reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dziewczęta, mogę dołączyć? z racji leżenia w łóżku, na pewno spędzę jakiś czas w domciu... więc tak jakbym tu pasowała... a leżeć w łóżku to mam nie z lenistwa bynajmniej a z racji zagrożonej ciąży... a potem jeszcze też trochę posiedzę w domku, ... :-D więc jak? przyjmiecie?

reklama
Witajcie wieczorowo!
Narobilam sie i juz padam. Jeszcze ogarne salon i wsio na dzisiaj.
Choinki ubrane, pierogi w zamrazarce wspominaja zime stulecia. Ja zaraz ide kapac sie i paciu!
rozyczko - zdroeka dla malucha! Trzymaj sie Kobito!
Witam Serdecznie nowa kolezanke
Asiu - sliczna choineczka!
Dobranoc BABECZKI!
Jutro obowiazkowo wpadne zlozyc Wam zyczenia!

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny!
Witam sie wieczornie. Dopiero teraz mam czas by do Was zajrzeć :tak:. Nie poczytam za dużo wstecz, bo jakoś weny brak i do tego @...:dry:. Ale udało mi się tą stronę nadrobić :-);-). Był już kurier z prezentam dla T <bałam się że nie dojdzie przed świętami ale na szczęście się udało :-), już w tamtym roku tak miałam, że dostał po świętach 3 dni :dry:>. Prezenty czekają na zapakowanie, mały już śpi i wszytko gra.
Róźyczk@, zdrówka dla Olka :tak:. Ale się narobiło z tym choróbskiem, a dla Ciebie duuuuuuużo cierpliwości kochana :-).
Karolcia, podmucham :tak: ;-). Wypadki zdarzają się nawet najlepszym :tak:. Grunt, że posprzątałaś to co musiałaś, a reszta musi poczekać. Zresztą do wesela się zagoji :-).
Beata, pewnie masz już wszytko porobione? Bo jakoś się nie chwalisz :blink:. Kurierzy lubią się niestety spóźniać... Mam nadzieję jednak, że paczka dojdzie przed świętami :tak:.
As-asia, ładna choinka, a jaka duża :-).
Spokojnego wieczorku :tak: ;-)

Skończyłam lepić klocki i misia na tort Danielowy:tak:. Oczy same mi się zamykają. Klocki jakoś się trzymają ale miś chyba nie co przyciężki jak to miś :-Dhe he i jak siedzi to mu się ciałko skraca a rośnie w szerz:-D. Położyłam go na razie, może jak przyschnie nie co z wierzchu to się nie będzie tak skracał.

Witajcie nocnie.:-D:-D:-D
Dopiero teraz znalazłam chwilkę .
9 lat temu o 1.25 urodził się mój synuś .
Czuję tak jakby to wczoraj było ...
Ech jak ten czas szybko ucieka;-):-):-)
Właśnie jem kolację i lada moment zamierzam położyć się spać .;-):-):-):-)

reklama
Hej.;-)
Zasiadam do Was jak zwykle z kawusią.:-)
As wszystkiego najlepszego dla Kubusia
13_10_12.gif

Pewnie wspomnienia wracają z podwójną siłą teraz w Twoim błogosławionym stanie!

Po dupsku powinnaś dostać! 3 toż to środek nocy! A Ty nie śpisz!

Do góry