reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Aguska, no tak muszę sobie to w końcu uświadomić, że jestem zła do szpiku kości no i mało inteligentna bo studiów nie skończyłam :-D:-D, a Ty to już w ogóle :-D:-D;-).
Asienka, jak tam foto matki?
Aerleda, a ja Ci kochana nie doradzę, bo mój nie miał kolek...

reklama
Aerleda jesli to kolki moze kup cos innego u nas infacol nie dzialal ale bobotic tak jednak bez rewelacji a jak cos mozesz sprowadzic z Niemiec sab simplex jest niezawodny i nos malego na swojej rece brzuchem do podlogi poloz go na czesci od lokcia do dloni tak ze glowka bedzie przy twoim lokciu a nogi na dloni, zawsze dziadzla. Mam nadzieje ze wiesz o co chodzi;-)u nas po ponad 3 mies przeszlo

Ja już swoją bestię też położyłam i cmoka mi w łóżeczku zamiast spać :-D:-D.
Aguska, to lepiej sobie mięciuśko pościel na tej podłodze, zawsze też możesz Ł z wyra zepchnąć, jak śpi twardo to nawet nie poczuje :-D:-D:-D:-D:-D, albo jak Ci mówiłam dawaj do mnie:tak:;-)

ciekawe o której ci Kubuś uśnie
nie mam serca go zwalać z tego wyrka jak myślisz zmieszcze sie u Bartka w łóżeczku:-D:-D:-D ten to by mnie okopał:-D:-D:-D
na święta jak byliśmy u rodziców spał z nami w środku to obrywałam co chwile:sorry:

reklama
Aguska, ja swojego brzdąca ostatnio miałam w wyrku jak był chory, to T się obudził zbulwersowany bo mały miał na mnie głowę, a na nim nogi i jego kopał :-D. Czemu małemu się do łóżeczka chcesz wcisnąć? Nie za duża jesteś? Nóżki trzeba było by Ci obciąć :-p:-D

Do góry