reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam i ja weekendowo ja posprzątałam sobie u siebie wczoraj dzisiaj tylko klatkę schodową i na samym dole.Dzieci już śniadanko jedzą a ja wstawiam wodę na kawę :-) a później biorę się za torcika i sałatkę

Zapraszam na kawkę bo już mam

Ostatnia edycja:
Hejka.;-)
Ja dziś nie wyspana, sączę kawę.

As wydaje mi się, ze trzeba zawitać u weta. Można nałożyć coś ala gips i czekać aż skorupa się odbuduje w miarę rośnięcia w zależności jakie to pęknięcie. Po za tym jeśli spadł z dużej wysokości może mieć odbite narządy wewnętrzne co może powodować ból i cierpienie. Specjalistką nie jestem ale mam dwa wodne żółwie, trochę dopytywałam, szukałam informacji w razie takich wpadek. Bo jedna z moich żółwic niesiona latem instynktem zniesienia jaj potrafi wyleźć z akwarium i spaść z pewnej wysokości.

witam z rana ja dopiero przed chwilą wstałam zaraz zrobie sobie kawke a córeczkom śniadanko a propo żółwia to radze iść z nim do weterynarza miałam kiedyś żłwia i też mu pękła skorupa ale tak cierpiał że weterynarz go uspał

Witam sie ja chwilowo dziś mam troche zabiegany dzień bo na urodziny siostry m idziemy i wiecie jak to weekend
as ja nie pomoge:no:
życzę wam miłego weekendu;-)
Lenka fairana śliczna:-)

No i ja jestem znowu sernik się schładza w lodówce zaraz owoce wrzucę i galaretkę i będzie i będę te sałatkę robić.W sklepie byłam bałam się autem jechać ale jednak pojechałam nie było tak źle tak że żyje :-D:-D:-D:-D

Teraz patrze że my mamy 2 Asie :-)

Witam, zapewne nie nadrobię co żeście naskrobały od wczoraj :tak: ja już dzisiaj padam, nie dawno usiadłam w końcu od rana na nogach ale za to sobie już więcej posprzątałam :-) sosik już gotowy na obiad jeszcze tylko ziemniaczki obrać i wolne ;-) dzisiaj się chyba wezmę z synem i zrobimy kartki świąteczne :tak: M sobie poszedł do piwnicy szafę złożyć a ja z Kubą oglądamy bajkę :-) ach a dzisiaj w końcu troszkę śniegu u mnie spadło ale już nie ma po nim śladu :sorry2:

Witajcie na chwilkę .
Zasięgnęłam rady innego weta i wysłałam mu fotkę .
Powiedział ,że jak je ,pije i chodzi i nie zmieniło się zachowanie ,to żeby dać mu ze 2 dni i p[otem ewentualnie do weta.
Nie zawsze jest konieczność podawania wszystkich lekarstw i jak takiej konieczności nie ma to szkoda go szprycować.
Karapaks wczoraj wieczorem wyglądał tak:

reklama
Do góry