reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

u nas leje deszcz nici ze spacerku chyba że przestanie mały leży w łóżeczku ogląda baje ale zaraz mu je wyłącze więc być może zaśnie... ale sie tym nie łudzę
zaraz psiapisółka ma wpaść na kawke i małe ploteczki:-)
krolcia fajnie ze Danielkowi lepiej;-)

reklama
Witajcie w ten pochmurny dzionek!:-)
Maly zasypia w sypialni, a ja na chwilke wlazlam powiedziem Wam CZESC!;-) U nas dzisiaj od rana siapi deszcz.:-( Populudniu zamieramy sie z szanownym tatusiem do Torunia, ja ide z Ksawkiem do sali zabaw Fiku-Miku, a malz na angielski.:tak:
Justysia - niezla piosenkarka Ci wyrosla, mala zdolniacha Amelka :-D
krolcia - duzo zdrowka zycze, ciesze sie bardzo, ze juz z uszkiem lepiej. Kurujcie sie!;-)
agulek - zycze bezbolesnego zabkowania!:-)
aguska - aby przestalo padac!;-)

Hej dziewczyny! :-)
Wkurzyłam się, bo napisałam posta, nacisnełam jakiś przycisk na klawiaturze i posta mi wcieło :baffled: :no:. Piszę więc od początku :tak:.
Wpadłam tylko na chwilkę pokazać się, że jestem i tak szybciutko napisać co tam u mnie. Mały jak katarzył tak katarzy, nockę miałam względną ale bez rewelacji <na szczęście>, nawet T kazał mi rano spać i nie wstawać. Biedny sam sobie kanapki robił do pracy :zawstydzona/y:, więc się nawet wyspałam.
Chorowitką zdrówka życzę :tak: :-).
Agulek, zdrówka dla Marcinka, mam nadzieję, że szybko mu przejdzie i w końcu będziesz mogła sobie pospać.
Karolcia, mam nadzieję, że Twojemu małemu szybko przejdzie. W końcu ból ucha to nie przelewki. Zdrówka dla Danielka :tak:.
Aguska, widzę, że u Ciebie pogoda taka jak u mnie czyli do dup... Szkoda, bo niechce mi się w domu siedzieć. Mam nadzieję, że Bartek uśnie Ci w dzień :tak:. Mój mały też zamiast teraz spać w łóżeczku skacze jak małpka i wyciąga szczebelki.
As, co za konowały! Ci zamiast leczyć starsze osoby to twierdzą, że się nie kalkuluje i nie warto :wściekła/y:. Ja nie wiem czy zaoszczędziś na nich chcą czy co. Mam nadzieję, że zrobią mamie w końcu potrzebne badania :tak:. Zdrówka dla niej i dużo cierpliwości dla Was :tak:.
Asienka, dobrze, że Twój mały jest już na tyle rozgarnięty, że się zapakuje i chce do wózka :tak:. Najważniejsze, że się nie buntuje.
Dobra drogie panie lecę sobie kawkę zrobić bo czuję jak ciśnienie ssssssssssssssssssssspada :-D

Witajcie,
ostatnio nawet czasu na napisanie nie mam :baffled:
Widzę,że choróbska już atakują :szok:asiooooooo

Krolcia u nas też często wysiękowe zapalenie ucha przez rozszczep już miała dreny założone i na razie mamy spokój
As co to za szpital :szok::szok::szok:
Fanta może Ci teściową podrzucić szybko skoczy w górę :-D:-D:-D:-D;-)

A u mnie dziewczyny RAJ NA ZIEMI :-):-):-)
W poniedziałek zawiozłam dziewczynki do mamy i mam tylko Amelke zerówka więc chodzić musi ;-) pół dnia siedzę sama :-)
Wczoraj zabrałam Amelke i dzieci od koleżanki do Nibylandii poszalałyśmy i zmęczone wróciłyśmy
Obiecałam sobie ze przez te dni nawet nie gotuje więc dziś szybką pizze zrobie ;-)

Karolcia, smacznej kawki :tak:. Mój brzdąc smacznie śpi <w końcu> a ja mogę się polenić :tak:.
Uwielbiam takie chwile :-)

Zamień się ze mną miejscami :hmm::hmm::hmm:

Starszaki obiadek wsunęli, była przerwa godzinna, teraz do lekcji zasiadamy.:tak: Ileż to zadają w tej IV klasie. :dry:
Oczywiście Amelia z nimi odrabia pisząc zgrabne szlaczki w starych książkach.:-D

krolcia no to stuk kubeczkiem z kawką. :-)

anulaaa33 ale ci dobrzeeee :szok::-D

AsienkaPL miłego popołudnia.:tak:

reklama
hej ja już po drugiej kawce i wy chyba też:-D
mały mi zasnął sam w łóżeczku chwile po 12 i śpi do tej pory:szok: a niech śpi tylko ciekawe jak będzie z nocka:dry:
fanta zdrówka dla Kubusia
anulaaa no to teraz masz labe:-D
justa fajnie że Amelka sie nie nudzi tylko naśladuje;-)
Asienka udanego wypadu

Do góry