reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
dziewczęta dołączam się z kawką po ciężkiej nocce

starsza córcia dziś rzyganko miała 4 razy a na koniec i ja z nią razem (ja tylko do kompanii, bo w ciąży wrażliwa się zrobiłam na takie widoki) no to teraz już się kończy 2 pranie i jeszcze na pewno jedno czeka, no i dziś już nie puściłam ją do przedszkola... więc siedzę z dwoma bobaskami w domku sama do późna bo mąż będzie miała firmową kolację a potem jeszcze całe zakupy:sorry2: ciekawe czy do tego czasu cośkolwiek znajdzie...

AS gratulacje dla tak dużego już mężczyzny! STO latek w szczęściu i zdrowiu!

Krolcia ale fotę z tym misiem to klapniesz nam tu, co?

wrublik to czekacie teraz na 3 dzidzie ?bo nie masz suwaczków dlatego pytam dla upewnienia sie;-)i w jakim wieku sa twoje maleństwa?teraz spojrzałam że masz wpisy już wiem ile twoje córcie maja:-D
krolcia po świętach jak wróce to mam nadzieje że będę miała co oglądać:tak: wiesz zdjęcia obowiązkowo:-D;-)

ja już uciekam miłego dnia

A co to się stało Ani? Przecież już dobrze było?

A zdjęcie pokażę, pewnie, ale jak już uda mi się to w niedzielę na torcie ustawić.:tak::-D
Trochę niestety się zdeformował. Znaczy nie jest już taki okrąglutki i ładniutki jak zaraz po zlepieniu wszystkiego no ale jest.

Wpadłam zobaczyć co tam u Was moje kochane!
Zasiadam z kawką, chłop śpi po kolejnej nocce spędzonej przy kompie :dry:, mały ogląda bajkę, a ja mam chwilkę dla siebie :tak:.
Lena, powolutku i do przodu, choć ja za wiele nie gotuję, bo w tym roku mam tułaczkę po rodzinie :sorry:, wigilia u teściów, w pierwszy dzień jedziemy do siostry T, a w drugi do jego chrzesnego i reszty rodziny, bo szczepana wyprawia :cool:. Święta moje będą wesołe :-D.
Aguska, dziękujęmy! :tak:
Wrublik zdrówka dla córki :tak:
Karolcia, widzę, że sama składasz te magiczne klocki na torcie :-D. Oj, uoarta kobieto :tak:
As
, dla Twojego KUBUSIA życzonka :-)
Z okazji urodzin życzę Ci Kubusiu
abyś nigdy nie przestał marzyc,
bo marzenia pozwalają przetrwać
te wszystkie najtrudniejsze chwile :-).
Abyś potrafił dawać radość.
Niech Twoje łzy będą tylko łzami radości,
a nie smutku :-).
Aby niebo nad Tobą było jaśniejsze
i aby otaczali Cię życzliwi ludzie :-).
Niech Twoje życie toczy sie tak
jak tego pragniesz :-).
Oczywiście dużo fajnych prezentów,
tych do kolorowania, bo takie lubisz jak chwaliła się mama, pysznego tortu i dobrej zabawy :-):tak:.Sto lat!!!

Agushka no właśnie muszę popoprawiać swoje suwaczki, bo mi ostatnio przestały się podobać, ale chyba policzyłaś po ile moje córcie mają, starsza Anulka będzie miała w maju 4 latka, młodsza Wiktoria niedawno skończyła roczek, no i na maj oczekujemy niespodziankę

Krolcia już chyba będzie dobrze, obstawiam miodowe chrupki (takie pszeniczne) które zjadła bez mleka a na sucho, zawsze jadła z mlekiem, i widocznie któryś przykleił się

No może faktycznie. Oby było już dobrze.:tak:

Trzeba się zabrać za robotę. Kapustę i pieczary oporządzić. A ponieważ przyznaję szczerze jestem uzależniona, jestem Bbholiczką!:-D to będę w przerwie wpadać i sprawdzać co naskrobałyście!:tak:

Hej , hej. :-)

Dziś z cytatami, bo nie sposób zapamiętać kilku stron wstecz. :-D

dziewczęta, mogę dołączyć? z racji leżenia w łóżku, na pewno spędzę jakiś czas w domciu... więc tak jakbym tu pasowała... a leżeć w łóżku to mam nie z lenistwa bynajmniej a z racji zagrożonej ciąży... a potem jeszcze też trochę posiedzę w domku, ... :-D więc jak? przyjmiecie?
Przyjmujemy! :-D

jeszcze do tego @ dostałam i święta będą do d*** :dry:

Bea a powiedz , jak czujesz się po odstawieniu tabletek?

