reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witajcie ja przeziebiona nie mam siłóy na nic;(
Kochana zdrówka dla Ciebie :tak:
no widze że już nikogo nie ma ja zaraz też ide spać bo dziewczynki i mąż już śpią
byliśmy dzisiaj w miejskim ośrodku kultury w naszym miasteczku na spotkaniu z mikłajem ale jak dla mnie to co rok to gorzej ale dziewczynką chyba się podobało:tak:
A to najważniejsze że dziewczynką się podobało :-)
Witam z rana
lena zdróweczka kochana
my dziś chyba na zakupy jaikieś sie wybierzemy....
bartuś skacze po lóżku a ja ide zrobić sobie kawusie
miłego dnia kochane
Dla Ciebie też miłego dnia :tak:;-):-)
na ja trż zaraz ide do miasta bo dziś dziedziela handlowa to taki dzień to dla mnie święto b moge sama wyjść zrobić jakieś zakupy a mąż z córciami w domu
Udanych zakupów
powiem wam że ja kocham chodzić sama na zakupy!!!!!!!!no albo z koleżanka
z moim m to nienawidzę wr... zawsze jest już idziemy?szybciej?a to po co?itp...
Powiem ci że ja też wole sama chodzić na zakupy :-) bo zawsze coś kupie a z mężem to to ci nie trzeba itd...

Witam i ja my już po kościele ale jeszcze śniadanka nie jedliśmy ale niedługo obiadek będzie to zjemy :-) a później gości będziemy mieć

reklama
Lena zdrówka :tak:

Witam, u nas dzisiaj ładna pogoda :-) pranie już wisi na balkonie, zupka gotowa, w kuchni czysto, ziemniaczki na kopytka ugotowane i wolne na razie :-) dzisiaj zrobiłam z Kubą kawałek łańcucha na choinkę więc dzisiaj można choinkę ubierać :-D M ją później przyniesie i będzie trzeba znaleźć na nią miejsce :sorry2: Kuba znowu mi zaczął coś kaszleć, już mam dosyć. Mam nadzieję że jutro będzie lepiej i pójdzie w końcu do przedszkola a M do roboty i będę mogła spokojnie sprzątać na święta :tak:

Witam sie i ja:)
Ale naskrobałyście od piatku...
Poczytałam ale na odpisywanie czasu brak:( tak tylko ogólnie napisze:
Żółwikowi mam nadzieje ze sie nie pogorszyło.... biedny zwierzak.
Tym co chorzy szybkiego powrotu do zdrówka...
Tym co sprzataja udanych i lekkich porzadków...
Tym co na zakupach Owocnych zakupów i tanich... hehe...
Witam nową mamusie:)

Ja zmykam upiec szarlotke i obiadek robic puki mały spi. Jakos w weekend mniej czasu na kompa- bo P. cały czas zajmuje i nie ma sie jak dopchac hehehe..

Miłego niedzelnego popołudnia!!! Jutro bede z rana potem najazd tesciowej.... papa

Witam.;-)
Ja dziś pospałam.
Zaraz idę dopić kawkę.
Dzisiaj dzień sprzątania. Muszę chłopa wykorzystać przy dzieciach, bo nie będzie go w przyszły weekend. A tu święta i roczek malucha, ech doopa! Wszystko na mojej głowie...

Lena zdrówka

Witajcie!:-)
Wy znow jakies pysznosci robicie. Mniam mniam i tylko smaku robicie zapracowanej sprztaczce wlasnego domu. Okna pomyte. Na 2 dno rozlozylam, bo inaczej podlabym jak dluga. Pokoje conieco. jeszcze 2 lazienki, garderoba, WC, kuchnia, spizarka i salon na koniec. Za tydzien pieke pierniczki. Na srode na Wigilie Foto mamusiek musze cos tam wymyslec. :-D
Lena - zdrowka!:-)
asiu i aguska - jak tam zakupki!:-)

zakupy się nie udały bo wiekszość sklepów zamknięte a to czego szukałam to nie znalazłąm
o 12 pojechaliśmy do teściów i tak troche u nich siedzieliśmy i wracając do domku zajechaliśmy do cioci wic myśle ze dzień udany:tak:

reklama
Witam kawowo.
wink2.gif

Nocka można powiedzieć udana.
Dzisiaj idziemy do fryzjera:tak:, zrobić maluchowi urodzinową fryzurkę. Nie chcę go tak na krótko ścinać maszynką znowu, ładniej wygląda jak ma dłuższe włoski a tego to już sama nie dam rady zrobić, tu potrzebny fachowiec
yes2.gif
.
No ciekawa jestem jak nam pójdzie wizyta:-).

My choinkę ubieraliśmy na dwa-trzy dni przed wigilią. W tym roku jak będzie? Nie wiem:no:. Jestem do piątku 23.12 sama:-(. Zawsze mąż jechał po choinkę i ją targał do góry. W tym roku chyba plastik nam pozostanie i to taki mały:-(...trudno...:-(

Do góry