reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
O! Czyli takie też dobre są? Super. To się chyba zabawię.

========
No i jeszcze jeden problem mam. Prezenty dla teściów. Jak zawsze problem:wściekła/y:. Co by nie dostali to i tak tego nie użyją.:dry: Perfumy kosmetyki bielizna własnoręcznie zrobione swetry, getry czy kalesony, gadżety do samochodu, no nic im nie pasuje!!!!!!!!
Oj to ciężko ja kupiłam w tym roku Teściowej zestaw kosmetyków taki duży z Nivea i apaszkę ale fajna sama bym taką se kupiła :-) a dla Teścia zestaw kosmetyków też taki większy i szalik :-) dla Męża zestaw kosmetyków i termos do pracy bo teraz nie robią z teściem razem i musiał tam kupić taki sobie więc mu kupiłam coś praktycznego.Dla Kamilka kupiłam warsztat taki duży z narzędziami a dla Martynki planuje kupić Lalkę z komputerkiem i dodatkowo kupimy im jeszcze konsole do gier i tyle .
Wymyśliłam. Dostaną po kubku ze zdjęciem wnuków i do widzenia!:cool2:
Fajny pomysł na prezent :-)

Witam i ja niedzielnie śnieg za oknem słoneczko świeci jest fajnie :-).W kościele już byliśmy i teraz idę obiadek szykować.Życzę wam kochane miłej niedzieli :)

Fanta kiedyś się w takie sprawy bawiłam, teraz poczekam aż Kuba będzie większy :-)
Wiki dawaj tego śniegu ;-)
Krolcia my robimy prezenty tylko dla dzieciaków, jakbym miała jeszcze teściom kupować, siostra ma imieniny 24 grudnia, szwagier urodziny 31, jeszcze moi rodzice rocznica ślubu to bym chyba zbankrutowała totalnie :eek: co do uszek z pieczarkami nigdy nie jadłam, ja zawsze robię jak mam grzyby ale w tym roku dla nas będę kupować :tak:

Witam, rano pięknie śnieg sypał, przez 5 minut i ani śladu go :confused2: oj mam nadzieję że chociaż na święta trochę go będzie bo aż głupio tak bez śniegu :sorry: ja obiad mam ze wczoraj więc nic nie robię, M na służbie, Kuba zawiechę złapał i ogląda bajkę więc mam spokój :-) już sobie posprzątałam, nawet ciasto upiekłam z Kubą hehe :-D teraz się studzi w piekarniku :tak:

Witam sie i ja!
A mi Olek sie rozchorował biedaczek.... Wczoraj mu nic nie było, dzis w nocy o 2 rano ryk dotykam go a on cały rozpalony:szok: potem doszedł jeszcze mokry kaszel... Rano znowu goraczka i teraz w południe ale dałam juz syropek i na razie ok. Tak to po nim nie widac choroby, rozrabia, ladnie je...zadko kaszle, tylko jak goraczka najdzie to kiepsko:-( Jak sie nie pogorszy to jutro do pediatry z samego ranca idziemy, a jak bedzie gorzej to jeszcze dzis na pogotowie...
Tak mi mija niedziela.... a mielismy jechac w odwiedziny do mojej przyjaciółki.
Zmykam... nie poczytam... musze sie zajac smykiem:tak:
Do jutra!

reklama
Do góry