aguska2017
Fanka BB :)
mój do tej pory uwielbia być na golasa![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja już po USG .
Będziemy mieli
PANIENKĘ !!!!
Jeszcze nie mogę uwierzyć![]()
Ja już po USG .
Będziemy mieli
PANIENKĘ !!!!
Jeszcze nie mogę uwierzyć![]()
Aelreda to widzę że maja wspólną cechę:-), moja pociera tak stópką o stópkę, a dzisiaj usiłowała powalić nóżkami pałąk od maty, wyglądała jakby się miała po nim wspinać:-)
Aguska a ja myślałam że moje dziecko posiada tylko uwielbienie do naturyzmu![]()
Gratuluję!
A widać było tak dokładnie? Ech jedno pudło. Ale jeszcze wrublik została. A może jakaś pomyłeczka
![]()
GRATULACJE! Oby się do końca ciąży zdrowo rozwijała :-)
Agnieszko mój jak ma do tego sposobność wali mamusię po nogach, rękach, swojej mlekodajni czyt cyckach
Ale wybaczam mu, dziecko ma ochotę poznawania świata. My jeszcze stoimy przed wyborem kupna maty. Na razie ekscytuje się młody leżakiem i wiszącym na pałąku lusterkiem. Narcyz jakich mało a jak uwielbia do siebie gadać!
Mój też lubi goliznę, a najlepsze jest, że przy zmianie pampersa wycieramy mokrą chusteczką jego jajeczka a wtedy Wiktor to się nam uśmiecha od ucha do ucha. XD
Też miło wspominam okres ciąży, mimo że bardzo ciężko ją przeszłam, ale mimo tego, ciężko było się rozstawać z brzuszkiem.
Ja już wiedziałam wcześniej ,ale dziś potwierdziło się na 100% .
W kartę już mam wpisane :
płeć płodu -żeńska :-):-)
Akurat mała siusiała i mam nagrane na filmie,więc o pomyłce mowy nie ma.
Gin powiedział sama pani widzi ,pęcherz był pełen ,a jest pusty ,przy okazji wiemy ,że nereczki zdrowe i wszystko super pracuje !!! :-):-)
Do tego jeszcze uciekała ,zasłaniała buźkę rączkami,ziewała,ssała kciuka ,no nie nudzi się małej
Fotki wrzucę jutro ,jak zeskanuję ;-):-):-)