reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

iwonka tez się nad tym zastanawiałam ale nie mam pojęcia do czego to

a tymi pierożkami to tylko mi samka narobiłyście, chyba w piatek musze sie wybrac do teściowej na kawkę, to się załapie, bo ona co piątek robi pierogi ;-)

reklama
Jutro przyjdzie paczka do mnie bo zamowilam posciel i przescieradlo do lozeczka z Allegro.Moje dziecko cos przez sen przezywa.....

Witam:-)
Troszkę mnie nie było, a Wy znowu tak się rozpisałyście, że ciężko było nadrobić;-):-D. Moja połowa ma trochę wolnego i dlatego mam mało czasu na bb. Do tego mój Kubcio strasznie ostatnio marudzi, ale już znam przyczynę - trzeci ząbek (górna dwójka).
Iwonka - też takie coś mam, ale myślałam, że to tylko u mnie:confused:
Kurczę, narobiłyście mi smaków pierożkami:-p. U mnie wszyscy je lubią, ale nikomu się nie chce robić:-D.
Supernianię oglądałam i byłam w szoku:szok::eek::baffled:. Jakoś nie chce mi się wierzyć, że lata zaniedbań dało się tak szybko naprawić:baffled:. Ale może...
Zuzia - witaj w naszym gronie:-)

Witam wieczorkiem! Muszę wam powiedzieć, że dzień był udany. Agnieszka została z ciocią i była bardzo grzeczna. Nawet, wyobraźcie sobie, przychodzę a ona pierwszy raz w życiu śpi we własnym łóżeczku. Mnie się to nigdy nie udało. A widać, że jak mamy nie czuje to wszystko jest OK.

Pycha Aga też grasowała w nocy. Skakała przez nas (śpimy razem) od 1.00 do 3.00. Chyba wyczuwała, że jestem nerwową w związku z pracą. A zresztą Aga miewa czasem takie pomysły.

U mnie BB też ledwo zipie. Pewnie coś znowu się pierniczy. Patrzeć tylko jak będzie przerwa.

Brenda chyba w złą godzinę powiedziałaś, że nie wieje. Jak wyszłam na spacer to mnie mało nie porwało. Aga boi się wiatru, bo ją zatyka:-D

witam wszystkie mamy!!!!!moj cud to 9-tygodniowa Weroniczka i siedzimy sobie w domku,wiec dolaczymy do Waszego grona.musze przyznac,ze ogolnie forum genialne!!!bardzo mi sie podoba!:tak:
moje malenstwo chodzi spac ok 20 wiec zawsze znajdzie sie czas na rozluznienie i pogadanie z Wami i mam nadzieje,ze przyjmiecie mnie do swojego grona,bo smutno tak samej,jak mezus ciagle w pracy....:-( :-( :-(
a po calym dniu z malutka jak widze kogos doroslego to jego glowa wydaje mi sie OGROMNA!!!:szok: :laugh2: :szok: :laugh2: :szok: :laugh2: tak wiec musze sie rozluznic,bo to juz chyba dziwne....:-p :baffled: :-)

Katarzyna - witaj i pisz, co Ci w duszy gra:-). Widzę, że przybywa mam z zagranicy:tak:.
Magda - cieszę się, że pierwszy dzień w pracy był udany. Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło:tak:;-):-).
A u mnie bb działa bez zarzutu:baffled:. Ciekawe:baffled:.

Ha, ha, zapomniałam powiedzieć, że mój mąż jest od dziś na diecie:tak::-D:-D:-D. Ciekawe, jak długo tym razem wytrzyma:-D:-D:-D. Szczególnie bez piwka wieczorem;-).
Idę spać. Pa.

katarzyna_s Witam serdecznie!

A ja nie wiem co robic? Moje dziecko spi od 20;00 a juz zdazyla sie 3 razy obudzic i musialam jej dac cyca!!! A przed snem zjadla kaszke! Ona nie pije tego cyca tylko potrzyma i zaraz zasypia.Jak ja mam ja klasc do lozeczka skoro ona co chwile sie budzi?! To wszystko nie ma dla mnie juz sensu i chyba nigdy sie nie doczekam przespanej normalnej nocy i to tylko sama z moim Robertem......
Uciekam spac zaraz i zycze Dobrej Nocy!!!!!

reklama
Witajcie mamusie siedzace w domach i nie tylko :)
Dawalam juz kilka ogloszen ale nikt sie nie odzywa, mam do sprzedania wozek trzykolowy firmy ABC DESIGN model NOVUS 3 niebiesko-granatowy, z przekladanym siedziskiem i pompowanymi kołami. Stan wozka dobry.
Cena 350zl
Wiecej informacji pod num gg 5890209
Zapraszam

Do góry