reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam się na szybko w nowym i spadam dalej leżeć, sylwek w miarę udany, ale maluśka się fajerwerków wystraszyła... Anula mimo że chciała bo lubi je oglądać to padła po 22 bez możliwości dobudzenia ją by obejrzała ;-):sorry2:

reklama
Witam sie w Nowym Roku!! U nas sylwek nawet udany:tak: (ale Nowy Rok juz mniej) smyk grasował do 24 i poogladał z nami fajerwerki:tak: jego mina :shocked2: bezcenny widok! Ale chyba sie wystraszył tego hałasu choc wcale głosno nie było- wyjatkowo spokojnie w tym roku, bo zrobił nam pobudke o 2 rano!!! Płakał dobre 20min zanim go uspokoiłam na chwilke i znowu.... A P. tak mnie wkurzył wtedy w nocy i dzis rano ze z nim nie gadam! Leczyc sie powinien! dziecko płacze nie wiadomo czemu az sie zachodzi a ten wrzeszczy na niego bo go obudził! Nosz ku.... tak mnie zdenerwował ze go z pokoju wyrzuciłam:wściekła/y: Wstalismy o 11 i smyk od razu gada "tata" i podszedł do niego a ten co mu powiedział na przywitanie? "Nie odzywam sie do ciebie!"- do rocznego dziecka! Brak mi słow! Nie popuszcze mu tego! Niech sie liczy ze słowami i szanuje własne dziecko!!
No to sie wygadałam:tak: i zmykam Olkowi zupke dać!
A obiad to niech sobie dzis P. sam robi!!!!!
as to widze ze jestes kolezanka po fachu???? współczuje przezyc ale dobrze ze byłas na miejscu i udzieliłas pomocy:tak:!

Witam sie w Nowym Roku!! U nas sylwek nawet udany:tak: (ale Nowy Rok juz mniej) smyk grasował do 24 i poogladał z nami fajerwerki:tak: jego mina :shocked2: bezcenny widok! Ale chyba sie wystraszył tego hałasu choc wcale głosno nie było- wyjatkowo spokojnie w tym roku, bo zrobił nam pobudke o 2 rano!!! Płakał dobre 20min zanim go uspokoiłam na chwilke i znowu.... A P. tak mnie wkurzył wtedy w nocy i dzis rano ze z nim nie gadam! Leczyc sie powinien! dziecko płacze nie wiadomo czemu az sie zachodzi a ten wrzeszczy na niego bo go obudził! Nosz ku.... tak mnie zdenerwował ze go z pokoju wyrzuciłam:wściekła/y: Wstalismy o 11 i smyk od razu gada "tata" i podszedł do niego a ten co mu powiedział na przywitanie? "Nie odzywam sie do ciebie!"- do rocznego dziecka! Brak mi słow! Nie popuszcze mu tego! Niech sie liczy ze słowami i szanuje własne dziecko!!
No to sie wygadałam:tak: i zmykam Olkowi zupke dać!
A obiad to niech sobie dzis P. sam robi!!!!!
as to widze ze jestes kolezanka po fachu???? współczuje przezyc ale dobrze ze byłas na miejscu i udzieliłas pomocy:tak:!

oj kochana no to zachowanie męza nie do pozazdroszczenia...
Trochę przegiął ,ale to facet..
Inny gatunek człowieka?
;-):-):-)
Jeśli masz na myśli ,że jestem pielęgniarką to odpowiedź brzmi NIE :no::no:
Jestem terapeutą i tyle mam wspólnego z typową medycyną ;-):-):-)

różyczka , no mąż trochę nierozsądny :nie: ale musisz z nim pogadać na spokojnie na ten temat... wiesz że faceci nie myslą tak jak kobiety ;-)
i trzeba im w szczegółach tłumaczyć jak się obchodzić z dziecmi i o co dziecku może chodzić w danym momecie :tak:
mały pewnie się zbudził przez nowe wrażenia -fajerwerki

as współczuję , zdrówka dla teściów

witam sorki ale narzie was nie poczytam bo mnie hgłowa ząb i gardło boli my na sylwestra byliśmy u teściów dziewczynki zasneły po 21 a my kładliśmy się po 2 dużo nie wypiliśmy bo byliśmy tylko ja mąż teściowa i teściu
dziś wracajac io 13 od teśców zajechaliśmy do maich posiedzieliśmy chwile i przed chwilą wruciliśmy
jutro obiecuje że was nadrobie a narazie życze wam miłego wieczoru

As, współczuję domowych wypadków :tak:. Dobrze, że masz stalowe nerwy i nad wszytkim panujesz :-).
Różyczk@, z facetami to tak jest mój też nie jest święty... ale wystarczy szczerze porozmawiać i wytłumaczyć. Zobaczysz kochana. Cierpliwości życzę w rozwiązywaniu problemu :tak:.
U mnie dzień upływa bardzo leniwie, mam nadzieję, że cały rok taki nie będzie :-D. Panowie bawią się w gotowanie i jakieś ciastka ugniatają w garnuszkach <duży chłopiec i mały chłopiec = straszny bałagan :-D;-)>. Grunt, że się nie kłucą o zabawki :-D;-)

reklama
Do góry