaje pierwsze śniadanko ,a po jeszcze dwóch drógie śniadanko

hej hej

ja dzis na pół nieprzytomna, moja Maja zrobiła sobie dzis w nocy przerwe w spaniu od 1:00 do 4:30 :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: potem pospała i o 8:00 wstała jakby nigdy nic :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

jesli chodzi o sniadania to u nas różnie, raz kaszka, raz kanapeczki, na drugie sniadanko dałam jej już 2 razy kakao na mleku krowim

a superniani nie oglądam bo nie mam TVN, a szkoda :-(

i dziekujemy wszystkim za komplementy :-):-):-)

U mnie czasem jest tak ze dostanie kaszke lyzeczka a jak ja sobie robie za chwilke sniadanie to i tak poprawia jeszcze kanapkami czy czymkolwiek co ja jem bo niczego nie odpusci moj maly glodomorek

Iwonka mojej Emi bardzo podoba się twój balonik ,zawsze woła ba ba i prawie do kompa chce wleźć :-D :-D

Byłam u mamy ,a jej w domu nie ma ,ale co tam ,klucz wiem gdzie jest ,wlazłam ,kawusie sobie zrobiłam i nawet ciasto miała ,ale się najadłyśy z Emi:-p :tak: :-D

A mama moja na grzybki sobie pojechała i chęci mi narobiła na szwędane się po lesie i jutro jadę ,zrobię potem pierogi z kapustą i grzybami:-p :-)

noelia to narobilas mi smaka na pierozki z grzybami, mmmmmmm
chyba w weekend tez sie za nie z mezulkiem zabiore:tak: I barszczyk czerwony by sie do nich przydal, czyli danie jak na Swieta;-) :-) , ale co tam jak ja kocham pierogi pod rozna postacia.:laugh2:

A moj maly wlasnie pozdejmowal sobie skarpetki i cieszy sie szelmowsko:szok: :laugh2: ide go wycalowac:tak: :-D

Pierogi pychotka !Ja wogole wszystko co z maki uwielbiam......
A moje dziecko wlazi na fotel a pozniej na stolik i sie cieszy.A robi to tak szybko jak tylko na chwilke zejde jej z oczu.I co chwila jej mowie ze nie wolno......Nie wiem,nie wlazila przed tem a teraz sie jej to strasznie podoba.Musze uwazac na nia.

reklama
witam wszystkich
zdazylam sie juz przedstawic na watku kilka slow o nas. Iwonka2006 mnie przyjela :)) WIEC ZACZYNAM PISANIE DZISIAJ BO WCZORAJ JUZ NIE ZDAZYLAM :). UPS wlaczy mi sie duze litery sorki

piszecie o pierozkach.. mniam mniam chetnie bym zjadla ale jeszcze jakos mam cykora aby zjadac pierozki najlepiej z kapusta i grzybami bo karmie jeszcze piersia, chociaz z drogiej strony Zuzia wcina juz wiele rzeczy sama wiec chyba skusze sie niebawem a napewno na swieta :))

Do góry