reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

As zobaczysz teraz będzie dobrze ani się obejrzysz a już będziesz się do porodu przygotowywać :-) tak jak to było z Natalią :) ani się obejrzałyśmy a juz urodziła :) Trzymam kciuki za okruszka rośnijcie zdrowo i wesoło :-)

A ja prasuje i jakoś mi to pomału idzie.
Młoda mama a jaki biznes prowadzisz ? i tu mamy pracujące też są :-)

reklama
Fanta ale co ja mogę udokumentować jak narazie nie mogę? No czy na ładne oczy mi ktoś da nawet te 150 zł? Ja jestem jeszcze na umowie na chorobowym, pan mąż pracuje i jakie podanie o ciężka sytuację rodzinną? A kto mi to poświadczy? Na wsi wszyscy się znają i jak już ożeniłam się w bogatej rodzinie to znaczy ze i ja mam pieniądze, z takiego założenia wychodzą. Mówię to nie miasto tylko zacofana wieś!!!!!! Ja mam już tego wszystkiego naprawdę dosyć. Jeszcze Igor mi mówi ze pani coś w dzienniczku napisała:-( patrzę a tam uwaga:-( proszę do piątku wpłacić 36 zł na komitet i 2.50 na teatrzyk:-( no chyba narysuje sobie 36 zł i jej jutro zanióse. Jak ja pieniądze mam na koncie ostatniego każdego miesiąca:-( MLODA mama witam Cię:-) As pomiziaj Okruszka od Cioci Oli. :-*:-*:-*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
lol ja zajmuję się siedzeniem na allegro, hehe. Znaczy ludzie ktorzy chca cos kupic przychodza do mnie, siadamy na neta i szukamy na allegro czego chcą. Kupujemy bo oni nie mają konta i ja dostaje 10 procent wartosci. Duzo kasy nie ma, ale narzeczony zarabia a ja robie to bo lubie pomagac ludziom i to co zarobie starcza akurat na pampersy i mleko dla małego.
wiktria fajnie za mamy pracujace tez sa, a co robicie?

as współczuje przeżyć tym razem wszystko sie uda;-)
my czekamy na m miał już być...
Mnie katar też już dopadł ale nie jest źle
Bartuś sie bawi z workiem na śmieci
młoda mamusiu witaj:-)

Jeszcze Igor mi mówi ze pani coś w dzienniczku napisała:-( patrzę a tam uwaga:-( proszę do piątku wpłacić 36 zł na komitet i 2.50 na teatrzyk:-( no chyba narysuje sobie 36 zł i jej jutro zanióse.

Fanta włączaj drukarkę, drukować będziemy!:-D:-D;-)

U nas wrzesień tez pełen wydatków szkolno- opłatowych. :tak: Dobrze , że 30 września zbliża się wielkimi krokami, bo w portfelu mam 50 zł.:baffled:

młoda-mama17 witaj! :-)My tu mamy siedzące w domu, ale także pracujące mamuśki piszą :tak:

As 76
wspomnienia powróciły... [*][*][*] , dla aniołków kochanych. Nie zadręczaj się, bo ja wierzę, że teraz ciąża przebiegnie bezproblemowo i za niecałe 8 m-cy do naszych forumowych dzieci dołączy kolejna pociecha. :tak::-)

Beata1988 odpocznij trochę.;-)

fanta20062 foch! :evil::evil::evil:

Idę na spacerek z ferajną, póki pogoda znośna.:tak:;-):-)

Teraz to jeszcze powoli.
Czasami przez godzinę jest 20-30 postów do czytania .Nasze forum to jak czat czasami :-D:-D:-D:-D:-D
Prawda dziewczynki? :confused::confused::-D:-D:-D:-D:-D

Dziewczyny trzymajcie kciuki,bo zaczęłam lekko plamić tak na brązowo i zastanawiam czy to może być po badaniu lub nocnych igraszkach.
Kurczę zaraz do pracy .Ja tam zwariuję normalnie.
Na razie idę do łóżka poleżeć i czekam,czekam ,czekam co będzie dalej...:baffled::baffled::baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Prawda prawda As:-) trzmamy mocno:-) ale to napewno po nocnych igraszkach:-) nie dopuszczaj sobie do głowy nic złego. Buziaki. Justa udanego spacerku:-) wrzesień też do ciężkich miesięcy należy jeżeli chodzi o finanse:-(

Do góry