reklama
fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
Bry!
Dziś też z doskoku ale już po zakupkach i przed obiadkiem :-). Ni w gruszkę ni w pietruszke .
Skoro jestem to:
Pozdrawiam wszystkie i uciekam .
Życząc miłego dnia i spokojnego popołudnia!! :-)
Dziś też z doskoku ale już po zakupkach i przed obiadkiem :-). Ni w gruszkę ni w pietruszke .
Skoro jestem to:
Lenka, gdzie moja kawka?!! .Krolcia jak dzisiaj???
Al a gdzie Twoja kolezanka rodzi??
Aguśka a jak mąż ma pracę???
AS jak Twój imprezowicz??
Fanta to kiedy wpadasz na kawę w wiaderku???
Justa a Ty gdzie???
Asienka dobre
Pozdrawiam wszystkie i uciekam .
Życząc miłego dnia i spokojnego popołudnia!! :-)
krolcia
Fanka BB :)
hej dziewczyny długo nie popiszę, bo idę do łózia pospać póki mała śpi, wróciłąm z wizyty, dzięki za kciuki, wszystko ok, ale nadal leżenie (chyba już tak do końca będzie) no ale dla synka warto postarać się
nie doczytałam co u was, ale później wrócę nadrobić buźka miłego dzionka!
Trafiony!!!! A muszę, przyznać, ze miałam chwilę zwątpienia he he
Skończyłam.Julia sobie wymyśliła, że chce być Królową kwiatów . To teraz muszę Amelii jeszcze coś wykombinować. Kapelusz i różdżkę zrobiłam sama , od podstaw. A do sukienki komunijnej mojej siostry doczepiłam tylko różyczki.
Załączniki
Ostatnia edycja:
aguska2017
justa super i oryginalnie a kapelusz bomba;-)śliczne masz córcie;-):-)
krolcia
Prawdziwa królowa kwiatów! Pięknie!
Jakie one do siebie podobne! Tylko widać, że starsza ma taką dojrzałą już buźkę a młodsza jeszcze dziecięcą pucusiową.
Jakie one do siebie podobne! Tylko widać, że starsza ma taką dojrzałą już buźkę a młodsza jeszcze dziecięcą pucusiową.
GRATULACJE !!!!hej dziewczyny długo nie popiszę, bo idę do łózia pospać póki mała śpi, wróciłąm z wizyty, dzięki za kciuki, wszystko ok, ale nadal leżenie (chyba już tak do końca będzie) no ale dla synka warto postarać się
nie doczytałam co u was, ale później wrócę nadrobić buźka miłego dzionka!
Oj trochę sobie poczekacieAel - to super! Ojjj duze dziecko, tylko pogratulowac!:-)
Justa - czekamy na foto Twojego dzieła!:-)
To czekamy na forumowe dzieciaczki!
śliczneSkończyłam.
Julia sobie wymyśliła, że chce być Królową kwiatów . To teraz muszę Amelii jeszcze coś wykombinować.
Kapelusz i różdżkę zrobiłam sama , od podstaw.
A do sukienki komunijnej mojej siostry doczepiłam tylko różyczki.
Witam się dopiero od rana do domu dotarłam.
Wczorajszy dzień ...szkoda gadać ...
Ale nerwy z tego powodu nadal są ... i prędko nie miną
Dziś od rana w rozjazdach.
Byłam z małym na badaniach w poradni psychologiczno -pedagogicznej .
Testy ogólne na inteligencję wyszły dużo ,dużo powyżej normy :-):-)
Natomiast wszelkie zachowania społeczne ,rysowanie,mówienie na temat,skupianie uwagi i wiadomości ogólne typu :co zrobić w danym momencie? -leżą i kwiczą ...
Niby się w normach mieści ,ale ledwo co ledwo...
Ogólnie deficytów nie ma ,ale jest absorbujący ,że psycholog sama stwierdziła :
"Współczuję pani i jego nauczycielom -ja bym nie dała rady
No cóż -my jakoś dajemy radę ,bo innego wyjścia nie mamy .
Test kompetencji trzecioklasisty Kubuś napisał na 3 miejscu w klasie ,więc mamusia pęka z dumy
Zostało nam 17 lutego zrobić testy pedagogiczne , a pod koniec marca testy psychiatryczne i diagnozę zaburzeń .
Po koniec roku szkolnego dostaniemy na pewno orzeczenie o kształceniu specjalnym zgodnym z dysfunkcjami społecznymi , motoryką małą Kubusia i program pracy na przyszłe 3 lata.
Wycofali spektrum autystyczne z orzecznictwa ,więc aby młody miał dalej niepełnosprawność to muszę go wpędzić w Zespół Aspergera lub pełen autyzm
Ech cholerne przepisy ....
Jak tego nie zrobią Kuba straci prawa do wszystkich terapii
Tyle u mnie na teraz .
Uciekam ,bo czas goni.
Miłego popołudnia dziewczynki.
