reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dobra dziewczyny. Ja puki co uciekam. Ozdoby by sie przydało jakieś zrobić jeszcze. Na dziś planuję wianek zrobić, okna sztucznym śniegiem udekorować i może coś jeszcze zdąrzę zrobić :-):tak:.
Miłego i spokojnego dnia. Postaram sie Was nawiedzić w wolnej chwili :-D:-):tak:.

reklama
Witam.;-)
Od rana w garach i nie tylko:tak:. Biere się za bigos. Potem sprzątanie pokoju u chłopaków. Już czysto było i co? No po co ma być czysto:dry:? Po co:dry:!? Naświnione znowu. Chojankę ubiorę chyba jutro.

Aguśka gratki dla małego he he, a mówi wyraźnie ciocia czy jakoś inaczej?

Fanta dobrze, że z młodym lepiej.:tak:

Witam, pogoda taka sama :tak: wczoraj ładnie śnieg padał a dzisiaj nic :dry: no ale za ciepło jest niestety :dry: Ja już sobie posprzątałam, zjadłam śniadanie, zupkę mam ze wczoraj więc tylko drugie zrobię i koniec roboty na dzisiaj :tak: wczoraj cały dzień sprzątałam więc dzisiaj odpoczywam :tak: jeszcze do tego @ dostałam i święta będą do d*** :dry: idę sobie herbatkę owocową zrobić :tak:

Obiecałąm że pokaże choinke więc pokazuje Zdjęcie0328.jpg
mam jeszce do was pytanie na wigilie jedziemy do mnie do rodziców tam przyjdzie mikołaj i zastanawiam się czy prezenty od nas mam dać w domu czy razem ze wszystkimi ma dać mikoląj u moich rodziców

Ostatnia edycja:
Uff. Chwila odpoczynku, szybka mała czarna i po starszaka będzie trzeba jechać.
Asia ja myślę, że skoro będzie Mikołaj to chyba lepiej, że juz wszystkie prezenty on będzie rozdawał.:tak:

Asia a będą miały dzieci prezenty od dziadków? Ja dla Kuby mam prezent w domu i dostanie u babci, więcej frajdy będzie mieć :tak:

O cho widać że święta za pasem bo cicho dzisiaj :tak: my po obiedzie i nic się nie chce :dry: Kuba bawił się chwilę mąką i autami żeby przestał marudzić teraz ogląda bajkę i coś kombinuje z autami na łóżku :-) a ja czekam na prezent dla rodziców i jakoś go nie widać :dry:powinien dzisiaj być tym bardziej że kurierem szedł :dry: no poczekam do 18.00 jak nie będzie to dzwonie że jak do jutra nie dojdzie zwrot kasy :tak:

Wrrr strzaskałam sobie nożem palucha:crazy:, a tyle miałam w planach jeszcze zrobić... Dobrze, że zdążyłam umyć wcześniej domestosem wszystko to co trzeba było. No nic w tej sytuacji chyba nakleję plasterek i rozłożę plastik(czytaj chojankę:-p)

Hej dziewczynki!
Miło ze o mnie pamietacie:tak: zagladam do was czasami.... tzn od dwoch dni przyznam szczerze ze nie mialam czasu:zawstydzona/y: Wszytkie plany sie posypały... w domu sajgon.... Olo dalej chory a przez to bardzo absorbujacy bo nie dosc ze ta infekcja= leki, inhalacje, to jeszcze biegunka sie przypałetała= zmiana pieluszki co 5 minut a czasem i całe ubranko do zmiany i odparzona pupa= czeste wietrzenie.... i to wszystko jest tak czasochłonne.... Olo maruda na maxa nic w domu nie da zrobic a jak juz zasnie to ja z jezykiem na brodzie odrabiam zaległosci domowe.... Dzis udało mi sie ogarnac kuchnie, zrobic ciasto shrek i szyszki z płatków owsianych. I padam....
Przepraszam was dziewczynki nie nadrobie wszystkiego... Jutro sie pokaze nadłuzej.
Miłego wieczorku!

reklama
Do góry