reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej mamuski ja po pracy gnałam do domu bo chciałam sie naszykowca na jutrzejsza rozmowe, maż kupł mi granata i postanowiłam go zjesc i nieszczesliwa pestka weszła miedzy zeby i złamała mi jedynke wrrrrrrrrrr:(hej do stomatologa 140 zostawiłam no i zaproponowała mi licówke zna sie któras na tyMM>>??

reklama
Witaski!
Wpadam jak po ogień, mam chwilkę czasu co prawda, bo chłop nadgodziny trzaska, ale mnie co róż Kubulec rozprasza i tylko za rękę ciągnie i woła mamo haluu :-D.
Teraz lecę poczytać co tam u Was :tak:
Lena, za licówkę 140zł? Czy ogółem dentysta? Bo licówki po 200zł chodzą :tak:. Więc się opłaca :-). Współczuję z tym zębem kurczę i jeszcze jedynka :dry:. Chyba nie boli co? Licówkę nakłada się na zęba. Zaraz linka znajdę to Ci wrzucę :tak:
o tu masz:
http://www.dentalcp.pl/LicowkiPorcelanowe.htm

Ostatnia edycja:
Aerleda a czemu:-D taki wpływ na ludzi masz:-D

Jak mam fazę to piszę głupoty. Na moim pierwszym wątku, dziewczyny zakazały mi odchodzić mimo, że to wątek dla staraczek a ja dawno po porodzie :-D
Czasem dziewczyny nie pisały dużo, wpadałam ja i zaraz towarzystwo rozruszałam.

Witajcie Lena i Fanta.

Tak zastanawiam się nad tą chustą ale boję się o kręgosłup. Ciąża pod koniec wkopała moim plecom i teraz to bardzo odczuwam. Teraz nie mogę się nawet dłużej schylać, bo potem jestem jak paralityk, minutę wracam do prostej sylwetki.

Aerleda skąd ja to znam też miałam bóle pleców z czasem minęły ale do pół roku Bartka nie było ciekawie czasem sama z łożka wstać nie mogłam:sorry2:
Lena o kurcze współczuje!
Fanta bartek wkońcu nie spał i już lula od godziny:-D

Aerleda jeśli masz zamiar nosić dziecko to chusta lepsza, bo dziecko nosisz jak plecak tyle, ze z przodu i ciężar równomiernie się rozkłada.

Lena rany:szok:! Jak to pestka złamała!? Licówka to coś w stylu jak tips na pazurki. Co do ceny to pojęcia nie mam czy to tanio czy drogo:no: Współczuję:-(

Aerleda, witam, witam już Cię witałam jak się pierwszy raz u nas na wątku pokazałaś ;-):tak:.
Właśnie, As, znasz już płeć??
Karolcia, jak tam ostatnia wycieczka po płyn do prania? Zakupiłaś czy znów wykupili?
Aguska, nie spał? A mi młody długo spał :tak:. Teraz wcina czekoladę :-D

Aguska, oj to już na noc będzie Ci spał? Dałam sobie spokój z nocnikiem i założyłam młodemu pampersa, bo nasikał na podłogę i znów się na tym wywrócił :no::dry:, czekolady zjadł mi pół tabliczki :szok:, no i oczywiście wymazał meble. Coraz bardziej mi broić zaczyna :-D

reklama
Do góry