reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dołączam z powitaniami!
Anula gratki dla syncia! niech Ci rośnie duży i zdrowy
ach moja nocka też dziś niedospana, ale postanowiłam że dziś korzystam z obecności męża w domu i odsypiam, mmmmm

reklama
Witajcie!:-)
Anula
- sliczny Półroczniak! Wszystkiego dobrego, co najwazniejsze zdrowka!:-)
U nas dzisiaj sloneczko przebija za chmurek i jest tak pozytywnie!:-D
Na obiadek robie zupke warzywna z ryzem. Wieczorkiem zamierzamy obejrzec jakis filmik. Jeszcze tylko nie wiem jaki. Lubie horrory badz thillery, a nie bardzo komedie romantyczne. Ostatnio obejrzalam i myslalam, iz zasne z nudow! Kiedys bardzo lubilam ten gatunek filmu, a teraz ....:sorry2:
Lece do malego!
Milej soboty Babeczki!!!:-)

Witam:)
U nas ok:tak: wpadłam tylko na chwile zameldowac ze zyjemy i nic nam nie dolega! Zaraz mykamy na basenik a potem do mamy. Jedziemy na cały tydz :-D P. wziął urlop wiec bedziemy wyyyyypoczywac:-D na wsi... i przy okazji pilnowac dobytku (mama jedzie z moim bratem i ojczymem w góry). Takze nie wiem kiedy do was teraz zajze jak by co to do niedzieli nastepnej:-D PAPA!

Smuuuty. Myślałam, ze pojedziemy wbić się do kogoś na kawkę, a tu m smuci, ze mu się nie chce. Trudno.:-(

Różyczka miłego oderwania od codzienności!

A ja lubię komedie, a kiedyś wolałam horrory. Ale takie dobre komedie, żeby faktycznie się pośmiać:-D a nie jakieś romantyczne na których raz czy dwa tylko się uśmiechnę...

reklama
Do góry