reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Aerleda, witam, witam już Cię witałam jak się pierwszy raz u nas na wątku pokazałaś ;-):tak:.
Właśnie, As, znasz już płeć??
Karolcia, jak tam ostatnia wycieczka po płyn do prania? Zakupiłaś czy znów wykupili?
Aguska, nie spał? A mi młody długo spał :tak:. Teraz wcina czekoladę :-D
fanta Ty się obudź ,albo poczytaj dokładnie co piszemy .
Księżniczka się potwierdziła pisałam już o tym. :-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Aerleda jeśli masz zamiar nosić dziecko to chusta lepsza, bo dziecko nosisz jak plecak tyle, ze z przodu i ciężar równomiernie się rozkłada.

No właśnie tego noszenia z przodu się obawiam
Aerleda, witam, witam już Cię witałam jak się pierwszy raz u nas na wątku pokazałaś ;-):tak:.
Właśnie, As, znasz już płeć??

Ot widzisz to ja ślepa jestem :-p
As będzie miała dziewczynkę :-)

Co oznacza jak dziecko tak bardzo skręca główkę w bok? Mój jak leży albo siedzi na kolanach to tak skręca główkę jakby nosek chciał zatkać.

Jeśli po prawiłowym ułożeniu dziecko przekręca główkę często lub zawsze na jedną i tą samą stronę lub skręca się w łuk to podejrzewa się asymetrię ułożeniową.
Jeśli na obie strony i nie ma tendencji robienia tego za każdym razem to nie przejmowała bym się tym.;-)

As, no to się od nowej koleżanki dowiedziałam :-D. Gratki! Imię już wybrane? Czy jeszcze nie?
Aguska, ufff, myślałam że tylko ja na łatwiznę poszłam. No to jutro kolejna część "wyrodnych matek" :-D;-)

A to moje zakupy dla księżniczki z wczoraj
5-10-15Bluza Dresowa Niemowl. 5F2108 - Bluzy - kategoria - Niemowlak - sklep internetowy 5.10.15.
Spodnie Niemowlęce 5L2113 - Spodnie - kategoria - Niemowlak - sklep internetowy 5.10.15.
smyk
kocyk taki sam jak ten tylko 3 misie siedzą sobie na ławeczce ;-)
Belpla, Koc antyalergiczny, różowy, 110x140 cm - Belpla - Świat niemowlaka - sklep internetowy Smyk.com
Skarpety dziewczęce 3-pack, Apple Blossom, rozmiar 16/18 - Cool Club - Ubranka dla dzieci - sklep internetowy Smyk.com
Reserved
rajstopki w serduszka na 56/62 :-D:-D:-D:-D
z dziś
Tym razem w necie :szok::szok::-D:-D
Troszkę ciuszków i 2 rzeczy potrzebne dla mnie.;-)
wyprawka żółto zielona
Wyprawka z Napisami 6cz Śpiochy Kaftanik Body r.56 (2021680038) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Body te - słodka córunia różowo- niebieskie - kocham moich rodziców -żółto pomarańczowe
Body Sito KUBUŚ Aplikacja dł. rękaw r.68 PL Napisy (2021319885) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
pajac pomarańczowy
Pajac Pajacyk Kubuś r.56 Sito Polskie Piżamka ! (2033523821) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ręcznik z kapturkiem -zajączek
Śliczny ręcznik ECO z kapturkiem +myjka__CHŁONNY (2035215964) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
majtki z siateczki
Wielorazowe MAJTKI POPORODOWE HARTMANN (1) +gratis (2035215819) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i ponownie kupiłam muszle ,bo miałam z Kubusiem i były rewelacyjne .:tak:
Polecam dla mam ,które chcą karmić piersią .
Nie tylko goją ,ale świetnie służą za wkładki laktacyjne wielokrotnego użytku.
Przelewa się wrzątkiem osusza i wsio.;-)
Kupiłam kiedyś za poradą położnej w szpitalu jak nie radziłam sobie z fontannami mleka i popękanymi brodawkami.;-):-):-)
MEDELA__MUSZLE WENTYLOWANE do gojenia piersi (2035216107) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

:szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D

fanta o tak teraz to nie możemy odpuścić;-)
Aerleda mój jak był taki maleńki to też chętniej na jedna strone przewracał głowe ale potem mu przeszło;-)jak będziesz na szczepieniu czy cuś to możesz dla pewności sie zapytać lekarki ale pewnie to nic złego;-)

As, no to się od nowej koleżanki dowiedziałam :-D. Gratki! Imię już wybrane? Czy jeszcze nie?
Aguska, ufff, myślałam że tylko ja na łatwiznę poszłam. No to jutro kolejna część "wyrodnych matek" :-D;-)
Tak wybrane Klaudia wybrała Karolina ,a Kubuś Julia i chyba tak zostanie .
Będzie świeta trójca na K.K.
Klaudia ,Kuba i Karolinka Kurnikowscy :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
A to moje zakupy dla księżniczki z wczoraj
5-10-15Bluza Dresowa Niemowl. 5F2108 - Bluzy - kategoria - Niemowlak - sklep internetowy 5.10.15.
Spodnie Niemowlęce 5L2113 - Spodnie - kategoria - Niemowlak - sklep internetowy 5.10.15.
smyk
kocyk taki sam jak ten tylko 3 misie siedzą sobie na ławeczce ;-)
Belpla, Koc antyalergiczny, różowy, 110x140 cm - Belpla - Świat niemowlaka - sklep internetowy Smyk.com
Skarpety dziewczęce 3-pack, Apple Blossom, rozmiar 16/18 - Cool Club - Ubranka dla dzieci - sklep internetowy Smyk.com
Reserved
rajstopki w serduszka na 56/62 :-D:-D:-D:-D
z dziś
Tym razem w necie :szok::szok::-D:-D
Troszkę ciuszków i 2 rzeczy potrzebne dla mnie.;-)
wyprawka żółto zielona
Wyprawka z Napisami 6cz Śpiochy Kaftanik Body r.56 (2021680038) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Body te - słodka córunia różowo- niebieskie - kocham moich rodziców -żółto pomarańczowe
Body Sito KUBUŚ Aplikacja dł. rękaw r.68 PL Napisy (2021319885) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
pajac pomarańczowy
Pajac Pajacyk Kubuś r.56 Sito Polskie Piżamka ! (2033523821) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ręcznik z kapturkiem -zajączek
Śliczny ręcznik ECO z kapturkiem +myjka__CHŁONNY (2035215964) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
majtki z siateczki
Wielorazowe MAJTKI POPORODOWE HARTMANN (1) +gratis (2035215819) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i ponownie kupiłam muszle ,bo miałam z Kubusiem i były rewelacyjne .:tak:
Polecam dla mam ,które chcą karmić piersią .
Nie tylko goją ,ale świetnie służą za wkładki laktacyjne wielokrotnego użytku.
Przelewa się wrzątkiem osusza i wsio.;-)
Kupiłam kiedyś za poradą położnej w szpitalu jak nie radziłam sobie z fontannami mleka i popękanymi brodawkami.;-):-):-)
MEDELA__MUSZLE WENTYLOWANE do gojenia piersi (2035216107) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

:szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D
As, jak nienawidzę różu, tak kocyk z tym misiakiem jest boooski :tak: :-D. Karolinki to fajne dziewczynki :tak:, ja mam tak na drugie, a na 3cie Edyta <skarali mnie aż 3ma imionami> ale używam jednego. W dowodzie mam 3 i muszę tak się podpisywać :dry:. A jak małż się na mnie wkurzy, to woła edek :-D
Aguska, no nie damy się. W kupie siła ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry