reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam się poniedziałkowo.
Sama nie wiem czy mam się śmiać ze swojej głupoty ,czy płakać nad stratą ,ale wczoraj wykąpałam telefon ,a wcale nie miałam tego w planach.:no::-D:-D:-D
To niestety dotykowy smart fon i nie liczę na to ,że wyschnie i będzie oki.:eek::eek::crazy::crazy::crazy:
Na razie udało go się urochomić i wejść w kontakty .
Wykonałam 2 połączenia i się wyłączył :crazy::crazy::crazy::crazy:
Po za opcją kontakty i dzwoń na razie nic nie działa :no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
To się załatwiłam na cacy .....
I tym radosnych akcentem mówię do zaklikania.
Z nerwów znów mnie brzuch boli i leżęć muszę .
Miłego dnia mamuśki.:-):-)

reklama
As - co Ty sie martwisz jakims telefonem. To tylko rzecz! Mysl o swojej malej dzidzi!:-)
tak, tak dziewczyny obcinam te cudne loczki! Tylko ciekawe czy loczek da sie obciac!:-D:szok:
krolcia - synek ma cudne te wlosy! Takie geste i ladne!:-)

As gratki za telefon :-D nie denerwuj się Kochana nie ma potrzeby ;-)
Justa jestem za takim wątkiem :tak:
Lena dawaj pierniczka :-)

Witam, pogoda w miarę. Kuba w przedszkolu, M dopiero jutro do pracy :tak: ja już mam wszystko zrobione, dwa prania już zrobione zaraz drugie trzeba powiesić, obiadu nie robię mam zupkę ze wczoraj, w kuchni czysto, włoski umyte i wolne :-D zaraz trzeba się szykować na zakupy trzeba skoczyć i Kubie jakiś prezent kupić pod choinkę i chrześniakowi :tak: zajrzę później :tak:

As w takiej sytuacji trzeba było go sprzedać od razu zawsze tak jest zamoczony tel właczysz działa przez godz i pada na dobre też tak miałam tylko nam wpadł do kibelka i dopiero po fakcie usłyszałąm co powinnam zrobić :eek:

Kiedyś kilka godzin trzepałam na zmianę z Ł. tłuste mleko od krowy w słoiku litrowym i wyszła maleńka kulka masełka. :-D Ale dla tego smaku warto było tyle trzepać. :tak::-D

I zetniesz mu te piękne loki?:hmm:

Mnie też dziś maraton czeka.:tak: Dobrze, że mężuś autko zostawił, to szybciej zalatwię dzisiejsze sprawy. :tak:

A mój najmłodszy śpioch śpi. :cool:

Edit.
Przypomniało mi się. :sorry:
Czy byłybyście zainteresowane utworzeniem tu na "Mamach będących w domu" wątku sprzedam?
Z tym , że w regulaminie byłoby jasno napisane, iż ogłoszenie mogą wystawić tylko mamuśki udzielające się na wątku "Mamy bedące w domu". :tak::-)
Justa no dla smaku warto było :) dobrze że słoik trzepałaś :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D sorki nie mogłam się powstrzymać żeby tego nie napisać :).
Ja też jestem za takim wątkiem a będę w nim mogła wystawiać swoje cudeńka ??

Ja byłam w sklepie z teściową kupiłam sobie mikołaja z reniferami taki który świeci i przykleja się go na okno :-)

justa fajny pomysł;-)
my już z poczty wrciliśmy i tak drugi raz musiała iść:sorry: kolejka oczywiście była Bartek wariował ale nikt mnie nie przepuścił a ja tylko koperty kupowałam:sorry:a tam ludzie....
Bartuś przytrzasnął sobie rączke drzwiamy sprawdzałam czy paluszki nie sa sine ale jest póki co ok.

justa fajny pomysł;-)
my już z poczty wrciliśmy i tak drugi raz musiała iść:sorry: kolejka oczywiście była Bartek wariował ale nikt mnie nie przepuścił a ja tylko koperty kupowałam:sorry:a tam ludzie....
Bartuś przytrzasnął sobie rączke drzwiamy sprawdzałam czy paluszki nie sa sine ale jest póki co ok.
Oj bidulek

reklama
Do góry