reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
a nas czeka odwiedzenie poczty:-D
bartek chodzi po krawedzi łóżka:eek:
u nas katar nadal trwa i tak nie wiem od czego:eek:niby jest lekko przeziębiony ale to ponad tydzień już i zawsze nad ranem i w nocy mi kaszle przez chwile

zakupy się nie udały bo wiekszość sklepów zamknięte a to czego szukałam to nie znalazłąm
o 12 pojechaliśmy do teściów i tak troche u nich siedzieliśmy i wracając do domku zajechaliśmy do cioci wic myśle ze dzień udany:tak:
To super że dzień udany :-)
:-):-):-)witam się po pracy:):-D
A gdzie pracujesz?
Witam kawowo.
wink2.gif

Nocka można powiedzieć udana.
Dzisiaj idziemy do fryzjera:tak:, zrobić maluchowi urodzinową fryzurkę. Nie chcę go tak na krótko ścinać maszynką znowu, ładniej wygląda jak ma dłuższe włoski a tego to już sama nie dam rady zrobić, tu potrzebny fachowiec
yes2.gif
.
No ciekawa jestem jak nam pójdzie wizyta:-).

My choinkę ubieraliśmy na dwa-trzy dni przed wigilią. W tym roku jak będzie? Nie wiem:no:. Jestem do piątku 23.12 sama:-(. Zawsze mąż jechał po choinkę i ją targał do góry. W tym roku chyba plastik nam pozostanie i to taki mały:-(...trudno...:-(
A gdzie masz męża ?/:-( ja sama tylko do 20 :tak: a no i pochwal się fryzurką synka :)
Zobacz załącznik 415866
witam kochane z rana już do was wrociłam:-)
Witaj
no ja też się witam zaraz kawe sobie zrobie i póżniej musze iść do banku
Witaj ja też kawę pije :)

Witajcie poniedziałkowo ja popijam własnie kawę Martynka w szkole a Kamil bajeczkę ogląda i wcina kanapki z masełkiem własnej roboty pycha :-)

asienka pewnie ma już bardzo długie te włoski co?i loki to już nie takie śliczne jak były krótsze co?pochwal sie jak wrócicie ciekawa jestem czy będzie miał nadal kręcone;-)oby bo mu ślicznie w nich;-)
ja myśle że na wiosne z Bartkiem pójde do fryzjera zrobić mu taka fajna niby irokezik wiecie o czym mówie:-)
krolcia ja wrócicie od fryzjera też sie pochwal bo danielek to ma dużo włosków nie?

No sporo ma tych kłaczków. Ja już mu trzy razy ścinałam. Ale wiadomo jak to jest małe wiercące się dziecko i próbująca szybko opędzlować go maszynką mama he he schody od karku po czoło.:-D
Mam nadzieję, że fryzjerka zrobi to szybko i bezboleśnie.:-D

a Kamil bajeczkę ogląda i wcina kanapki z masełkiem własnej roboty pycha :-)
Kiedyś kilka godzin trzepałam na zmianę z Ł. tłuste mleko od krowy w słoiku litrowym i wyszła maleńka kulka masełka. :-D Ale dla tego smaku warto było tyle trzepać. :tak::-D

Witajcie!
Na poczatek my rowniez w koncu idziemy do fryzjera dzieciecego, ale zrobic nie urdzinowa, a swiateczna fryzurke.
Lece malego nakarmic!
Pa
I zetniesz mu te piękne loki?:hmm:

Mnie też dziś maraton czeka.:tak: Dobrze, że mężuś autko zostawił, to szybciej zalatwię dzisiejsze sprawy. :tak:

A mój najmłodszy śpioch śpi. :cool:

Edit.
Przypomniało mi się. :sorry:
Czy byłybyście zainteresowane utworzeniem tu na "Mamach będących w domu" wątku sprzedam?
Z tym , że w regulaminie byłoby jasno napisane, iż ogłoszenie mogą wystawić tylko mamuśki udzielające się na wątku "Mamy bedące w domu". :tak::-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam sie i ja:)
kawusi nie popijam bo nie lubie.... mały już wisi na mnie wiec duzo nie popisze.
Mnie dzis tez poczta czeka własnie wypisuje kartki swiateczne ( raptem dwie) reszta pójdzie przez internet.
I jeszcze musze bratu golfik dokupic do prezentu pod choinke i juz bedzie wszystko!

Asienka i Krolcia my tez sie wybieramy do fryzjera a raczej zbieramy od jakiegos tyg i chyba to przełoze na styczeń.... pierwsze obcinanie i tak mi szkoda loków mojego syna ze mam opory. Boje sie tez czy on wogóle wysiedzi i nie zdemoluje fryzjera:( urwis z niego straszny. Bardzo prosze o relacje po:)

justa ja bym była za takim watkiem:)

Pisałam ze nie musze myc okien.... buuuu... patrze sie wczoraj na moje niby czyste okna i duuu.... Jutro sie biore za mycie a moze jeszcze dzis to w kuchni dam rade umyc.
Na razie zmykam na spacer.

Do góry