reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam sie i ja:)
z kawusia oczywiscie w reku lecz zbozową na mleku:) pyyyychaaaa!!! innej nie lubie:-p
Ja tez sie dzis zwlec z łóżka nie mogłam a padłam wczoraj zaraz po 20 przy usypianiu malucha.

jakie palny macie kobietki na dziś??
fanta a co ty masz tyle enargii?

dziewczyny czy wasze szkraby tez tak do komputera ciagnie??? Ja sie nie moge opedziec od Olka jak tylko włacze laptopa... masakra...

reklama
Różyczk@, z mleczkiem powiadasz? Dla mnie kawa z mlekiem, to nie kawa :sorry:. Nie przejmuj się małemu niedługo zainteresowanie lapkiem przejdzie :tak:. Mój się teraz tylko interesuje jak mu bajkę włączę :-D;-).
Ja z natury taka zakręcona jestem i dużo rzeczy na raz robie i czasem tak mam :-D:-p.

Uciekać muszę, bo mam do dokończenia wczorajsze prasowanie, na pocztę muszę też lecieć z kartkami świątecznymi i zobaczyć za choinką, bo już wczoraj koleżanka dała mi znać, że sie rozłożyli z choinkami na ryneczku i trzeba cenę obcykać :tak:. Bąbek muszę dokupić, bo teraz chionek będzie większy, a wcześniejszy miał tylko metr :-D.

my bedziemy jechać po choinke do lasu do leśniczego bo wiem że tam dostane świerza chinke a na tych rynkach jak stoją to te choinki to już z miesiąc przed świętami są wycinane

hejo
ja gadałam przed chwila z kumpela i na jutro sie ustawiłam pójdziemy sobie z dzieciakami na spacer a dziś hm.... pewnie z małym wyjde muszę jeszcze w domu ogarnąć kolejne pranie nastawić:tak:
jeszcze drugie śniadanko trzeba zrobić:-)
ja po kawce już odżyłam:tak:

fanta aha to udanych łowów:)
ja choineczke mam juz zklepaną, ozdoby czekaja tylko cukierki musze dokupić. U mnie mozna powiedzec przygotowania do swiat juz porobione zostało gotowanie i pieczenie ale to juz u mamy. Prezenty popakowane, kartki wysłane... dom ogarniety- nawet okna wczoraj umyłam!
Na dzis mam prasowanie i pranie- moze poscielpozmieniam.... I jak co dzien obiadek.

Zmykam na spacer z synkiem bo zyc nie daje a u nas dzis piekna pogoda!!!

As-asia, my też mieliśmy do lasu jechać ale za dużo zachodu, a leśnik bierze tyle w łapę co Ci na strganie chcą za choinkę :-D. Jak sie nie znasz na chinkach, to nawet taka świerzo ścięta z lasu postoji Ci z 3dni i padnie :-D. Taka prawda :tak:
Aguska, ja sobie znów miałam kawusie wypić ale najpierw zakupy. T dzwonił, że ma nadgodziny :confused2:, no cóż trudno. Bynajmniej do teściów nie będę musiała jechać :-D.
Różyczk@ udanego spacerku :tak:

A ja nie wiem jak z choinką będzie u nas. Myślę czy ubrać ten mały plastik, czy może poczekać jak m wróci w piątek przed wigilią i kupić żywą...Jak myślicie, dostanę jeszcze drzewko tak na ostatni gwizdek?

krolcia dostaniesz ale pewnie już jakieś przebrane tylko zostana:baffled: my będziemy mieli plastik bo i tak na święta nas nie będzie a chce w domu zrobić świątecznie zreszta Bartek i tak będzie sie dobierał do bombek a z żywej strasznie sie sypie więc w tym roku plastik;-)
różyczka miłego spacerku
fanta tobie też udanych zakupów i spacerku;-)
a ja zaraz ogarniam ale jakoś nie moge od BB sie oderwać haha

reklama
myśle że dostaniesz choinke w piątek u nas na rynku to stoją jeszczew wigilie a co do choinki to my jeżdzimy do leśniczego i on tam sprzedaje choinki ale nie na czarno tylko legalnie i płaciłyśmy w zeszłym roku 50 zł za 2 metrowe drzewko

Do góry