reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Jajuż pizze wstawiłam i czekam na mężusia i Amelke kurcze nudzi mi się :-D:-Dbez dziewczyn :-D:-D
Krolcia usypiają do założenia drenów ale dreny to nic w porównaniu do reszty którą ma robioną..
Justa no przyznam że nie narzekam ;-):-D

reklama
Mój skarb już wstał grzeje mu właśnie zupke a on siedzi grzecznie i czeka na obiadek oglądając bzyczka:-)
m ma być za 2 godzinki
pogoda troche sie polepszyła już nie pada więc może jakiś spacer...
zobaczymy
miłego popołudnia

Jednak do Fiki-Miku nie pojechalismy.:-( Byl caly zarezerwowany dzisiaj popoludniu.:baffled: Dobrze, ze zadzwonilam.:tak: Wyszlo slonko, wiec po obiadku wybralismy sie na spacerek. Maly szalal na placu zabaw. Bral kamyczek wchodzil na zjezdzalnie, po czym kamyczek zjechal, a nastepnie Ksawik i tak kilka razy z rzedu. Fajnie, ze maly zaczyna sie tak ladnie bawic, az milo bylo popatrzec.:tak: Junior, jak narazie nie interesuje sie bajami, ale zato bardzo cieszy sie gdy na kolorowym ekranie pojawia sie mecz.:-D
anulaaa - ale masz super, odpoczniesz sobie conieco. jak tam pizza, pyszna?;-)
aguska - jak tam bylo wieczorkiem. Kiedy Bartus usnal?

Asienka pyszna tak się objedliśmy, że pół dnia prawie przeleżeliśmy potem powypełniałam papiury do operacji i koniec na dziś top model i wieczór w łóżku ;-)

Nawet Amelce troszke się nudzi bez dziewczynek :confused:

Witam się porannie :-).
Mężuś już do pracy wysłany, prowiant dla niego przygotowany, a ja siedzę i popijam kawkę :-). Pogoda okropna, bo pada i jest szaro... U mnie prawie wszyscy chorzy :szok:, teściu z łóżka nie mógł wtać, T smarkać zaczoł, mam nadzieję, że Kubie nie będzie gorzej. Jak narazie ja i teściówka się trzymamy ale nie mam pojęcia jak długo :dry:. Dziś babcia T ma imieniny więc trzeba będzie pojechać i życzenia złożyć. Nie mam pojęcia co jej kupić :baffled: ale wydaje mi się, że kwiatek w zupełności wystarczy.
Justa, zamienić się nie da :sorry2:, ale z chęcią oddała bym Ci moje pół godzinki spokoju :tak:.
Aguska, zdrówko dla małego się przyda :tak:.
Asienka, to dobrze, że zadzwoniłaś do "fiku-miku", bo tak to byście w ciemno pojechali i strata czasu :tak:
Anulaaa, ja wczoraj też obejrzałam top-model <mimo iż nie przepadałam za tym> to odcinek był ciekawy :tak:, w końcu te modelki są ładne i dożywione :-)

Witam,
wczorajszy dzień był koszmarny :-( miniona noc już lepsza, bo bez temp ale Mały popłakiwał co jakiś czas. Cyc jest czerwony ;-) Dziś, jak na razie jest ok. Marcin już trochę się sam zabawi i dzięki temu mogę coś tu napisać :-) ja jestem mega zmęczona, ale najważniejsze, że Mały już ok :-)
Miłego dnia!

Hej.;-)
To u nas noc masakryczna:baffled:. Jęki na przemian z płaczem. I tak przez jakąś godzinę co godzinę. Nie wiem co mu dolegało...
Kubeł kawy sobie już zrobiłam, bo oczy na zapałki. Starszaka odwiozłam dziś do przedszkola to z jednym będę się użerać.

Karolcia i Agulek, dziewczyny 3majcie się jakoś. Współczuję Wam nocki. Doskonale wiem jak, to jest :tak:. Mam nadzieję, że Wsze maluchy szybko wydobrzeją.
Agulek, dobrze, że z małym jest już lepiej :tak:.
Karolcia, kimnij się jak będziesz mogła.
Mój mały też smarcze ale nocki już są miarowe :-).
Acha! Jak któraś ma telefon w orange, to przesyłam kod na smsy i mmsy do orange. Jest on darmowy <taka promocja :-)>. Wysyła się smsa o treści: GRATULACJE pod nr 80101, ważny jest dziś do godziny 15 :-)

reklama
witam kobietki
u nas nocka też taka z nie najlepszych bo mały starsznie sie kręcił i myślałam że katar ma bo w nocy ciężko mu sie oddychało ale wstał i już jest ok.
Asienka mój też robi podobnie z jeżdżalnia:-D tylko samochodzik puszcza:-D a mały mi zasnął przed 21 więc źle nie było ciekawe czy dziś będzie spał w dzień:baffled:
Agulek krolcia zdróweczka dla waszych maluchów
Anulaaa a dziewczynki kiedy wracają?
fanta ja dziś kanapek m nie zrobiłam bo nie chciał:baffled: powiedział że dziś może szybciej skończy więc nic nie chce
jeszcze raz zdróweczka dla Kubusia;-)

u nas pogoda taka sobie pochmurno więc nic sie nie chce
ja zaraz muszę włoski umyć ale najchętniej to bym wskoczyła jeszcze do wyrka szkoda tylko że Bartuś mi już na to nie pozwoli

Do góry