reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Trzymamy mocno!!!!
Ogladaliscie dzis Super nianie?Dzisiejszy odcinek byl krecony u znajomego przez sciane sasiadow na ul Zabkowskiej.Z tego co slyszalam to te dzieciaki nawet biegaja po dachu swojjej kamiennicy......

Oglądałam ,straszne rzeczy tam się wyprawiają i jakoś mi się wierzyc nie chce że niania im pomogła ,tak na całej lini ,bo tam to trzeba by z nimi siedzieć z pół roku chyba i potrząsnąć ta całą rodzinką,:no:

No wlasnie musze sie podpytac czy dzieci sasiadow sie zmienily bo wkoncu ten odcinek widac ze byl krecony latem wiec juz troche minelo....

reklama
O właśnie Iwonka dowiedz się koniecznie ,bardzo jestem ciekawa:tak:
a czytałyście wątek na forum superniania ,tam pisze dziewczyna która brała udział w programie ,jej pomogła bardzo

Do góry