reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

I mnie już ciasto rośnie na paszteciki. :tak:

As aleś się napracowała. :szok:
wrublik zdrówka dla maluśkiej. :tak: Z czasem wdrążysz się w nasze forum i zapamiętasz która to która. :tak:
Bea mnie na tabsach przeważnie kilka dni tak nosi, że wszystko i wszystkich bym rozszarpała. :sorry2: I nie mówię, a krzyczę. :sorry2:
różyczka tylko nie rozchoruj się nam na święta. :baffled:
fanta a Kubusiowy jak się czuje?

A ja zrobię jeszcze tylko dziś paszteciki dla mojej mamuśki i byczę się do góry brzuszkiem. :-)

reklama
witam jak mnie nogi bolą wstałąm dziś o 6 wstawiłąm warzywa na sałatkie ugotowałąm zupe pomidorową o 8 zaprowadziłąm dziewczynki do siostry a ja poszłąm do miasta po zakupy po rybe mieso póżniej poszłąm po dziewczynki wruciłyśmy o 10:30 do domu zrobilam 2 sałątki jedną zwykłą jarzynową i śledzowaą krokety z pieczarkami usmażyłąm 2,5 kg ryby pangi i zaraz zagotuje sos słodko-kwaśny i zaleje rybki mniaaaaaaammm upieke cista jutro tylko mnieso zrobie żeberka i kotlety schabowe i wszystko bede mniałą zrobione :tak:

Witam wieczornie .
Byłam dziś 4 razy w sklepie :szok::szok::-D:-D:-D
Powiem ,ze mam serdecznie dość sklepoów .:-D:-D:-D
na razie to co zaplanowałam to zrealizowałam .
Teraz zasmażam kiełbaskę do bigosu .
Na obiadek rybka miruna była lub śledzie w occie z ziemniakami.
Teraz smażę mirunkę 2 kg ,na rybkę po grecku .
Na jutro zostawiam smażenie miruny na półmiski.
Jutro będzie 25 kawałków do usmażenia jeszcze i 3,5 kg po sprawieniu karpia :-D:-D:-D
Jutro też zrobię kluski z makiem.:tak::tak:
Na dziś jeszcze zostało ostatecznie sprzątnąć łazienkę ,poodkurzać i pozmywać podłogi.
W nocy zrobię rafaello :tak:;-);-)

Aaa i prasowania 3 pralki mam jeszcze i mogę świętować do jutra .
Bo jutro szykowanie na I dzień świat dań imieninowo-urodzinowych :-D:-D:-D:-D

Wpadam do Was z kawulcem :tak:.
Justa, a dziękuję Kubusiowy czuje się dobrze. Już wiem co mu ostatnio zaszkodziło :cool: u dziadków jadł przecież kapustkę kiszoną :dry: a jak mówiłam, że nie to nikt nie słuchał... Grunt, że wsio przeszło :-):-).
As, podziwiam. Tyle latania i z brzuszkiem jeszczę :tak:. Oszczędzaj się.
To ja tak światecznie :-D;-)
Merry Christmas Everyone - Shakin Stevens - YouTube

AS czekam na przepis upiekłam cztery ciasta ale rafaello by sie przydało;)
Lena proszę bardzo.

https://www.babyboom.pl/forum/mamy-...-obiady-kolacje-6559/index14.html#post4683445

A ja znów zrobiłam coś ponad program :szok:
Zmieniłam u nas pościel,bo Darek kupił świateczną
i powiesiłam firankę i zasłonki w kuchni ,a obiecałam sobie ,że młoda mi powiesi :sorry2::sorry:
Jak zobaczyłam jej wykonanie i szybkość pracy to coś mnie brało po prostu :wściekła/y:
I powiesiłam sama .:dry::dry:

Ostatnia edycja:
reklama
Minął kolejny rok i zbliża się Boże Narodzenie.

Pięknie ustrojona choinka, wesołe dźwięki kolęd
oraz radość przystrajająca ludzkie serca niech oznajmiają,
że nadszedł czas odpoczynku i świętowania.

Życzę Wam byście jak najdłużej doświadczały magii Świąt,
a Nowy Rok 2012 niech przyniesie Wam wszystko czego zapragniecie!

Ponieważ część wyjeżdża więc składam najserdeczniejsze życzenia już dziś.

A i muszę się pochwalić chłopakami:tak:. Dostałam dziś zdjęcia które robiliśmy na prezent dla dziadków. Z wnuczka nie pokażę, bo może szwagierka sobie nie życzyć, musicie wierzyć na słowo, jest pięęękne!! Swoich chłopaków jak najbardziej pokazuję!!!!:-D:-)

Załączniki

• 2.jpg
    2.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 18
Do góry