reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam z rana Bartuś nam zrobił pobódke o 6.30:sorry2:
wczoraj wieczorem padał deszcz ze niegiem i normalnie przez chwile biało sie zrobiło ale dziś już tylko kałuże zostały
ide zrobić sobie kawusie

reklama
I ode mnie:

Załączniki

• 393367_299983743379458_100001035049390_872622_225684992_n.jpg
    393367_299983743379458_100001035049390_872622_225684992_n.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 23
A ja czekam na męża:)
I o której przyjechał?;-)

witam z rana Bartuś nam zrobił pobódke o 6.30:sorry2:
wczoraj wieczorem padał deszcz ze niegiem i normalnie przez chwile biało sie zrobiło ale dziś już tylko kałuże zostały
ide zrobić sobie kawusie
U mnie padał całą noc ,a teraz niewiele już go zostało...:-p:-p

Witajcie sylwestrowo.
Mąż pojechał na jakieś zakupy do reala.
Mamy mieć wieczorem gości (wczoraj zadzwonili) ,więc chyba sobie przed tv nie posiedzę :no::no:
Z drugiej strony w kupie raźniej ,więc weselej będzie .;-)
Zaraz się muszę trochę ogarnąć i doprowadzić mieszkanie do kultury.
Wyjść z psami na spacer i do sklepu.
Coś też dla gości trzeba naszykować ,wodę w akwa podmienić bo sporo odparowało i znów będzie co robić przez cały dzień :-D:-D:-D:-D

Wpadłam na chwilkę złożyć życzenia :-)
Dziś w formie obrazkowej i życzeniowej <tak z głębi serducha :tak:>.
Oby nadchodzący rok 2012 obfitował w same radości, aby wszytkie problemy jakie dotej pory były tak poprostu się rozwiązały :-). Dużo szczęścia, zdrowia <gdyż tego nigdy za wiele;-)>, pieniążków <bo to zawsze też się przyda>, samych radosnych chwil, pociechy z dzieciaczków oraz mężów <aby więcej nas doceniali:-D;-)> oraz udanej sylwestrowej zabawy, bo przecież o to w tym wszytkich chodzi ;-).
Zobacz załącznik 421083

reklama
Witam sylwestrowo :-) wybaczcie że ostatnio nie zaglądam ale M w domu i same wiecie jak to jest :-p my siedzimy dzisiaj w domu, mam tylko nadzieję że sąsiadka u góry sobie gdzieś pójdzie to będę miała spokój :tak: ja już zdrowa ale znowu Kuba wziął katar ode mnie :no: masakra no a w pon do przedszkola :sorry2: trzeba się wziąć za obiad, ale mi się nie chce :sorry2:

Życzę Wam Kochane udanego sylwka, zero kaca i oby ten nadchodzący rok był o wiele lepszy od tego :-)

Do góry