reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Cześć dziewczyny!
Witam się po dłuższej nie obecności :tak:
Straszny kołchoz miałam :baffled:, troszkę spraw do zaatwiania, odwiedziny babci i jej chłopaka <a co za tym idzie kurczę całą niedzielę przestałam prawie w kuchni, bo obiadki, sratki, kawusia, ciastuszko> którzy dali mi do wiwatu :-D, zakupy, szukanie prezwntów. A dziś troszkę spokojniej :tak:. Małż poleciał do pracy, a ja mam zamiar się lenić i odpoczywać od wszytskiego :tak:.:-)

Hej.
Z kawusią witam;-)

Wczoraj przeżyliśmy chyba jakiś horror tortowy:szok:. Już byłam gotowa sobie dać spokój. Jedna cukiernia-tyle zamówień, ze tort na wigilię powinnam była zamówić co najmniej tydzień temu:szok::eek:! Inna- nie przyjmą też bo mają komplet zamówień. Trafiłam na koniec do staropolskiej. Jak się spytałam czy zamiast różyczek na tradycyjnym torcie zrobili by mi coś w stylu drewnianych klocków z literkami i z tych klocków ustawione DANIEL, to mi zaśpiewali, że to pomysł własny a za takie coś 200 zł:szok:!!!!!!!!!!!!!!!!!! Paranoja!! Popi.rdoliło:wściekła/y: im się we łbach normalnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:!!!!!!!!!!!! Wzięłam zwykły tort i ona mi mówi, że taki to 70 zł. Poprosiłam czy mogli by napisać choć "roczek Daniela" Tak oczywiście:dry:, tylko to wtedy jest tort okazjonalny i 90zł:angry:!!!! No ..uj mnie strzelił!!! Trudno wzięłam. Dokupiłam na allegro masy cukrowej i sama spróbuję te klocki jakoś sklecić.
Nigdy więcej!!!!!Wrrrrrr:wściekła/y::angry::wściekła/y:

witam ja dziś się wyspałąm jak nigdy nawet jak wstałam to mi się spać nie chciało wczorajwieczorem wziełam przed spaniem tabletki nasenne io się wyuspałam a co do dzisiejszego dnia to o 9 musze skoczyć do sklepu po białe rajstopy dla dziewczynek bo 12 idziemy do fotografa zdzięcie im jakieś ładne zrobić i mam dylematbo nie wiem co im ubrać myśle żeby im ubrać dzinsowe sukienki a szelkach i do tego dla młotszej mam bluzeczke fioletową w paseczki a dla starszej mam białą bluzkie w dtrobne paseczki a rekawy są niebieskie mam też 2 różowe eleganckie sukienki o takie SDC14104.jpgno i nie moge ubrać im tych różowych sukienek bo jedna jest u moich rodziców a nie zdąży nikt do 12 mi ich przywieść

Ostatnia edycja:
asia a zdjęcie to z jakiej okzazji?bo jeśli tylko ot tak to jeansowe będą bardziej luzacko:-D a jeśli na jakiś porteret albo cuś to chyba bym wybrała eleganckie:tak:
krolcia masakra!!!!!!!!ja już bym wolała sama zrobić;-)no nie wiedziałam że napis rioczek daniela aż 20 zł kosztuje:-Dcóż paranoja już sie nie złość kochana;-)
ja przed chwila wróciłam z biedrony Bartek mi uciekał hehe dobrze że ludzi dużo nie było ale całą droge grzecznie za rączke tylko coś w sklepie mu odbiło
jakoś ciepło u nas:-)
dobra lece sie ogarnąć bo włosy musze umyć i sie w końcu pomalować

W przyszłym roku będę mądrzejsza i zamówię w swojej ulubionej cukierni z miesięcznym wyprzedzeniem:tak:. Teraz spanikowałam, ze bez tortu zostaniemy:baffled:. Dopiero jak w domu ochłonęłam, to stwierdziłam, że przecież mam jeszcze dwa tygodnie to mogłabym coś pokombinować sama... Trudno.

reklama
Hej.
Z kawusią witam;-)

Wczoraj przeżyliśmy chyba jakiś horror tortowy:szok:. Już byłam gotowa sobie dać spokój. Jedna cukiernia-tyle zamówień, ze tort na wigilię powinnam była zamówić co najmniej tydzień temu:szok::eek:! Inna- nie przyjmą też bo mają komplet zamówień. Trafiłam na koniec do staropolskiej. Jak się spytałam czy zamiast różyczek na tradycyjnym torcie zrobili by mi coś w stylu drewnianych klocków z literkami i z tych klocków ustawione DANIEL, to mi zaśpiewali, że to pomysł własny a za takie coś 200 zł:szok:!!!!!!!!!!!!!!!!!! Paranoja!! Popi.rdoliło:wściekła/y: im się we łbach normalnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:!!!!!!!!!!!! Wzięłam zwykły tort i ona mi mówi, że taki to 70 zł. Poprosiłam czy mogli by napisać choć "roczek Daniela" Tak oczywiście:dry:, tylko to wtedy jest tort okazjonalny i 90zł:angry:!!!! No ..uj mnie strzelił!!! Trudno wzięłam. Dokupiłam na allegro masy cukrowej i sama spróbuję te klocki jakoś sklecić.
Nigdy więcej!!!!!Wrrrrrr:wściekła/y::angry::wściekła/y:
Nie dziwie Ci się że się złościsz bo to nienormalne tyle kasy za tort.My zawsze pieczemy sami :-)
witam ja dziś się wyspałąm jak nigdy nawet jak wstałam to mi się spać nie chciało wczorajwieczorem wziełam przed spaniem tabletki nasenne io się wyuspałam a co do dzisiejszego dnia to o 9 musze skoczyć do sklepu po białe rajstopy dla dziewczynek bo 12 idziemy do fotografa zdzięcie im jakieś ładne zrobić i mam dylematbo nie wiem co im ubrać myśle żeby im ubrać dzinsowe sukienki a szelkach i do tego dla młotszej mam bluzeczke fioletową w paseczki a dla starszej mam białą bluzkie w dtrobne paseczki a rekawy są niebieskie mam też 2 różowe eleganckie sukienki o takie Zobacz załącznik 416168no i nie moge ubrać im tych różowych sukienek bo jedna jest u moich rodziców a nie zdąży nikt do 12 mi ich przywieść
Ja bym jeansowe wybrała :) jak zwykłe zdjęcie no chyba że portrecik no to już na elegancko :-)
asia a zdjęcie to z jakiej okzazji?bo jeśli tylko ot tak to jeansowe będą bardziej luzacko:-D a jeśli na jakiś porteret albo cuś to chyba bym wybrała eleganckie:tak:
krolcia masakra!!!!!!!!ja już bym wolała sama zrobić;-)no nie wiedziałam że napis rioczek daniela aż 20 zł kosztuje:-Dcóż paranoja już sie nie złość kochana;-)
ja przed chwila wróciłam z biedrony Bartek mi uciekał hehe dobrze że ludzi dużo nie było ale całą droge grzecznie za rączke tylko coś w sklepie mu odbiło
jakoś ciepło u nas:-)
dobra lece sie ogarnąć bo włosy musze umyć i sie w końcu pomalować
Mój Kamil też po sklepie lata ale jak jest możliwość do wózka go włożyć to wkładam i mam spokój :-)

Witam i ja nareszcie dotarłam własnie kawkę popijam :-) Martynka w szkole rachunki zapłacone posprątane i na razie luzik :-)

Do góry