reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam;)
Jestem mama malego Bartoszka, mam prawie 23. Siedze z nim w domu i przez najblizszy czas to sie nie zmieni...
Od pazdziernika pewnie pojde na mgr i moze uda sie znalesc prace.
Mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego grona;-)

reklama
Aguska, moj tez Bartosz;-)ja chcialam Macieja moj Ł chcial Szymka (nie moge zniesc tego imienia i wyszedl Bartek):-Doj moj bardzo ruchliwy, chwilki nie polezy grzecznie, zaczyna siadac ale ciagle sie kreci i leci:-Daptekarka ostatnio mowila mi ze tez ma Bartosza i pytala czy moj tez zwiercony:-D

jak ja byłam w ciąży to od razu chciałam Bartka a znajoma mi mówiła że Bartoszki to właśnie takie strasznie ruchliwe chłopy:-D:-D:-D mój to już w brzuchu dawał mi popalić:-D
widzę że Bartuś ma już 2 ząbki szybciutko:tak:mój sam usiadł już stabilnie jak skończył 7 msc:tak:a wcześniej podpierał sie rączka;-)dodam że mój też od samych narodzin był baaaardzo ruchliwy i tak mu zostało:-D

krolcia - do juterka, to sie chyba nie wyrobie!Witam nowa kolezanke!aguska - jakie tam macie pomysly na prezenty dla dwulatkow. Ja niby wiedziala hm garaz, ale jeszcze sie zastanawiam. Smyk uwielbia Noodiego, a ja juz mam alergie, na tego usmiechnietego skrzata.Moj chlopina rowniez jeszcze w zyciu prenatalnym byl mega ruchliwy!

Aguska moj w brzuchu tez dawal czadu czasami tak ze spac sie nie dalo. Widocznie cos w tym jest ze spaniem w dzien kiepsko 3 drzemki po pol godz
Asienka witaj, moj tez lubi Noodego, nie daje mu ogladac tv ale jak leci i uslyszy nie da sie go oderwac a najbardziej lubi pisenke nadjezdza noddy;-)

Ostatnia edycja:
Witam nową mamę i...nie potwierdzam, że Bartoszki takie ruchliwe całe życie:confused2:. Mój mąż ma tak na imię i leń z niego jakich mało:crazy:! Doopsko zarzuci na łóżko i do widzenia!

Asienka z doświadczenia powiem, że Noody baaardzo szybko się nudzi, a ceny zabawek z tej serii powalają!
Mogę podpowiedzieć jak Twój lubi(umie) się skupić na dłużej, coś takiego Wieża z kurką FISHER PRICE M1444 | ZABAWKI EDUKACYJNE | Interaktywne | Tanie akcesoria i zabawki dla dzieci, misie, przytulanki, gry dla dzieci, klocki Lego, maskotki, lalki, My Little Pony, akcesoria szkolne, baby bornsklep internetowy dla dzieci

reklama
Asienka wiesz co nie wiemy bo to zależy od kasy wcześniej chcieliśmy sie złożyć i kupić mu auto te na akumulator ale tak sobie myśle gdzie ja je postawie a sporo kosztuje:eek:
a że z kasa teraz różnie to coś w ostatniej chwili pewnie kupie napewno nie żaden samochód bo ju dostał pod choinke i nie klocki nad garażem sie też zastanawiałam ale nie wiem:sorry:mam jeszcze prawie 3 tygodnie haha
anula oj tak chyba coś w tym jest:-Dciekawe jaki będzie twój smyk za kilka miesięcy bo jak taki zwariowany jak mój to już sie bój :-D:-D:-D
krolcia to może z wiekiem mija :-Da nie wiesz jaki by twój m jak był dzieckiem?

Ostatnia edycja:
Do góry