reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Juz przeczytałam ich całą stronę, ponoć pytania typu: co by Pani zrobiła gdyby widziała, że kolezanka kradnie:)
hehe ja po resocjalizacji bym upie....rekę;)hehehei pewnie jak będzie to pytanie to zaczne sie smiac:):-D

Aelreda to widzę że maja wspólną cechę:-), moja pociera tak stópką o stópkę, a dzisiaj usiłowała powalić nóżkami pałąk od maty, wyglądała jakby się miała po nim wspinać:-)

Aguska a ja myślałam że moje dziecko posiada tylko uwielbienie do naturyzmu:-D

Gratuluję dziewczynki!!!:-)

Paiętam ze my bardzo długo czekaliśmy żeby nam się Zuza pokazała aż na którymś badaniu lekarka powiedziała dziurawiec jak nic i się potwierdziło:-)

Kurcze dziewczynki tak mi się przypomniał okres ciążowy, te oczekiwanie na pierwsze ruchy a później zastanawianie się czy to na pewno ruchy dziecka:-) rosnący brzuszek, bezkarne objadanie się lodami ( uwielbiałam lody w ciąży) i jabłuszka. Cały ten stan był piękny, wyjątkowy i jedyny w swoim rodzaju.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja już po USG .
Będziemy mieli :szok::-D:-D
PANIENKĘ !!!!

Jeszcze nie mogę uwierzyć :szok::szok::-D:-D:-D:-D

GRATULACJE! Oby się do końca ciąży zdrowo rozwijała :-)

Aelreda to widzę że maja wspólną cechę:-), moja pociera tak stópką o stópkę, a dzisiaj usiłowała powalić nóżkami pałąk od maty, wyglądała jakby się miała po nim wspinać:-)

Aguska a ja myślałam że moje dziecko posiada tylko uwielbienie do naturyzmu:-D

Agnieszko mój jak ma do tego sposobność wali mamusię po nogach, rękach, swojej mlekodajni czyt cyckach :-D
Ale wybaczam mu, dziecko ma ochotę poznawania świata. My jeszcze stoimy przed wyborem kupna maty. Na razie ekscytuje się młody leżakiem i wiszącym na pałąku lusterkiem. Narcyz jakich mało a jak uwielbia do siebie gadać! :-D

Mój też lubi goliznę, a najlepsze jest, że przy zmianie pampersa wycieramy mokrą chusteczką jego jajeczka a wtedy Wiktor to się nam uśmiecha od ucha do ucha. XD

Też miło wspominam okres ciąży, mimo że bardzo ciężko ją przeszłam, ale mimo tego, ciężko było się rozstawać z brzuszkiem.

Gratuluję!
A widać było tak dokładnie? Ech jedno pudło:sorry:. Ale jeszcze wrublik została. A może jakaś pomyłeczka:-p:-D

Ja już wiedziałam wcześniej ,ale dziś potwierdziło się na 100% .
W kartę już mam wpisane :
płeć płodu -żeńska :-):-)
Akurat mała siusiała i mam nagrane na filmie :-D:-D:-D:-D:-D,więc o pomyłce mowy nie ma.
Gin powiedział sama pani widzi ,pęcherz był pełen ,a jest pusty ,przy okazji wiemy ,że nereczki zdrowe i wszystko super pracuje !!! :-):-)
Do tego jeszcze uciekała ,zasłaniała buźkę rączkami,ziewała,ssała kciuka ,no nie nudzi się małej :-D:-D:-D:-D
Fotki wrzucę jutro ,jak zeskanuję ;-):-):-)

GRATULACJE! Oby się do końca ciąży zdrowo rozwijała :-)

Agnieszko mój jak ma do tego sposobność wali mamusię po nogach, rękach, swojej mlekodajni czyt cyckach :-D
Ale wybaczam mu, dziecko ma ochotę poznawania świata. My jeszcze stoimy przed wyborem kupna maty. Na razie ekscytuje się młody leżakiem i wiszącym na pałąku lusterkiem. Narcyz jakich mało a jak uwielbia do siebie gadać! :-D

Mój też lubi goliznę, a najlepsze jest, że przy zmianie pampersa wycieramy mokrą chusteczką jego jajeczka a wtedy Wiktor to się nam uśmiecha od ucha do ucha. XD

Też miło wspominam okres ciąży, mimo że bardzo ciężko ją przeszłam, ale mimo tego, ciężko było się rozstawać z brzuszkiem.

Wiktorek jeszcze malutki, mógłby się poczuć zagubiony na tak przepełnionej kolorami macie, pamiętam że Zuzia na początku trochę się bawała a teraz rozrabiaka mała testuje ją z każdej strony:-)

Zuzik tez przebiera nóżkami i też nieraz mnie skopała:-)

Ja już wiedziałam wcześniej ,ale dziś potwierdziło się na 100% .
W kartę już mam wpisane :
płeć płodu -żeńska :-):-)
Akurat mała siusiała i mam nagrane na filmie :-D:-D:-D:-D:-D,więc o pomyłce mowy nie ma.
Gin powiedział sama pani widzi ,pęcherz był pełen ,a jest pusty ,przy okazji wiemy ,że nereczki zdrowe i wszystko super pracuje !!! :-):-)
Do tego jeszcze uciekała ,zasłaniała buźkę rączkami,ziewała,ssała kciuka ,no nie nudzi się małej :-D:-D:-D:-D
Fotki wrzucę jutro ,jak zeskanuję ;-):-):-)

Coś pięknego!!!!:biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
He he As. No to super:tak:. Pozostaje mi jeszcze jeden strzał. Wrublik zepnij się!!!:-D

Ja matę małemu kupiłam właśnie jak miał 2 m-ce:tak:. Był zachwycony! Potrafił skupić się na niej nawet 20 minut! A to na prawdę dużo jak na takiego malucha:tak:. Mata służyła nam bardzo długo. Dopiero od miesiąca jest schowana i czeka na kupca. Znajoma się zaoferowała, że ją ode mnie odkupi, także kasiorka po części się zwróci.:-)

Do góry