reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Aerleda, witam, witam już Cię witałam jak się pierwszy raz u nas na wątku pokazałaś ;-):tak:.
Właśnie, As, znasz już płeć??
Karolcia, jak tam ostatnia wycieczka po płyn do prania? Zakupiłaś czy znów wykupili?
Aguska, nie spał? A mi młody długo spał :tak:. Teraz wcina czekoladę :-D
fanta Ty się obudź ,albo poczytaj dokładnie co piszemy .
Księżniczka się potwierdziła pisałam już o tym. :-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Aerleda jeśli masz zamiar nosić dziecko to chusta lepsza, bo dziecko nosisz jak plecak tyle, ze z przodu i ciężar równomiernie się rozkłada.

No właśnie tego noszenia z przodu się obawiam
Aerleda, witam, witam już Cię witałam jak się pierwszy raz u nas na wątku pokazałaś ;-):tak:.
Właśnie, As, znasz już płeć??

Ot widzisz to ja ślepa jestem :-p
As będzie miała dziewczynkę :-)

Co oznacza jak dziecko tak bardzo skręca główkę w bok? Mój jak leży albo siedzi na kolanach to tak skręca główkę jakby nosek chciał zatkać.

Jeśli po prawiłowym ułożeniu dziecko przekręca główkę często lub zawsze na jedną i tą samą stronę lub skręca się w łuk to podejrzewa się asymetrię ułożeniową.
Jeśli na obie strony i nie ma tendencji robienia tego za każdym razem to nie przejmowała bym się tym.;-)

As, no to się od nowej koleżanki dowiedziałam :-D. Gratki! Imię już wybrane? Czy jeszcze nie?
Aguska, ufff, myślałam że tylko ja na łatwiznę poszłam. No to jutro kolejna część "wyrodnych matek" :-D;-)

A to moje zakupy dla księżniczki z wczoraj
5-10-15Bluza Dresowa Niemowl. 5F2108 - Bluzy - kategoria - Niemowlak - sklep internetowy 5.10.15.
Spodnie Niemowlęce 5L2113 - Spodnie - kategoria - Niemowlak - sklep internetowy 5.10.15.
smyk
kocyk taki sam jak ten tylko 3 misie siedzą sobie na ławeczce ;-)
Belpla, Koc antyalergiczny, różowy, 110x140 cm - Belpla - Świat niemowlaka - sklep internetowy Smyk.com
Skarpety dziewczęce 3-pack, Apple Blossom, rozmiar 16/18 - Cool Club - Ubranka dla dzieci - sklep internetowy Smyk.com
Reserved
rajstopki w serduszka na 56/62 :-D:-D:-D:-D
z dziś
Tym razem w necie :szok::szok::-D:-D
Troszkę ciuszków i 2 rzeczy potrzebne dla mnie.;-)
wyprawka żółto zielona
Wyprawka z Napisami 6cz Śpiochy Kaftanik Body r.56 (2021680038) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Body te - słodka córunia różowo- niebieskie - kocham moich rodziców -żółto pomarańczowe
Body Sito KUBUŚ Aplikacja dł. rękaw r.68 PL Napisy (2021319885) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
pajac pomarańczowy
Pajac Pajacyk Kubuś r.56 Sito Polskie Piżamka ! (2033523821) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ręcznik z kapturkiem -zajączek
Śliczny ręcznik ECO z kapturkiem +myjka__CHŁONNY (2035215964) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
majtki z siateczki
Wielorazowe MAJTKI POPORODOWE HARTMANN (1) +gratis (2035215819) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i ponownie kupiłam muszle ,bo miałam z Kubusiem i były rewelacyjne .:tak:
Polecam dla mam ,które chcą karmić piersią .
Nie tylko goją ,ale świetnie służą za wkładki laktacyjne wielokrotnego użytku.
Przelewa się wrzątkiem osusza i wsio.;-)
Kupiłam kiedyś za poradą położnej w szpitalu jak nie radziłam sobie z fontannami mleka i popękanymi brodawkami.;-):-):-)
MEDELA__MUSZLE WENTYLOWANE do gojenia piersi (2035216107) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

:szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D

fanta o tak teraz to nie możemy odpuścić;-)
Aerleda mój jak był taki maleńki to też chętniej na jedna strone przewracał głowe ale potem mu przeszło;-)jak będziesz na szczepieniu czy cuś to możesz dla pewności sie zapytać lekarki ale pewnie to nic złego;-)

As, no to się od nowej koleżanki dowiedziałam :-D. Gratki! Imię już wybrane? Czy jeszcze nie?
Aguska, ufff, myślałam że tylko ja na łatwiznę poszłam. No to jutro kolejna część "wyrodnych matek" :-D;-)
Tak wybrane Klaudia wybrała Karolina ,a Kubuś Julia i chyba tak zostanie .
Będzie świeta trójca na K.K.
Klaudia ,Kuba i Karolinka Kurnikowscy :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
A to moje zakupy dla księżniczki z wczoraj
5-10-15Bluza Dresowa Niemowl. 5F2108 - Bluzy - kategoria - Niemowlak - sklep internetowy 5.10.15.
Spodnie Niemowlęce 5L2113 - Spodnie - kategoria - Niemowlak - sklep internetowy 5.10.15.
smyk
kocyk taki sam jak ten tylko 3 misie siedzą sobie na ławeczce ;-)
Belpla, Koc antyalergiczny, różowy, 110x140 cm - Belpla - Świat niemowlaka - sklep internetowy Smyk.com
Skarpety dziewczęce 3-pack, Apple Blossom, rozmiar 16/18 - Cool Club - Ubranka dla dzieci - sklep internetowy Smyk.com
Reserved
rajstopki w serduszka na 56/62 :-D:-D:-D:-D
z dziś
Tym razem w necie :szok::szok::-D:-D
Troszkę ciuszków i 2 rzeczy potrzebne dla mnie.;-)
wyprawka żółto zielona
Wyprawka z Napisami 6cz Śpiochy Kaftanik Body r.56 (2021680038) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Body te - słodka córunia różowo- niebieskie - kocham moich rodziców -żółto pomarańczowe
Body Sito KUBUŚ Aplikacja dł. rękaw r.68 PL Napisy (2021319885) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
pajac pomarańczowy
Pajac Pajacyk Kubuś r.56 Sito Polskie Piżamka ! (2033523821) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ręcznik z kapturkiem -zajączek
Śliczny ręcznik ECO z kapturkiem +myjka__CHŁONNY (2035215964) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
majtki z siateczki
Wielorazowe MAJTKI POPORODOWE HARTMANN (1) +gratis (2035215819) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i ponownie kupiłam muszle ,bo miałam z Kubusiem i były rewelacyjne .:tak:
Polecam dla mam ,które chcą karmić piersią .
Nie tylko goją ,ale świetnie służą za wkładki laktacyjne wielokrotnego użytku.
Przelewa się wrzątkiem osusza i wsio.;-)
Kupiłam kiedyś za poradą położnej w szpitalu jak nie radziłam sobie z fontannami mleka i popękanymi brodawkami.;-):-):-)
MEDELA__MUSZLE WENTYLOWANE do gojenia piersi (2035216107) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

:szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D
As, jak nienawidzę różu, tak kocyk z tym misiakiem jest boooski :tak: :-D. Karolinki to fajne dziewczynki :tak:, ja mam tak na drugie, a na 3cie Edyta <skarali mnie aż 3ma imionami> ale używam jednego. W dowodzie mam 3 i muszę tak się podpisywać :dry:. A jak małż się na mnie wkurzy, to woła edek :-D
Aguska, no nie damy się. W kupie siła ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry