reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

oholera ale mniebrzuch boli czesto tak mam że takie bule że mnie wsrodku tak skrenca kolka sekund boli i zachwilepuszcza i tak raz na jakiś czas a po tych bólach zazwyczaj dostaje biegunki musze się kiedyś wybrać do lekarza a mam do was jeszcze jedne pytanie moja kolerzanka i jej siostra zaszczepiły się przeciw raku szykjki macicy co wyo tym myślicie czy warto się zaszczepić to są 3 szczepionki 1 kosztuje około 450zł
To normalne bóle brzucha przedbiegunkowe czyli skurcze jelit.
Ja też tak mam przed biegunką i pewnie z 70 % ludzi.
Organizm jak najszybciej chce wydalić to co mu przeszkadza i przyspiesza się ruch robaczkowy jelit ,stąd masz te skurcze....
Często pomaga Nospa w dawkce 80 mg

Co do szczepionki ,
To nie jest typowa szczepionka na raka szyjki tylko na jeden z czynników ,który powoduje raka szyjki czyli wirus HPV .
Szczepionka w zasadzie tylko skuteczna u osób ,które jeszcze nie współżyły .
Mój gin mówi ,że powinno się szczepić max do 16 roku życia ,ale ludzie lubią wyrzucać pieniądze w błoto ,więc jak ktoś się uprze to on nie protestuje ...
Szczepienie jednak nie wyklucza zachorowania na raka :no::no::no:

Tu masz więcej na ten temat .
http://kopalniawiedzy.pl/HPV-szczepionka-wirus-brodawczaka-ludzkiego-rak-nowotwor,8291
http://www.pro-life.org.pl/2007/09/przybywa-informacji-o-miertelnych.html
Szczepionka HPV, przeczytajcie, kolejny syf!!! - Homeopatia - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl

Ostatnia edycja:
reklama
Mnie też się coś obiło o uszy , w jakimś programie w tv usłyszałam, że to szczepionka dla nastolatek, które jeszcze nie zaczęły współżyć. :tak:

Witam nową mamę.:tak::-) Anula mam nadzieję, że nie uciekniesz po napisaniu kilku postów , jak to się zazwyczaj dzieje z nowo przybyłymi mamuśkami. ;-) Nas też coś łączy. Bo mój mąż też Ł. :-D
fanta jak tam po wizycie sanepidu? Żyjesz? :-D

Amelia usnęła mi o 17 i wstała jakieś 20 min . temu i spać nie zamierza. :eek:

ViKamcia a witam, no patrz nawet tu jestem:-D
Justa, znajac zycie zostane na dobre:-Da jak Twoj Ł bo moj troche obrazalski i bywa przemadrzaly:sorry:
Fanta moj tez sie zlosci gdy za dlugo siedze pozniej jeczy ze nie musze wogole spac skoro komp wazniejszy:-D
W koncu maly spi, chyba ma skok bo przestwailo mu sie spanie, ilez sie nagadal zanim zasnal:sorry:

reklama
Do góry