Obiecałąm że pokaże choinke więc pokazujeZobacz załącznik 418834
mam jeszce do was pytanie na wigilie jedziemy do mnie do rodziców tam przyjdzie mikołaj i zastanawiam się czy prezenty od nas mam dać w domu czy razem ze wszystkimi ma dać mikoląj u moich rodziców
Piękna! :-)I jaka duża. :szok: U rodziców. :tak:

Hej dziewczynki!
Miło ze o mnie pamietacie:tak: zagladam do was czasami.... tzn od dwoch dni przyznam szczerze ze nie mialam czasu:zawstydzona/y: Wszytkie plany sie posypały... w domu sajgon.... Olo dalej chory a przez to bardzo absorbujacy bo nie dosc ze ta infekcja= leki, inhalacje, to jeszcze biegunka sie przypałetała= zmiana pieluszki co 5 minut a czasem i całe ubranko do zmiany i odparzona pupa= czeste wietrzenie.... i to wszystko jest tak czasochłonne.... Olo maruda na maxa nic w domu nie da zrobic a jak juz zasnie to ja z jezykiem na brodzie odrabiam zaległosci domowe.... Dzis udało mi sie ogarnac kuchnie, zrobic ciasto shrek i szyszki z płatków owsianych. I padam....
Przepraszam was dziewczynki nie nadrobie wszystkiego... Jutro sie pokaze nadłuzej.
Miłego wieczorku!
Dużo, dużo zdrówka dla małego. :tak:
A Tobie dużo sił życzę !

pierogi w zamrazarce wspominaja zime stulecia.
:-D:-D:-D:-D

bo jakoś weny brak i do tego @...:dry:.
Post na pół strony i weny brak. :-D Mnie ciotka nawiedzi w poniedziałek. :dry:

jak tam przygotowania do swiat???
O choinka, jak mnie się nic nie chce. :dry:

jesteśmy już spakowani więc jutro luz blues:-D
Aguś no to życzę szerokiej drogi. Buziaczki dla całej waszej trójeczki. Zdrowych i wesołych Świąt!

Witajcie nocnie.:-D:-D:-D
Dopiero teraz znalazłam chwilkę .
9 lat temu o 1.25 urodził się mój synuś .
Czuję tak jakby to wczoraj było ...
Ech jak ten czas szybko ucieka;-):-):-)
A ja myślałam, że Kubuś z października tak jak moja Jula. :sorry2:
Hej.;-)

As wszystkiego najlepszego dla Kubusia
13_10_12.gif
:tak: Wszystkiego najlepszego Kubusiu! :-)

dziewczęta dołączam się z kawką po ciężkiej nocce

starsza córcia dziś rzyganko miała 4 razy a na koniec i ja z nią razem (ja tylko do kompanii, bo w ciąży wrażliwa się zrobiłam na takie widoki) no to teraz już się kończy 2 pranie i jeszcze na pewno jedno czeka, no i dziś już nie puściłam ją do przedszkola... więc siedzę z dwoma bobaskami w domku sama do późna bo mąż będzie miała firmową kolację a potem jeszcze całe zakupy:sorry2: ciekawe czy do tego czasu cośkolwiek znajdzie...
Ojojojoj , ale was dopadło. Chyba jakiś wirus panuje, bo mnóstwo dzieci wymiotuje, ma biegunkę. :tak: Dużo zdrówka dla maluszka.
A jakie plany macie Wigilijno - Świąteczne? W domku?

Kochane i ja składam Wam życzenia z okazji Świąt.

W ten wieczór Wigilijny niech przy Waszym stole panuje zgoda i miłość , a poczucie rodzinnego ciepła i jedności będzie mocnym fundamentem, dodającym sił, odwagi podczas podejmowania najważniejszych życiowych decyzji.
Dużo zdrówka i radości !

f1bptv.jpg.gif

reklama
Hej:)
mały się bawi wieć mam chwilke dla Was:) ale zaraz musze mu inhalacje zrobic....
Dzis juz lepiej chyba:tak: biegunka ustapiła (mam nadzieje ze na dobre), pupa przez nocne wietrzenie juz sie wygoiła! Kaszel dalej okropny smyka meczy ale nocke mielismy bardzo udana.... od soboty wreszcie sie wyspałam:tak:
Kobietki bardzo Wam dziekuje za zyczenia zdrówka dla mojego synka!
Na dzis mam zaplanowane tylko mycie podłóg i poszykować ubrania bo jutro wyjezdzamy do mamy (naszczescie mama mieszka 20km od nas wiec spokojnie mozemy jechac:tak:).
wrublik witaj! napisz cos wiecej o sobie:tak:, wytrwałosci w lezeniu zycze! Tez przez to przechodziłam. Jak Ty sobie radzisz z dwojka małych dzieci w domu i jeszcze lezec trzeba? ja dzis corcia?
As kolacje o 3 w nocy... no ładnie.... Sto lat dla synka!
Kozhane to i ja składam zyczenia: (i zmykam na inhalacje)
Gdy pierwsza gwiazdka na niebie zabłyśnie
niech Cię aniołek ode mnie uściśnie
i przekaże serdeczne życzenia
z okazji Świąt Bożego Narodzenia: ZDRROWYCH POGODNYCH SWIAT SPEDZONYCH W GRONIE NAJBLIZSZYCH!!

Do góry