Justa świetny strój i te kwiaty z bibuły :-) aż mi się przypomniało jak mój tatko robił mi z bibuły stroje do przedszkola. Świetna pamiątka :-)
As współczuje, że taka sytuacja jest z Kubusiem. To fakt są takie durnowate przepisy, że trzeba naprawdę nakombinować by dziecko mogło z pewnych rzeczy skorzystać. Przepisy są sztywne jak pal a nikt nie zakłada dużej elastyczności.
Ale ciesz się, jak testy na inteligencję wyszły bardzo dobrze, tylko się cieszyć. Masz fajnego i mądrego dzieciaczka. Zobaczysz zaskoczysz się nie raz.
Dacie radę i trzymam kciuki za was :-)
Mogę do kogoś się wprosić na gorącą herbatkę. Niedawno wróciliśmy ze spaceru, młody dawno na spacerku nie był i kilka minut jechał z wytrzeszczem, tyle nowych rzeczy widział. A jak weszliśmy do centrum handlowego do ciepełka odleciał. Jeszcze w piekarni, ekspedientka się z nas śmiała, bo mój P nie mógł zdecydować się jakie chce ciastko XD
Opowiedziała jak przychodzą do niej chudzi faceci i pytają o uwaga - chleb fitness, to mówiła że biedna ledwo co wytrzymywała co by się nie roześmiać.
No i weź dogódź facetowi....a nie czekajcie mój dogadza w łóżku, ledwo połóg przeczekał. XD
As współczuje, że taka sytuacja jest z Kubusiem. To fakt są takie durnowate przepisy, że trzeba naprawdę nakombinować by dziecko mogło z pewnych rzeczy skorzystać. Przepisy są sztywne jak pal a nikt nie zakłada dużej elastyczności.
Ale ciesz się, jak testy na inteligencję wyszły bardzo dobrze, tylko się cieszyć. Masz fajnego i mądrego dzieciaczka. Zobaczysz zaskoczysz się nie raz.
Dacie radę i trzymam kciuki za was :-)
Mogę do kogoś się wprosić na gorącą herbatkę. Niedawno wróciliśmy ze spaceru, młody dawno na spacerku nie był i kilka minut jechał z wytrzeszczem, tyle nowych rzeczy widział. A jak weszliśmy do centrum handlowego do ciepełka odleciał. Jeszcze w piekarni, ekspedientka się z nas śmiała, bo mój P nie mógł zdecydować się jakie chce ciastko XD
Opowiedziała jak przychodzą do niej chudzi faceci i pytają o uwaga - chleb fitness, to mówiła że biedna ledwo co wytrzymywała co by się nie roześmiać.
No i weź dogódź facetowi....a nie czekajcie mój dogadza w łóżku, ledwo połóg przeczekał. XD
B
Beata1988
Gość
As współczuję Kochana, no niestety taki nasz kraj
Justa super stroje :-) zdolniacha z Ciebie ;-)
Witam wieczorem :-) nie dawno wróciłam od sąsiadki, Kuba się trochę pobawił ale muszę stwierdzić że ma dzieci bardzo rozpieszczone młodsza Amelka o rok od Kuby co chwilę go biła i nic do niej nie docierło, zawracanie uwagi, krzyki a nawet klapsa w tyłek dostała i nic ach no cóż Kuba teraz je kolację, M nadal w polu i chyba będą tam siedzieć do 24 ja zaraz idę się wykąpać i coś zjeść bo kiszki marsza grają :-) jutro nie wiem o której zajrzę bo muszę w chacie posprzątać no i M będzie w domu więc trzeba obiad wymyślić spokojnej nocki życzę
Justa super stroje :-) zdolniacha z Ciebie ;-)
Witam wieczorem :-) nie dawno wróciłam od sąsiadki, Kuba się trochę pobawił ale muszę stwierdzić że ma dzieci bardzo rozpieszczone młodsza Amelka o rok od Kuby co chwilę go biła i nic do niej nie docierło, zawracanie uwagi, krzyki a nawet klapsa w tyłek dostała i nic ach no cóż Kuba teraz je kolację, M nadal w polu i chyba będą tam siedzieć do 24 ja zaraz idę się wykąpać i coś zjeść bo kiszki marsza grają :-) jutro nie wiem o której zajrzę bo muszę w chacie posprzątać no i M będzie w domu więc trzeba obiad wymyślić spokojnej nocki życzę
reklama
aguska2017
beata widzę że częsciej zaglądasz fajnie;-)
mój w pracy Bartek na szczęście już śpi a ja nie wiem co robić musze chalupke troche ogarnąć;-)
co do bicia to mój Bartuś mimo że łobuz, nie robi tego no chyba że mnie ale to inna bajka jeszcze nie zdarzyło mu sie uderzyć innego dziecka tak po złości ciesze sie z tego bardzo
mój w pracy Bartek na szczęście już śpi a ja nie wiem co robić musze chalupke troche ogarnąć;-)
co do bicia to mój Bartuś mimo że łobuz, nie robi tego no chyba że mnie ale to inna bajka jeszcze nie zdarzyło mu sie uderzyć innego dziecka tak po złości ciesze sie z tego bardzo
Podziel się: