reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witajcie wieczorowo!
Dzisiaj pieklam pierniczki z przepisu naszej lenki. Wyborne wyszly! Zapraszam!
Pozniej pojechalismy po klamke do dzwi, bo nam sie popsula.
Jutro planuje ogarnac salon i praktycznie wszystko bedzie na swieta uprzatniete.
rozyczka - duzo zdrowka dla malucha!
fanta - cudne ozdobki!
wiktoria - fajne prezenty. My rowniez tylko pociechom kupujemy!

reklama
witam z rana wczoraj pojechaliśmy do leśniczego po choinke więc stoi już ubrana i niemoge przestać się na nią gapić pużniej dodam zdięcia tylko telefon został u rodziców jak przywiezie mi mąż to zrobie :tak:

aguska mąż wczoraj posprzątał w pokoju córeczek łóżko skręcił i też się zastanawiam na jak długo ciekawe czy dzisiaj nie porozwalają a jak porozwalają to posprzątam im dopiero w piątek żeby miały czysto na święta
a odnośnie swiąt to możecie mi napisać co robicie na święa bo ja nie wiem co zrobic narazie tylko wiem że zrobie sałatke a co dalej .........
dodam że nie bedzie nas w wigilie i w pierwszy dzień świąt ale coś trzeba zrobić:tak:

Wiki dzięki za śnie, dotarł dzisiaj i padał 3 sekundy :sorry:
Różyczka jak mały?
Asia nas też nie ma na święta, wracamy do domu dopiero w drugi dzień świąt pod wieczór, ale ja nic takiego robić nie będę, dopiero jak w domu będziemy, pierogi i uszka kupuję bo nie chce mi się kleić, będę robić sałatkę z makaronem, trochę ryby po grecki i szynkę zawijaną, ale to wszystko po trochu i nie w jeden dzień :-)

Witam, pogoda zimna na razie :tak: może więcej śniegu spadnie w końcu :tak: Kuba właśnie się obudził i się wałkoni na łóżku :-) M zanim wróci ze służby to zapewne będzie 11 jak nie dalej :sorry: ja też piszę do Was z łóżka ale trzeba wstać i coś zjeść bo kiszki marsza grają :tak: trzeba na zakupy dzisiaj skoczyć a nie chce mi się jak nie wiem :sorry:

ja ci nie pomoge bo wyjeżdżamy na całe święta więc mam labe i nic nie robie:-D
nie no robie ciasteczka:-p
a jak przyjade to pewnie mamie będę pomagała;-)
zrób sałatki, mięsko pieczone,jakieś ciacho,bigos,no sporo tego można wymieniać;-)

Witam z kawką.
Ja robię barszcz z uszkami, trochę grzybowej..chyba, ryby, sernik, klopsa, drożdżówę, ze dwie sałatki, paszteciki, krokiety i ..nie wiem co jeszcze ale u nas w pierwsze święto roczek malucha to to już na dwa dni będzie.:tak:

reklama
Do góry