reklama
AsienkaPL
Mamusia Ksawusia
Witajcie!:-)
Anula - sliczny Półroczniak! Wszystkiego dobrego, co najwazniejsze zdrowka!:-)
U nas dzisiaj sloneczko przebija za chmurek i jest tak pozytywnie!
Na obiadek robie zupke warzywna z ryzem. Wieczorkiem zamierzamy obejrzec jakis filmik. Jeszcze tylko nie wiem jaki. Lubie horrory badz thillery, a nie bardzo komedie romantyczne. Ostatnio obejrzalam i myslalam, iz zasne z nudow! Kiedys bardzo lubilam ten gatunek filmu, a teraz ....
Lece do malego!
Milej soboty Babeczki!!!:-)
Anula - sliczny Półroczniak! Wszystkiego dobrego, co najwazniejsze zdrowka!:-)
U nas dzisiaj sloneczko przebija za chmurek i jest tak pozytywnie!
Na obiadek robie zupke warzywna z ryzem. Wieczorkiem zamierzamy obejrzec jakis filmik. Jeszcze tylko nie wiem jaki. Lubie horrory badz thillery, a nie bardzo komedie romantyczne. Ostatnio obejrzalam i myslalam, iz zasne z nudow! Kiedys bardzo lubilam ten gatunek filmu, a teraz ....
Lece do malego!
Milej soboty Babeczki!!!:-)
Witam
U nas ok wpadłam tylko na chwile zameldowac ze zyjemy i nic nam nie dolega! Zaraz mykamy na basenik a potem do mamy. Jedziemy na cały tydz P. wziął urlop wiec bedziemy wyyyyypoczywac na wsi... i przy okazji pilnowac dobytku (mama jedzie z moim bratem i ojczymem w góry). Takze nie wiem kiedy do was teraz zajze jak by co to do niedzieli nastepnej PAPA!
U nas ok wpadłam tylko na chwile zameldowac ze zyjemy i nic nam nie dolega! Zaraz mykamy na basenik a potem do mamy. Jedziemy na cały tydz P. wziął urlop wiec bedziemy wyyyyypoczywac na wsi... i przy okazji pilnowac dobytku (mama jedzie z moim bratem i ojczymem w góry). Takze nie wiem kiedy do was teraz zajze jak by co to do niedzieli nastepnej PAPA!
AsienkaPL
Mamusia Ksawusia
rożyczka - udanego wypoczynku!:-)
krolcia
Fanka BB :)
Smuuuty. Myślałam, ze pojedziemy wbić się do kogoś na kawkę, a tu m smuci, ze mu się nie chce. Trudno.:-(
Różyczka miłego oderwania od codzienności!
A ja lubię komedie, a kiedyś wolałam horrory. Ale takie dobre komedie, żeby faktycznie się pośmiać a nie jakieś romantyczne na których raz czy dwa tylko się uśmiechnę...
Różyczka miłego oderwania od codzienności!
A ja lubię komedie, a kiedyś wolałam horrory. Ale takie dobre komedie, żeby faktycznie się pośmiać a nie jakieś romantyczne na których raz czy dwa tylko się uśmiechnę...
AsienkaPL
Mamusia Ksawusia
Lena - a ja dzisiaj pije piwo podczas seansu!
Dobranoc!
Dobranoc!
krolcia
Ja piłam piwko wczoraj
reklama
krolcia
Witam;-)
Lena suuuper, że było suuper! Zazdroszczę takich fajnych wyjść.
Dennej pogody ciąg dalszy, przybijające strasznie to jest:-(
Lena suuuper, że było suuper! Zazdroszczę takich fajnych wyjść.
Dennej pogody ciąg dalszy, przybijające strasznie to jest:-(
Podziel się: