reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

As, współczuję domowych wypadków :tak:. Dobrze, że masz stalowe nerwy i nad wszytkim panujesz :-).
Różyczk@, z facetami to tak jest mój też nie jest święty... ale wystarczy szczerze porozmawiać i wytłumaczyć. Zobaczysz kochana. Cierpliwości życzę w rozwiązywaniu problemu :tak:.
U mnie dzień upływa bardzo leniwie, mam nadzieję, że cały rok taki nie będzie :-D. Panowie bawią się w gotowanie i jakieś ciastka ugniatają w garnuszkach <duży chłopiec i mały chłopiec = straszny bałagan :-D;-)>. Grunt, że się nie kłucą o zabawki :-D;-)

hehe to u mnie cały rok będzie pełen sexu;)

reklama
As współczuje wrażeń.
No jak u mnie cały rok taki będzie to ja dziękuje wysiadam i kierunek sąd wrrrrrr (moze wreszcie by należało, ale ja za mietka doopa jestem )

Bodzia mam nadzieję że nie sprawdzi się powiedzenie że jaki pierwszy dzień taki cały rok! bo ja też nie chciałabym bym miała taki rok jak dziś dzień :sorry:
miłego wieczorku kobitki!

Witam z rana poczytałam was troszke
Bodzinka oby wszystko sie ułożyło ale czasem jak trzeba to trzeba :sorry:
as to nieciekawie miałaś
różyczka może m zrobił to jednorazowo oby... pogadaj z nim będzie dobrze;-)
a ja wam napisze tak poszliśmy do teściowej posiedzieć mieliśmy wrócić jak Bartuś będzie śpiący bo ja nie chciałam u niej spać:sorry: a że Bartek spał w dzień 1,5 h to pomyślałam że do 22 wytrzyma okazalo sie że Bartuś obejrzał z nami fajerwerki i o 00:30 zasnął!!!!!!!!!!wcześniej sie pokładał ale nie mógł zasnąć:baffled: a jak tylko przestali strzelać usiadł z nami przytulaił sie do taty i usnął:-D my jeszcze posiedzieliśmy i o 2 w nocy byliśmy w domu ja sie troszke upiłam:-D
ale wczoraj było ok tylko jak zwykle z brzuchem miałam małe problemy ale to jak tylko wstałam ale zawsze tak mam więc i tak nie było źle na to co wypiłam:-D
a wczoraj mieliśmy dzień lenia cały dzie4ń w łóżku po prostu super:-D
a dziś rzeczywistość:confused2:
u nas pogoda hm... do du...

hej! wczoraj pięknie sypnęło białym śniegiem i już mi Anula chciała biec z tatusiem lepić bałwana, no to dziś wszystkie nadzieje spłynęły w deszczu, grrrr takie to mam nastroje na dzień dobry w poniedziałek

mimo wszystko życzę miłego dzionka, zajrzę później może jeszcze z kawką :laugh2:

wrublik fajnie że chociaż przez chwile dziewczynki widziały śnieg bo mój nie miał okazji tej zimy zobaczyć białego puszku:sorry:
u nas pada deszcz:confused2:
a ja ide właśnie zrobić sobie kawusie

Hejka;-)
To i ja z kawusią się dołączam! :tak:
Moi też nie mieli okazji widzieć puchu... Znaczy Mateusz widział przez okno przez chwilę zanim zdążył się roztopić:dry:. Już tracę nadzieję na zimę w tym roku:-(. Tylko tak sobie myślę ile robactwa będzie latem jak to tak ani razu nie przykosi konkretnie!:baffled:

Nasze bloki skończyły gwarancję w związku z tym dziś będzie łazić szanowna:crazy: komisja! Wrrr jak mi małego obudzą to chyba psem poszczuje!:wściekła/y:

reklama
Cześć dziewczyny!
Witam się z kawką.
Pogoda okropna, typowo jesienna :dry:. Chłopina mój kataru się nabawił i zastanawiam się czy przypadkiem nie od małego :sorry:. Oby u niego skończyło się na katarze :tak:. Bo jak chłop chory to tragedia :dry:. Puki co cieszę się tym iż poszedł do pracy i mam nadzieję, że wszytko po tych świętach i dniach wolnych wskoczy na właściwy tor :tak:.

Do góry