reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam, pogoda od wczoraj okropna, wieje i pada co chwilę :dry: ja sobie już w kuchni posprzątałam, teraz mięsko smażę na obiad :tak: M właśnie przyszedł ze służby i nie długo za przestawianie mebli się weźmiemy i oby nam to szybko poszło :tak: no i już tylko tydzień do świąt, za szybko to jakoś minęło ;-) uciekam bo mięso strzela będzie kuchnia brudna :sorry2: zajrzę później :-)

Hej :)
U nas pogoda tez do bani... ciemno w domu ze az trzeba swiatło swiecic.
Ja jem własnie sniadanko. Olo spi juz od godziny... juz nie pamieta kiedy tak wczesnie poszedł spac. P. poszedł do fryzjera i do sklepu- kawy zabrakło:eek:
Zauwazyłyscie ze mezowie przed swietami sa jacys bardziej pomocni?

Ja zaraz musze podszykowac obiadek a potem na basenik mykamy!
aguska no to udanych zakupów!!

ja tez musze jeszcze zakupki na swieta zrobic, głownie to do ciast składniki i jakies małe co nieco.... swieta wyjazdowe wiec nie ma co kupowac bo i tak z wałowka wrócimy jak o roku:tak: Ale powiem szczerze ze jakos nie mam ochoty zachodzic do hipermarketów, Co sie tam teraz dzieje.... ludzi od groma... powariowali chyba patrzac na ilosc kupowanych produktów, jak by to były ich ostatnie swieta w zyciu. Albo sobie rekompensuja czasy PRLu kiedy nic nie bylo w sklepach....
asia oj biedactwo.... moze jakis okład? altacet np dobrze robi na stłuczenia, mam nadzieje zo to nic powaznego.
beata lekkiego przemeblowania!

Ostatnia edycja:
Witam się z kawką!
Wpadłam do Was dosłownie na chwilkę. Małża wygoniłam do teściów na kawulca, a sama na 13 lecę do fryzjera.
Pogoda u mnie taka jak u Was. Poprostu okropna, co prawda w nocy padał śnieg ale rano nic z niego nie zostało. Chodziłam tylko od okna do okna i już zaczynałam się cieszyć, że być może święta będą białe, a tu niestety klops :-(. Wklejam nocne zdjęcie :-D.
Zobacz załącznik 417265
miłego dnia dziewczyny :tak:

Witajcie!
jednak czas byl na tyle laskawy, zeby pozwolil mi wpasc do Was i przywitac sie.:-) Ja zawsze w weekend mam o wiele wiele czasu niz w tygodniu. Dzisiaj kuchnie sprzatam i szukam zaginionych foremek do ciasteczek. Powodzenia zyczcie!:-D

wiecie te święta bedą do du......... bez śniegu poprostu nie czuje świąt

MAam niestety tak samo :dry:.

Witajcie!
jednak czas byl na tyle laskawy, zeby pozwolil mi wpasc do Was i przywitac sie.:-) Ja zawsze w weekend mam o wiele wiele czasu niz w tygodniu. Dzisiaj kuchnie sprzatam i szukam zaginionych foremek do ciasteczek. Powodzenia zyczcie!:-D

Powodzenia życzę! :-D:tak:

witam ja jeszczee w łóżku ale zaraz wstaje dziewczynki się bawią mi po wszorajszej glebie lewe kolano troche spuchło
wiktoria na wątku tym nowym o trzecim dziecku jedna forowiczka pytałą się on twoje branzoletki
Dzięki kochana już tam popatrzyłam :) a co do kolana posmaruj Alkacetem
Witam się z kawką!
Wpadłam do Was dosłownie na chwilkę. Małża wygoniłam do teściów na kawulca, a sama na 13 lecę do fryzjera.
Pogoda u mnie taka jak u Was. Poprostu okropna, co prawda w nocy padał śnieg ale rano nic z niego nie zostało. Chodziłam tylko od okna do okna i już zaczynałam się cieszyć, że być może święta będą białe, a tu niestety klops :-(. Wklejam nocne zdjęcie :-D.
Zobacz załącznik 417265
miłego dnia dziewczyny :tak:
Piękne zdjęcie :tak:
wiecie te święta bedą do du......... bez śniegu poprostu nie czuje świąt
A ja tam się ciesze bo będe mogła dalej samochodem jeździć :-):-D:-D:-D

reklama
Do góry