reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hejjjj laseczki....Kurs postepuje, jest super, jeszcze miesiac i bede po. Pozniej ide zdawac egzamin na prawko jazdy. A Alanek super bawi sie z dziadkiem, zero placzu, zero stresu. Tak wiec jestem spokojna i nie martwie sie o niego :)

reklama
Cześc Zuzia ,to już będziesz druga Zuzią w naszym gronie:tak: :-D ,musze zaraz na wątek o nas poczytac
widze że wszyscy za pieroszkami przepadaja ,ja robie tez często pierogi ruskie ,nagotuję więcej ziemniaków do obiadu dodaje twarogu ,cebulki i już się robia a bardzo lubię pierogi lepić,to takie relaksujące zajęcie:tak: :-D

Shady to cieszymy się bardzo ,że sie wszystko ładnie ułożyło ,i ucz się ładnie kobitko,zebys nam wstydu nie przyniosła:-D :-D :-D :-)

Magda jak jestęs juz po pracy, to napisz jak pierwszy dzionek Ci minoł

Hej!
Imprezka Macia przebiegła super w kosciółku Macius zachowywał sie bardzo dojrzale jak na swoj roczek nawet nie skrzywił sie jak ksiadz go pokropił:-) bardziej interesowali go ludzie obok:-)
Prezenty musiał odrazu sprawdzic czy sa wytrzymałe:-D na rzuty. Dmuchanie torta cos nie wyszło ale w nastepnym roku bedzie lepiej.
Acha i z rzeczy do wyboru wybrał długopis i ksiazeczke ...ciekawe co to znaczy:-)

Domek po imprezie juz posprzatałam:-) Zauwazyliscie ze zawzwyczaj sparzata sie przed impreza i po tez:szok: Dzis byłam na targu i kupiłam sobie buciki i czapke i dostałam kozuszek wiec zima moze nadejsc:tak:

ale sie rozpisałam:-)

Mi tez cos wolno chodzi ,i odświerzac musze :wściekła/y:
A suwaczki to mnie już tak wkurzaja że nie mogę:wściekła/y: :wściekła/y: :baffled: ,zrobiłam nowy troszkę pochodził i znów stoi

noeliaRobert zachwycony ale po co to sie ubierac jak zaraz i tak rozbiera.Ci mezczyzni to maja wyobraznie.:tak: wieczor ok bo nocka to i tak w wiekszosci minela z malym szkrabkiem co cycolil....:-)
Kunda Super ze imprezka sie udala.Roczniakow nam coraz wiecej przybywa!:tak: :-)
Ten moj Robert to sierota,prosilam go zeby wypytal tego znajomego o tych sasiadow z tymi trzema synami co byla super niania.To powiedzial ze zapomnial.Ale przypomnila sobie ze jak ta matka szla z nimi na plac zabaw to podobno dzieciaki uciekaly....Jutro mam nadzieje ze sie zapyta jaka jest sytuacja obecnie.A dzis jeszcze na tvn style bedzie program I ty mozesz miec super dziecko i beda omawiac ten odcinek ostatni i ma byc Majewski z zona tez w nim.

zuzia witamy w naszym gronie :-)

mi tez coś dziś BB wolno działa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: do tego Majka po nie przespanej nocy cały dzien była marudna:wściekła/y::-:)wściekła/y::-( a na koniec nie ma u nas ciepłej wody :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

niech już sie kończy ten dzień, bo mam dość

reklama
powiedzcie mi co to jest jak pisze sie odpowiedz dla zaawansowanych i tam pod ponizej ramki pod ikonami wiadomosci jest trackback i co tam sie wpisuje? Ja mam nizej pod tym jeszcze jakies czarnym tłustym drukiem w rzedzie jakies wyrazy ;
q Co to jest????
kocham
mojego
szkraba
!!!
jestem
spiaca

Do góry