reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Podpinam się pod życzenia :-):-)
Fanta wszystkiego najlepszego !!!!
witam się piątkowo.
Kuba bardzo chętnie poszedł do szkoły.
Dziś pierwszy dzień bez asystenta,więc jestem troszkę niespokojna o niego,ale jakoś dam radę.
Za godzinkę będzie w domu to zda mi relacje :-D:-D:-D:-D
Młoda też w szkole i jakoś tak pusto w domu bez tych dwóch zarazków małych :-D:-D:-D:-D

to relaksuj się;)

reklama
dzięki dziewczyny,staram się odpoczywać i relaksować ,ale jak nic nie robię to małym myślę i się jeszcze bardziej denerwuję :baffled::baffled::baffled::-D:-D
Zasiadłam więc na chwilę do kompa w między czasie obraz dłubię ;-);-)
Jestem już w połowie,więc jak się przybiorę do końca miesiąca skończę :tak::happy2::happy2:

Witajcie
Fanta STO LAT :-) pociechy z dzieci,mężusia i przede wszystkim zdrówkaaaaa :-)

Mnie własnie ciśnienie skoczyło :-(zapomniałam włożyć węża z pralki i mi zalało łazienke i pralka nie chodzi :szok: tak to jest jak się robi wszystko naraz :zawstydzona/y:

Witam!
Wpadłam zajrzeć co tam u Was i zdębiałam :szok:.
DZIĘKUJĘ DZIEWCZYNY ZA ŻYCZENIA!!! JESTEŚCIE KOCHANE! :-):tak::tak::tak: MIŁO Z WASZEJ STRONY I W OGÓLE JESTEM MILE ZASKOCZONA :-D.
Humor już mam lepszy niż w czoraj ale jeszcze to nie to samo. Nie wiem co mi jest od kilku dni :baffled:, jesień? ciśnienie? brak towarzystwa <być może>, ewentualanie starość :-D;-). Mam nadzieję, że szybko mi się poprawi. Bo nie zniese tego...
Pogoda w Szczecinie się poprawia więc wyskoczę z małym na spacer. Dziś dzień zapowiada się samotnie <teściowie znów wyjeżdżają na weekend i wracają w poniedziałek, a mężuś jest ze szwagrem umówiony>, jak na złość nawet koleżanka jest nie osiągalna :-(, no ale trudno się mówi i żyje się dalej :tak:. Dobrze, że mam małego rozrabiakę ze sobą, bo bym chyba zwariowała całkiem sama :-D. Obiad mam zrobiony <no dobra z wczoraj> ale ważne, że jest. Kawki zaraz sobie zrobię i z Wami wypiję :tak:, to zawsze milej ;-).
Agulek, każdy ma gorsze dni :tak:. Zdrówka dla Marcinka.
Aguska, :-) dzięki. Tak od serducha :tak:.
Lena, piękne :tak:, życzenia, obrazki, muzyczka z yt. Dosłownie wszytko :tak:, :-). Dzięki :tak:.
As, dziękuję i Tobie! Odpoczywaj puki masz chwilkę :tak: Powodzenia z obrazem.
Karolcia, mi też nie chciało się wstawać ale wstałam i zrobiłam chłopu kanapki, zresztą go obudziłam bo by mi zaspał do pracy :confused:.
Gimpelka, możliwe, że nie smakują im nasze śniadanka i dlatego zwiewają :-D;-).

Fanta ja mam dziś też bardzo samotny dzięn bo m nie wiadomo do której będzie pracował dziadkowie w pracy Bartuś akurat zasnął więc taki nasz los:-Dja też sie z małym wybiore na spacer bo w domu to zbzikuje:-D
anulaaa to nieciekawie z ta pralka
a co do kanapek to kiedy mojemu m zawsze robiłam od kiedy mamy Bartka to różnie ale przeważnie robie;-) ale dziś nie mia nawet czasu i wyleciał do pracy nic ze soba nie biorąc ci faceci...

reklama
Do góry