reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

U nas prószy!!!!!!! Jupi!!!!!:-D
Ambitnie widzę dzisiaj się zrobiło! :tak::-D
I u mnie też. Łazienka już na cacy wysprzątana, pokój chłopaków też, tylko dywan z sierści trzeba wyszczotkować ale to jutro albo w piątek, bo tak to pies znowu nakłaczy. Obiadek zjedliśmy i jedziemy na resztę zakupów. Chyba faktycznie te pieczarki dziś kupię, bo potem nie wiadomo czy będą.

Kciuki za krótkie stanie w kolejkach dziewczyny!

reklama
justa no ja niestety nie pomoge bo ja nie przepadam za żeberkami i nie robie ale teściowa moja właśnie robiła jakiś czas temu w coli i spróbowałam -powiem szczerze nawet dobre:-D ale przepisu nie mam
Bartuś dziś jest niegrzeczny chyba przez te zęby najpierw maruidził pokładał sie zjadł tylko połowe zupki no ale ważne że zjadł jakiś taki nie swój:no: ale pewnie przez zęby:sorry:
mój m przyszedł i znowu wyszedł:confused2:poszedł jeszcze pozałatwiać wszystkie sprawy itp więc musimy z małym na niego czekać bo chciałam jeszcze dziś iść na jakieś zakupy bo małemu chce kapciuszki kupić
Oby małemu nic nie było.
Na marudzenie przy ząbkowaniu podawałam Viburcol dzieciom .U nas działam zawsze .;-):-):-)

asienka to dużo spokoju dla ciebie bo teraz to w sklepach urwanie d...;-)
mały wcina jabłuszko m dzwonił że postara sie za góra 2 h być
w ogóle dziewczyny ja sie czuje jakby była już z 16 h:eek:
Dobrze ,że mały je :tak::tak:
No to kilka godzin do przodu jesteś .
z moich planów dzisiejszych na razie zrealizowałam
spacer z psami i zakupy .
Teraz wstawiam obiad i biorę się za prasowanie .
Aha !!!
Skończyłam sprzątanie garderoby ,a to nie lada wyczyn :-D:-D:-D

Karolcia, dla Danielka z okazji urodzin :-)
Sto lat! Sto lat! wujek krzyczy,
ciocia wręcza kosz słodyczy,
dziadek w nowej swej koszuli,
babcia Cię do siebie tuli,
mama torcik dekoruje,
tato wszystko to filmuje...
Skąd to całe zamieszanie?
Urodzinki masz kochanie!
I ja się dołączam do życzeń Sto Lat

as no to pracuś z ciebie
ja póki co małemu narazie nic nie daje ale jak będzie gorzej to podam:tak:
teraz leży i ogląda baje może zaśnie...
Dorze ,że nie jst gorzej ,bo zawsze może być lepiej ;-)

Pracuś nie pracuś ,ale jak mogę to zawsze jestem na pełnych obrotach .;-):-):-)
Obiadek się już gotuje .
dziś będzie rosołek lub pomidorowa do wyboru .
Uciekam do prasowania .;-):-):-)

Krolcia sto lat dla roczniaka :-D

Witam, wybaczcie że nie poczytam ale źle się czuję :no: gardło nie boli ale katar i głowa meczy od rana :confused2: od rana wzięłam się za robotę bo M w domu :tak: jeszcze muszę podłogi sobie umyć i obiad dokończyć :tak:dzisiaj pierogi mniam ;-) jakoś czas mi szybko zleciał i już prawie 14.30 :sorry: trzeba wziąć się za lepienie ach :tak:

reklama
Do góry